Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Spanyolhonban dontogettuk a rekordokat de Europaban sajnos teljesen sulytalan volt az a csapat.S.Agüero írta:4 éve ilyenkor 13 ponttal mentünk a Real előtt, amikor Titoval az első 19 bajnoki után 18 győzelemmel és egy döntetlennel álltunk.![]()
Ezt írtam én is, hogy ha üresen áll bent valaki, akkor helyzet, máskülönben szerintem nem.Labda üresbe játszása és kijátszása és abból egy jó beadás, ami üresen találja a társat miért ne lehetne kidolgozott helyzet?

Labda üresbe játszása és kijátszása és abból egy jó beadás, ami üresen találja a társat miért ne lehetne kidolgozott helyzet? Szélre dolgozzák ki, hogy jöjjön a beadás. Vagy ugye Ramos fejese ziccer volt, négy méterről fejelt tök üresen.S.Agüero írta:Egy beadás nálam sosem lesz kidolgozott helyzet, maximum akkor, hogyha üresen áll bent a támadó... Hogy lehetne valami kidolgozott helyzet, hogyha a támadón ott a védő?
Na mindegy, szerintem elég messze vannak a jó csapatjátéktól, ez vissza fog ütni.

A bajnokság+kupa kombó azért meglett (bár sokan keveselték ezt, de pl. a Realnak ez a dupla valamikor 20 éve jött össze utoljára) az Atletico ellen meg mindenkinek csak a szívás van de azért kiváncsi lettem volna ha Rizzoli a végén megadja azt a teljesen jogos tizit. De egyébként igen tavaly volt egy látványos áramszünetünk.csababarca írta:Leírtad a tavalyi szezonunkat:DNero. írta:Nekem amugy az az érzésem hogy majd egyszer fog megszakadni a Real szériája, de akkor "nagyon." Gondolok itt arra hogy egy hónapon belül kiesnek a BLből és a bajnoki előnyüket is pikk-pakk leadják. Ez kifejezetten jellemző rájuk.
Ezt én is elképzelhetőnek tartom, a nagy sorozatokat nagy megzuhanások szokták követni, erre hoztam is fel lejjebb példákat a távolabbi és a közelmúltból is.Nero. írta:Nekem amugy az az érzésem hogy majd egyszer fog megszakadni a Real szériája, de akkor "nagyon." Gondolok itt arra hogy egy hónapon belül kiesnek a BLből és a bajnoki előnyüket is pikk-pakk leadják. Ez kifejezetten jellemző rájuk.
Kérdés, tudatosan csinálják-e, vagy az aktuális ellenfeleik kényszerítik rájuk az akaratukat.TripleH írta:Viszont, így, hogy nem akarják 80%ban birtokolni a labdát, hogy sokkal jobban kinyílnak az ellenfelek.
Egyébként én is örülnék ha lenne egy ennyire biztos emberünk szögleteknél mint Ramos, de a mi szögleteink általában sok veszélyt sajnos nem jelentenek.S.Agüero írta:De amikor az ellenfél vezet, akkor nem nyílnak ki, beállnak védekezni, ezek meg begyötrik valahogy egy beadásból vagy szögletből, hihetetlen.
Leírtad a tavalyi szezonunkat:DNero. írta:Nekem amugy az az érzésem hogy majd egyszer fog megszakadni a Real szériája, de akkor "nagyon." Gondolok itt arra hogy egy hónapon belül kiesnek a BLből és a bajnoki előnyüket is pikk-pakk leadják. Ez kifejezetten jellemző rájuk.
Most.Nero. írta:Mikor tiltják már ki?
És? Nem feltétlen kell uralni a meccset ahhoz, hogy győzzenek. Leicester se azért lett bajnok, mert dominálták a meccseket, hanem mert beküzdötték a gólokat - köztük sok szépet, aláírom. Atma 13/14 szintén. Lehet, hogy nem szemet gyönyörködtető a játékuk, mégis ők lőtték a legtöbb gólt a bajnokságban. Felesleges ezt túlpörögni szerintem, mi is fogjuk még lehet ilyen játékkal vezetni a tabellát..MessiNeymarSuarez írta:Pont itt a lényeg, ahogy leírtad:
3 gólból 2 beadásból-beívelésből született, ami vagy rögzített helyzetből, vagy pedig úgy hogy oldalt megvert valaki 1-2 embert és beadott, nem pedig olyanokból jönnek a gólok, hogy erősen uralja a Real Madrid a játékot, és stabil mezőnyfölényben dominanciával és sorra lövöldözi a kapura a labdákat és nagyobbnál nagyobb helyzetek vannak a meccsen
Ha az első az kidolgozott helyzet volt, akkor most felállok és hazamegyek.1. gólunk: Morata remekül eltalálja
2. gólunk: Lucas megver 2 embert szélen, a beadását befejeli Mariano
3. gólunk: szöglet után Ramos befejeli
Mikor tiltják már ki?randomguy írta:Nem unod még?JCruyff írta:...
Nem gáz, de hosszú távon nem lehet csak erre építeni. Ha így lenne, akkor West Brom uralná az európai focit.ferninho írta: De most mi ez az új hülye duma, hogy beadásból lőtt gól az gáz?
Ennyi a lényeg, az idő majd eldönti ezt a dolgot, kár lenne több szót pazarolni a témára, szerintem eléggé ki lett már vesézve.De mindegy, majd kiderül hogy meddig tart ki ez a forma.
De most mi ez az új hülye duma, hogy beadásból lőtt gól az gáz?MessiNeymarSuarez írta:Pont itt a lényeg, ahogy leírtad:
3 gólból 2 beadásból-beívelésből született, ami vagy rögzített helyzetből, vagy pedig úgy hogy oldalt megvert valaki 1-2 embert és beadott, nem pedig olyanokból jönnek a gólok, hogy erősen uralja a Real Madrid a játékot, és stabil mezőnyfölényben dominanciával és sorra lövöldözi a kapura a labdákat és nagyobbnál nagyobb helyzetek vannak a meccsen