Bajnokok Ligája & Európa Liga

Foci a Barçán kívül
ntibi67
Capitá del Barça

2016.05.27. 19:09:30

hedora írta:
ntibi67 írta:Az Atletico stílusáról lehet külön beszélni,hiszen tagadhatatlan,hogy néha pokróc a játékuk.De ez ma már csak a náluk erősebb csapatokkal szemben igaz.Gyengébb ellenfelekkel szemben ez már nem igaz.Ami viszont példa értékű,hogy az utóbbi évek eredményeit úgy érik el,hogy a keretük minden évben változik de Simeone mindig megtalálja a hiány posztokra a megfelelő,és itt a lényeg,hogy nem világ klasszis játékosokat.Tehat számomra példa értékű,hogy az Atleticő úgy van most is a BL döntőben és indul évek óta esélyesként a bajnokságban,hogy van két klasszis focistájuk,Griezman és Koke,ezek melett meg van 10 csupaszív,taktikailag fegyelmezett játékosuk.Na szerintem ezért érdemlik meg 3. nekifutásra a BL serleget.

Azt gondolom, sok mindenben igazad van, én is elismerem a hozzáértését Simeone, az korántsem igaz: 2 valamire való emberük van....azért van ott egy Torres és még tudnám sorolni..

A gond azzal van amit képvisel Simeone... az nem foci....és ha ez lesz a nyerő a jövőben akkor kb 400 ember fogja országonként elborult fejjel nézni a BL párharcokat... A fele elmebeteg a másik fele meg nem tudja kik vannak az általa imádott csapatban, a lényeg hogy sza..á kell verni mindenkit aki nem az Ö nagyra értékelt csapatát buzdítja... De sok sör sokra megy alapon élvezni lehet majd a focit és még véletlenül sem vidd ki a 3 éves gyermeked egy focimeccsre mert megáll a fejlődésben:))))))

Kb ezt érzem Atma győzelem esetén, bár lehet én gondolom túl a dolgokat...
Ezért mondom,hogy nézzél olyan Atletico meccset is amikor náluk papíron gyengébb ellenfél ellen jatszik,akkor egészen más a stílusuk.És most már elmondható,hogy jócskán vannak náluk már gyengébb csapatok.Szóval az az időhúzó rugdosós játékuk ma már évente 6-8 meccs.Ellenünk a real ellen meg esetleg a BL kieséses szakaszában.Például ma már egy BL csoportkört már simán lehozza elsőként.
hedora
Jugador del Barça

2016.05.27. 18:54:20

ntibi67 írta:Az Atletico stílusáról lehet külön beszélni,hiszen tagadhatatlan,hogy néha pokróc a játékuk.De ez ma már csak a náluk erősebb csapatokkal szemben igaz.Gyengébb ellenfelekkel szemben ez már nem igaz.Ami viszont példa értékű,hogy az utóbbi évek eredményeit úgy érik el,hogy a keretük minden évben változik de Simeone mindig megtalálja a hiány posztokra a megfelelő,és itt a lényeg,hogy nem világ klasszis játékosokat.Tehat számomra példa értékű,hogy az Atleticő úgy van most is a BL döntőben és indul évek óta esélyesként a bajnokságban,hogy van két klasszis focistájuk,Griezman és Koke,ezek melett meg van 10 csupaszív,taktikailag fegyelmezett játékosuk.Na szerintem ezért érdemlik meg 3. nekifutásra a BL serleget.

Azt gondolom, sok mindenben igazad van, én is elismerem a hozzáértését Simeone, az korántsem igaz: 2 valamire való emberük van....azért van ott egy Torres és még tudnám sorolni..

A gond azzal van amit képvisel Simeone... az nem foci....és ha ez lesz a nyerő a jövőben akkor kb 400 ember fogja országonként elborult fejjel nézni a BL párharcokat... A fele elmebeteg a másik fele meg nem tudja kik vannak az általa imádott csapatban, a lényeg hogy sza..á kell verni mindenkit aki nem az Ö nagyra értékelt csapatát buzdítja... De sok sör sokra megy alapon élvezni lehet majd a focit és még véletlenül sem vidd ki a 3 éves gyermeked egy focimeccsre mert megáll a fejlődésben:))))))

Kb ezt érzem Atma győzelem esetén, bár lehet én gondolom túl a dolgokat...

