Dragutinovickovinho írta:Megmondanátok ki volt az aki odarohant hozzá elösször, és megakadályozta hogy lenyelje a nyelvét?
Jobbulást, miharabbi felépülést!
La Liga / Copa del Rey
-
- Entrenador del Barça
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Raziel 2007.08.26. 17:57:17-kor.
- Kluivertinho
- Entrenador del Barça
Dragotinovickovinho írta:Megmondanátok ki volt az aki odarohant hozzá elösször, és megakadályozta hogy lenyelje a nyelvét?
Jobbulást, miharabbi felépülést!

Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
- Kluivertinho
- Entrenador del Barça

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Nem ütközött senkivel, csak összesett. Lenyelte a nyelvét, de a társai felfeszítették az ajkát, a saját lábán lebicegett a pályáról, de az öltözőben rosszul lett, újra kellett éleszteni. Kórházba vitték, lélegeztető gépen van, de állapota válságos - a klub elnökének tájékoztatása alapján.Raziel írta:uhhLa Pulga írta:17:15 - Sergio Ramos, Baptista és Saviola is kitartásra buzdítja Antonio Puertát, aki tegnap este a Sevilla-Getafe mérkőzésen esett össze, s került az intenzív-osztályra, ahol kétszer is újra kellett éleszteni. A kiváló játékos állapota a legfrissebb orvosi jelentések szerint "rendkívül válságos."
ez durva,reméljük jobban lesz.Nem néztem a emccset,mi történt vele
csak összeesett? vagy vki felrugta?
egyszerűen csak rosszul lett és összeesett... vmeik társa akadályozta meg hogy le nyelje a nyelvétRaziel írta:uhhLa Pulga írta:17:15 - Sergio Ramos, Baptista és Saviola is kitartásra buzdítja Antonio Puertát, aki tegnap este a Sevilla-Getafe mérkőzésen esett össze, s került az intenzív-osztályra, ahol kétszer is újra kellett éleszteni. A kiváló játékos állapota a legfrissebb orvosi jelentések szerint "rendkívül válságos."
ez durva,reméljük jobban lesz.Nem néztem a emccset,mi történt vele
csak összeesett? vagy vki felrugta?

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Én nem kívánok vészmadár lenni, de egyre kevesebb esélyt látok a felépülésére. De ettől függetlenül imádkozok érte.La Pulga írta:17:15 - Sergio Ramos, Baptista és Saviola is kitartásra buzdítja Antonio Puertát, aki tegnap este a Sevilla-Getafe mérkőzésen esett össze, s került az intenzív-osztályra, ahol kétszer is újra kellett éleszteni. A kiváló játékos állapota a legfrissebb orvosi jelentések szerint "rendkívül válságos."
Miatyánk, ki vagy a mennyekben.
Szenteltessék meg a Te neved,
Jöjjön el a Te országod,
Legyen meg a Te akaratod.
Amint a mennyben, úgy a Földön is.
Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma,
És bocsásd meg vétkeinket,
Miképpen mi is megbocsájtunk,
Az ellenünk vétkezőkenk.
És ne vígy minket a kísértésbe,
De szabadíts meg a gonosztól!
Mert Tiéd az ország, a hatalom
és a dicsaőség.
Mindörökké amen.
- Kluivertinho
- Entrenador del Barça
Jobbulást neki!La Pulga írta:17:15 - Sergio Ramos, Baptista és Saviola is kitartásra buzdítja Antonio Puertát, aki tegnap este a Sevilla-Getafe mérkőzésen esett össze, s került az intenzív-osztályra, ahol kétszer is újra kellett éleszteni. A kiváló játékos állapota a legfrissebb orvosi jelentések szerint "rendkívül válságos."

-
- Entrenador del Barça
uhhLa Pulga írta:17:15 - Sergio Ramos, Baptista és Saviola is kitartásra buzdítja Antonio Puertát, aki tegnap este a Sevilla-Getafe mérkőzésen esett össze, s került az intenzív-osztályra, ahol kétszer is újra kellett éleszteni. A kiváló játékos állapota a legfrissebb orvosi jelentések szerint "rendkívül válságos."

