Egyébként ma BL selejtező a TV2-őn 20:30-tól! A hiányzók Nasri,Van Persie, Wilshere, Diaby.
Elméletileg hazai pályán nem jelenthet gondot az Udinese, és remélem nem is lesz semmilyen kellemes meglepetés.
Lehet belátták, hogy egy olyan klubnál, ahol a fél játékoskeret kicserélődik minden évben legalább a managernek állandónak kell lennie az építkezéshez. Mancini előtt egyik edző se húzta egy évnél tovább az arabok uralma alatt, nem is jutottak egyről a kettőre.Tdavid írta:Itt a baj...![]()
Szerintem egy jobb képességű edző kellene oda.Nagyra tartom azt a munkát amit eddig a City-nél véghezvitt, de úgy érzem hogy nem ő az az edző akivel a City annyira sikeres lehetne.
Így van.Én is arra leszek kíváncsi hogy egy nagyobb csapat ellen mire fognak menni.De tény hogy nem lesz rossz ez a csapat.Bobberto írta: Ez is igaz. Sokat ebből nem lehet levonni. Frissen feljutón végül átgázolt a City. Egy komolyabb ellenfél ellen leszek kíváncsi mire képesek. Aguero-nak pedig már megvan a kellő önbizalma, ha eddig nem volt
Ez is igaz. Sokat ebből nem lehet levonni. Frissen feljutón végül átgázolt a City. Egy komolyabb ellenfél ellen leszek kíváncsi mire képesek. Aguero-nak pedig már megvan a kellő önbizalma, ha eddig nem voltTdavid írta:Értem amit mondasz és igazad is van.Bobberto írta: Azért tegyük hozzá, hogy a City játékosok között van bőven, akire ráférne egy alapos terápia... Ezt nem lehet könnyű kezelni, persze ez nem mentség, de láthatjuk nálunk milyen nagy az összetartás és tökéletes a morál. Amíg edzésen megy a bunyó, a flegmaság és néhol a lázadás, kemény lehet![]()
![]()
Csak számomra pont ezért nem olyan nagy edző...egy jó edzőnek tekintélye van a csapatnál és az ilyen dolgokat kezelni tudja.
De mindenkinek megvan a maga gyenge pontja...
Értem amit mondasz és igazad is van.Bobberto írta: Azért tegyük hozzá, hogy a City játékosok között van bőven, akire ráférne egy alapos terápia... Ezt nem lehet könnyű kezelni, persze ez nem mentség, de láthatjuk nálunk milyen nagy az összetartás és tökéletes a morál. Amíg edzésen megy a bunyó, a flegmaság és néhol a lázadás, kemény lehet![]()
Azért tegyük hozzá, hogy a City játékosok között van bőven, akire ráférne egy alapos terápia... Ezt nem lehet könnyű kezelni, persze ez nem mentség, de láthatjuk nálunk milyen nagy az összetartás és tökéletes a morál. Amíg edzésen megy a bunyó, a flegmaság és néhol a lázadás, kemény lehetTdavid írta:Itt a baj...Bobberto írta:
Mancini megtalálná a legjobb felállást + kezdőt nem lesz gond.
![]()
Szerintem egy jobb képességű edző kellene oda.Nagyra tartom azt a munkát amit eddig a City-nél véghezvitt, de úgy érzem hogy nem ő az az edző akivel a City annyira sikeres lehetne.
Itt a baj...Bobberto írta:
Mancini megtalálná a legjobb felállást + kezdőt nem lesz gond.
Teljességgel látszik, hogy mint csapat nem állt össze a City, de igen jó előjel Aguero és Silva összhangja. Ezt nem csak a gól+gólpassz miatt mondom, de az persze a mérvadó. Ha végre összeállna egy stabilabb kezdő és Mancini megtalálná a legjobb felállást + kezdőt nem lesz gond.Tdavid írta: Játék most se nagyon van a City-nél.Egyéni megmozdulások vannak csak...plusz kapushiba.
Silva valóban nagyon jó.Agüero pedig hamar közönség kedvenc lesz így.
Dzeko meg hááát...
Játék most se nagyon van a City-nél.Egyéni megmozdulások vannak csak...plusz kapushiba.Bobberto írta:Nézem én isTdavid írta:Agüero rendesen bekezdett...gól+gólpassz.A Swansea szépen tartotta magát, bár az első gólt előtt is volt helyzete bőven a City-nek, két kapufa is ha jól emlékszem.
Silva nagyon jól mozgatja a csapatot. Többek között még Touré is pazar. A frissen beállt Aguero pedig fűt a bizonyítási vágytól és nagyon érzi a ritmust. Talán elöl Dzeko még, aki nem az igazi. Én a következő meccsen biztos Aguero-t tenném a kezdőbe.
Nézem én isTdavid írta:Agüero rendesen bekezdett...gól+gólpassz.