A futballnak az kell, élvezzék, tudjanak barátságok születni, legyen egy igazi családi program kimenni szurkolni egy Fradi-Újpest Mk döntőre, legyen ott 20 ezer ember jó hangulatban...Nem verekedünk, nem köpködünk, és nem gyűlölködünk, jól érezzük magunkat mert szeretjük a focit... és ha van egy 3 éves kölyköm, azt ki tudom vinni egy focimeccsre... sőt ki tudok menni a feleségemmel, szeretteimmel...Örök élmény lesz , a nélkül, anyáznának emberek... Nah erről szól ez a játék...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hedora 2016.05.27. 19:14:47-kor.
ntibi67
Capitá del Barça

2016.05.27. 18:37:35

Az Atletico stílusáról lehet külön beszélni,hiszen tagadhatatlan,hogy néha pokróc a játékuk.De ez ma már csak a náluk erősebb csapatokkal szemben igaz.Gyengébb ellenfelekkel szemben ez már nem igaz.Ami viszont példa értékű,hogy az utóbbi évek eredményeit úgy érik el,hogy a keretük minden évben változik de Simeone mindig megtalálja a hiány posztokra a megfelelő,és itt a lényeg,hogy nem világ klasszis játékosokat.Tehat számomra példa értékű,hogy az Atleticő úgy van most is a BL döntőben és indul évek óta esélyesként a bajnokságban,hogy van két klasszis focistájuk,Griezman és Koke,ezek melett meg van 10 csupaszív,taktikailag fegyelmezett játékosuk.Na szerintem ezért érdemlik meg 3. nekifutásra a BL serleget.
hedora
Jugador del Barça

2016.05.27. 18:31:19

Holnap amúgy én is a Ticonak fogok szurkolni, ilyen sorsolás után nem érezném teljesen jogosnak a Real BL-győzelmét. Messze nem ők voltak a legjobbak ebben a szezonban, de sajnos ilyen a BL, nem mindig a legjobb csapat nyeri. :)
És ki volt a legjobb, ha nem Ők amennyiben megnyerik?
Barca... 2 meccsünk volt Atma ellen, egyiken sem voltunk parádés BL-t érdemlő csapat...
Bayern... pfff...ne már...

City, Psg, netán Arsenal vagy ki?
MatyiG
Adminisztrátor

2016.05.27. 18:21:04

Veidt_madridista írta:Nem, most regeltem. De amugy a Veidt nev foglalt volt (ezt hasznalom madridomon), szoval lehet hogy "en" voltam :D
Akkor valaki a neveden ámokfutást rendezett a múltkor. :D
Vagy csak most kamuzol, hogy ne rúgjanak ki megint. :mrgreen:

Holnap amúgy én is a Ticonak fogok szurkolni, ilyen sorsolás után nem érezném teljesen jogosnak a Real BL-győzelmét. Messze nem ők voltak a legjobbak ebben a szezonban, de sajnos ilyen a BL, nem mindig a legjobb csapat nyeri. :)
Veidt_madridista
Madridista

2016.05.27. 18:18:22

Nem, most regeltem. De amugy a Veidt nev foglalt volt (ezt hasznalom madridomon), szoval lehet hogy "en" voltam :D
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2016.05.27. 18:14:44

Persze nem akarok en alszentkedni, sokszor okoz oromet ha a Barca a fallosz masik vegere kerul, de ettol fuggetlenul tavol all tolem a gyulolkodes es az uldozesi mania ("nehez ezt megemeszteni").
Na de befejeztem a szemelyeskedest.
Nem te voltál a múltkor a Piqué topikban, aki ámokfutást rendezett?
Ha nem, én kérek elnézést, de valamiért a Veidt nickre emlékszem, de lehet, hogy összekevertem mással.
Veidt_madridista
Madridista