- La Pulga
- Atomico
- Kapcsolat:
17:15 - Sergio Ramos, Baptista és Saviola is kitartásra buzdítja Antonio Puertát, aki tegnap este a Sevilla-Getafe mérkőzésen esett össze, s került az intenzív-osztályra, ahol kétszer is újra kellett éleszteni. A kiváló játékos állapota a legfrissebb orvosi jelentések szerint "rendkívül válságos."

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Szerintem meg nem,legalábbis Puerta esete más...nála többször előfordult az ilyesmi sajnos,és ő ennek ellenére terheli a szervezetet...remélem felépül,és ezentúl másként látja a dolgokatZozzy 5 írta:Az ilyen esetekhez elég annyi, hogy no commentÉs a legborzasztóbb, hogy ez veled is bármikor megtörténhet
![]()

Mi átlagemberek,meg ha hasonló történne szerintem nem rizikóznánk túl sokat utána....mert ő épp ezt teszi...

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Egy nagyon jó játékos, de ahogy oszimiki is mondta, nála duplán benne van a pakliba az ilyesmi.
Jobbulást, Antonio!

Jobbulást, Antonio!
in to exile
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Igen, de Zavadszky Gabi meg állítólag pont azért halt meg, mert a szalagszakadására kellett volna egy alvadásgátlót beszedni. Tehát azt sem lehet hogy nem kezelik a játékosokat!
ezek is közre játszanak de legtöbbször azért esnek ösze és vagy meghalnak vagy nem mert ha van egy kisebb nagyobb sérülésük akkor nagyobb adag fájdalom csillapitoval nem érzik meg a meccs alatt és szivük nem birja megterhelést v. valamelyik öszetevöre allergiás ami koszoruér elhalással jár..basszus ez már nem véletlen, túl sok az ilyen hirtelen összeesés
le kéne állni a különböző "legális doppingok" használatával...
Így hallt meg Fehér Miki és még nagyon sok focista.
Sztem nem kéne a focistákat még a legkisebb sérüléssel se játszatni és többet kéne pihenniük.
Jobbulást Puerta !!!!
hihhetlen .. most néztem meg az esetet ..
nagyon szörnyű dolog ez..

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Farkas Norbi mondta,h régebben is volt vele ilyen,talán nem kellene kockáztatnia a focit továbbBadi írta:basszus ez már nem véletlen, túl sok az ilyen hirtelen összeesés
jobbulást!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
basszus ez már nem véletlen, túl sok az ilyen hirtelen összeesés
jobbulást!
jobbulást!
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Az Nso-n megjelent friss hír szerint az öltözőben újra kellett éleszteni Antonio Puertát, majd kórházba szállították. Jelenleg lélegeztetőgépen van, állapota súlyos, életveszélyes.
Istenem! Légy irgalmas és kegyelmes gyermekedhez, ne szólítsd magadhoz ilyen fiatalon. Határtalan jóságodban tekints le Rá, és hosszabbítsd meg életét szerettei körében.
Istenem! Légy irgalmas és kegyelmes gyermekedhez, ne szólítsd magadhoz ilyen fiatalon. Határtalan jóságodban tekints le Rá, és hosszabbítsd meg életét szerettei körében.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Nem, csak minden előzmény nélkül összeesett. Hihetetlen volt.Lionel85 írta:Én pont nem láttam az esetet, csak amikor odakapcsoltam, akkor láttam hogy leviszik. De mi volt az előzmény? Valakivel összeütközött? Nekem erről egy pár évvel ezelőtti eset jut eszembe, amikor a mallorcai Juan Arango lenyelte a nyelvét. Jobbulás Toni!
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Én pont nem láttam az esetet, csak amikor odakapcsoltam, akkor láttam hogy leviszik. De mi volt az előzmény? Valakivel összeütközött? Nekem erről egy pár évvel ezelőtti eset jut eszembe, amikor a mallorcai Juan Arango lenyelte a nyelvét. Jobbulás Toni!
- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Jobbulást! 

"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)