2016.05.27. 18:00:12

Kovbal88 írta:A Real Madrid magát a világ legjobb csapatának tartja, mint játékosok, volt játékosok és edzők is ezt nyilatkozzák. És akkor úgy mentek tovább a legjobb 16-ból folyamatosan, hogy csak egy hajszállal voltak mindig jobbak az aktuális ellenfélnél. Ezt számomra nagyon nehéz megemészteni.
Nyilatkozhatná Zidane is, hogy a világ egyik legjobb csapatának edzője, de nem ő a világ legjobb csapatának.
És olyan nagyon kiemelkedő mérkőzést nem is láthattunk tőlük idén. A bajnoki hajrájuk mondjuk szép volt, de ott van egy 39 mérkőzéses veretlenségi széria a Barcelonától. Nehéz ezt megemészteni.
A Barcelona is a vilag legjobbjanak tartja magat. Ibra a PSG-t es a Milant. Scholes a MU-t. Semmi új nincs ebben, sőt, teljesen természetes. És hidd el, a normális madridi szurkolók között mindenki leszarja hogy hany meccses veretlenségi sorozatotok volt, helyette annak örülünk hogy sikerült elég szépen kilábalni a szezon eleji gödörből, szinte minden játékosunk újra magára talált és a számunkra legkedvesebb sorozat megnyerésének kapujában állunk, és hosszú idő után talán igazán elkezdhetünk hozzátok hasonlóan egy hosszútávú csapatot építeni. Persze nem akarok en alszentkedni, sokszor okoz oromet ha a Barca a fallosz masik vegere kerul, de ettol fuggetlenul tavol all tolem a gyulolkodes es az uldozesi mania ("nehez ezt megemeszteni").
Na de befejeztem a szemelyeskedest.
Kép
Kovbal88
Entrenador del Barça

2016.05.27. 17:54:44

A Real Madrid magát a világ legjobb csapatának tartja, mint játékosok, volt játékosok és edzők is ezt nyilatkozzák. És akkor úgy mentek tovább a legjobb 16-ból folyamatosan, hogy csak egy hajszállal voltak mindig jobbak az aktuális ellenfélnél. Ezt számomra nagyon nehéz megemészteni.
Nyilatkozhatná Zidane is, hogy a világ egyik legjobb csapatának edzője, de nem ő a világ legjobb csapatának.
És olyan nagyon kiemelkedő mérkőzést nem is láthattunk tőlük idén. A bajnoki hajrájuk mondjuk szép volt, de ott van egy 39 mérkőzéses veretlenségi széria a Barcelonától. Nehéz ezt megemészteni.
hedora
Jugador del Barça

2016.05.27. 17:12:50

453 mrd-os költségvetésből nem tudtak kapura lőni 180 percet alatt egyszer sem.
Ez talán a BL kritikája és nem a Reálé:))
Amúgy az Atma ellen mi sem záporoztuk a lövéseket...
visca el barca
Presidente del Barça

2016.05.27. 17:07:34

ferninho írta:...
nyilván ismersz annyira, hogy ne tőlem várd el, hogy a real madridot dicsőítsem, meg nekik szurkoljak :D

mellesleg ha úgy nyernétek meg a bl-t mint mi tavaly (minden bajnokot kicsapva), vagy mint esetleg most az atletico (barca-bayern-real - a top 3 klub) akár mennyire is fájna megállni, de egy büdös rossz szavam nem lenne. de így? roma, wolfsburg, a 4 között meg létező leggyengébb csapat, aki évi 453 mrd-os költségvetésből nem tudtak kapura lőni 180 percet alatt egyszer sem.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
hedora
Jugador del Barça

2016.05.27. 16:55:58

Kovbal88 írta:
hedora írta:Azt gondolom, ha az Atma nyer akkor az a (foci szégyene), bármennyire is szimpatikus a hozzáállásuk a küzdeni akarásuk, számomra ez nem futball.

Ha a másik oldalt nézem:
Már már azon voltam, kivételt teszek és ink. a Reálnak drukkolok mint az "antifocinak", de hát megint az jól fésült Rinyaldó nyilatkozatok... képes még most is a Barcával foglalkozni, igazi idiotizmus és irigység, no comment..
Szóval annyira unszimpatikus a banda hogy oda jutottam, passzolom a BL döntőt, jól kicseszek magammal és nézem a NÓTA TV-n, Kis Grófo felemelkedését, hazánk zenei zuhatagában:)
Szinte minden szavad fáj!
A Real is egy igencsak kontrajátékot játszó csapat! Legfeljebb kiscsapatok ellen hozza a támadó focit!
Hogy jutottak el a döntőbe? Roma ellen, egy adok-kapokból jobban jöttek ki, aztán egy 2-0 vereség után, éppen annyival verik a Wolfburgot, ami elég a továbbjutáshoz.
Majd az City ellen is két meccsen egy gyenge egy nullás eredmény. Ami éppen elég a továbbjutáshoz.
Na ez a csapat tényleg Bl címet érdemel.
Míg az Atletico, Barca, Bayern vonalon 10 emberrel megszenvedett a sikerért.

A kontrajáték és az antifoci nem egészen ugyan az!
Úgy jutottak el a döntőbe hogy nyertek és 2 év múlva a kutyát nem érdekli hogy is volt ez. azt meg ne hogy kitaláld a Real egy sz...r csapat, sötét oldal stb, de ami jár az jár és azért mert valaki fanatikus, még el lehet sportszerűen ismerni a másik felet!

Kontrajáték pontosan az amit a Real általában ellenünk csinál, milyen hatékonysággal az már más kérdés, anti foci meg az, 90 percből 45 fetreng, időt húz, betonfalat épít 12 méterre a kaputól, nálam okosabbak írták(betolták a 16-oson belülre a szurkolói buszt) hát én nem szeretnék ilyen csapatnak drukkolni), remélem érzed a kettő közötti különbséget..

Nem kell itt semmit megmagyarázni, Ők ott vannak mi meg nem, ennyi.... Izgalmas mérkőzésen nyerjen a szebb foci és akkor mindenki elégedett lehet hovatartozástól függetlenül...

Valaki írta: "Nem is értem hogyan lehet a Realnak drukkolni"... úgy lehet hogy a foci nem a gyűlöletről szól!

Hidd el én sem szeretem Őket, sőőőt... de , ez nem azt jelenti utálkozni akarok, sok haverom van aki Real drukker és nem akarjuk egymást sza...á verni egy el classico után, napi szinten 10-15 víber üzenet megy "osztás ", jókat nevetünk stb, de ennyi és nem több, ha meg valaki éppen jobb passzban van, hát így alakult..az egész Spanyol bajnokság erről szól 40 éve..Volt idő amikor nem voltunk ilyen "előkelő, fényes" helyzetben ,de nem lettem Reaál drukker :)
Belefér a fanatizmus, belefér az osztás stb, de amikor az ember már gyűlölettel gondol a riválisra, akkor ott abba kell hagyni és szurkolni a hoki válogatottnak:)))))

Az sem véletlen: Atma felhozza a tehetségeket amihez nagyon értenek, de aztán menekülnek onnan, első alkalommal igazolnak a náthába... el tudom képzelni: számukra gyötrelem ez a játék!

Azt leszögezném, nem az Atma mint csapat ellen beszélek, hanem amit a mostani tréner képvisel és nagyon nem szeretném hogy 10 év múlva ilyen csapatokat kellene néznem amikor fáradtan, elnyűtten van egy kib.. ott hétvégém és élvezhetném a focit a tv előtt...
A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára hedora 2016.05.27. 18:19:29-kor.
Messias2
Director del Fútbol

2016.05.27. 16:51:44

ferninho írta: Az a baj, hogy tök mindegy milyen a sorsolás, mindig ki van találva valami, mikor BLt nyert a Real is ment a fröcsögés a sorsolásra, meg a bíróra, hogy menjen átvenni a Kupát meg megváltozott a meccs struktúrája meg a többi hülyeség.
Bármit csinál a Real az sose lesz jó, mikor a Bayern ki lett verve 5-0-lal az is szégyen volt, meg mit képzeltek, hogy kontrázni mertek meg miegyebek.
Mindig ki van valami találva, törtênjen akármi. Csinálhat bármit a Real az sose lesz elég, innentől meg megkérdőjeleződik az egész komolysága ezeknek a kommenteknek.
Igen, tény, könnyű volt a sorsolás, de vhogy engem már nem tud érdekelni egyáltalán, mert mindig ki van találva valami.
Jaj, hagyjuk már ezt a Real vs rest of the world dolgot. Bármely csapat nyeri a BL-t, mindig megy a károgás, sokszor jogosan, sokszor jogtalanul. Ilyen a szurkolói mentalitás. Nem hiszem, hogy ilyen komolyan kéne venni ezeket.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
ferninho
Madridista

2016.05.27. 16:44:09

visca el barca írta:elképzelni nem tudom, hogy szoríthat vki a realnak mondván, hogy ne az antifoci nyerjen :D nyerjen csak az antifoci. gusztustalanul, időt húzva, fetrengve, 8 labdát bedobva a pályára, bárhogy. nehogy már ez a lúzer reál nyerjen ilyen sokadjára összehamukázott sorsolással. a világ legnagyobb vicce lenne.
Az a baj, hogy tök mindegy milyen a sorsolás, mindig ki van találva valami, mikor BLt nyert a Real is ment a fröcsögés a sorsolásra, meg a bíróra, hogy menjen átvenni a Kupát meg megváltozott a meccs struktúrája meg a többi hülyeség.
Bármit csinál a Real az sose lesz jó, mikor a Bayern ki lett verve 5-0-lal az is szégyen volt, meg mit képzeltek, hogy kontrázni mertek meg miegyebek.
Mindig ki van valami találva, törtênjen akármi. Csinálhat bármit a Real az sose lesz elég, innentől meg megkérdőjeleződik az egész komolysága ezeknek a kommenteknek.
Igen, tény, könnyű volt a sorsolás, de vhogy engem már nem tud érdekelni egyáltalán, mert mindig ki van találva valami.

Annyit szeretnék holnap, hogy egy fair küzdelem legyen, ahol a két csapat eldönti ki a jobb.
Ha az Atletico nyer fair küzdelemben megérdemlik, nagyon komoly, hogy megint itt vannak a döntőben.
A Real képes megverni az Atmát, vannak olyan kvalitású playerei, valószínűleg nem ilyen lesz a jàték képe, de akkor meg maga a Real nem lesz elég megnyerni a meccset és csak saját magukat hibáztathatják.
madridista
Veidt_madridista
Madridista

2016.05.27. 15:27:08

roby122 írta:Itt nem is a Bayernról volt szó. Hanem az Atleticoról, akik a BARCA ÉS A BAYERN vonalon mentek tovább, és huszonötször jobban megérdemlik azt, hogy a döntőben vannak.
Valoban, felreolvastam.
roby122 írta:Megnéztem volna, ha ti kapjátok a két FCB-t akkor mire mennétek, de most nem biztos, hogy akkor itt lennétek, itt pontosan erről volt szó, és nem a Bayern-Juventus meccsről.
Ha meg így alakult akkor meg győzzön a jobbik, de például a tavalyi Bl döntő az ténylegesen Európa 2 legjobb csapatáról szólt. Hát az idei részben nagyon nem.
Talan tenyleg nem jutottunk volna a dontobe, de szerintem aki vegul gyozedelmeskedik, az megerdemli, akarmilyen agon jutott oda.
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2016.05.27. 15:14:14

elképzelni nem tudom, hogy szoríthat vki a realnak mondván, hogy ne az antifoci nyerjen :D nyerjen csak az antifoci. gusztustalanul, időt húzva, fetrengve, 8 labdát bedobva a pályára, bárhogy. nehogy már ez a lúzer reál nyerjen ilyen sokadjára összehamukázott sorsolással. a világ legnagyobb vicce lenne.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.05.27. 14:58:00

Mondjuk nekem az is szomorú, hogy az Ateltico ezzel a focival az egyik legjobb csapatnak számít, de ez már másik mese, beszéltünk róla sokszor. Ha egy jó formában levő Atmát bírói segítség nélkül megver a Real, akkor ágtól függetlenül simán megérdemlik a győzelmet szerintem. Nem lesznek Európa legjobbjai ettől még a szememben, de azt se lehet ez esetben mondani, hogy olyan érdemtelen lenne a győzelmük.
roby122
Entrenador del Barça

2016.05.27. 14:24:23

Itt nem is a Bayernról volt szó. Hanem az Atleticoról, akik a BARCA ÉS A BAYERN vonalon mentek tovább, és huszonötször jobban megérdemlik azt, hogy a döntőben vannak.
Megnéztem volna, ha ti kapjátok a két FCB-t akkor mire mennétek, de most nem biztos, hogy akkor itt lennétek, itt pontosan erről volt szó, és nem a Bayern-Juventus meccsről.
Ha meg így alakult akkor meg győzzön a jobbik, de például a tavalyi Bl döntő az ténylegesen Európa 2 legjobb csapatáról szólt. Hát az idei részben nagyon nem.
Veidt_madridista
Madridista

2016.05.27. 13:54:47

Kovbal88 írta: Szinte minden szavad fáj!
A Real is egy igencsak kontrajátékot játszó csapat! Legfeljebb kiscsapatok ellen hozza a támadó focit!
Hogy jutottak el a döntőbe? Roma ellen, egy adok-kapokból jobban jöttek ki, aztán egy 2-0 vereség után, éppen annyival verik a Wolfburgot, ami elég a továbbjutáshoz.
Majd az City ellen is két meccsen egy gyenge egy nullás eredmény. Ami éppen elég a továbbjutáshoz.
Es? Ha megverjuk az Atleticot, megerdemeljuk. Ha nem verjuk meg oket, nem erdemeljuk meg. Ennyi. (egyebkent peldaul a Bayern sem erdemelne meg jobban, Juventus ellen kiestek volna ha nem teved ket hatalmasat a biro, negyeddontoben a Benficat vertek ami hasonlo kaliberu mint a Wolfsburg, Atletico ellen meg ki is estek. akkor milyen sikerert szenvedtek meg?)
Kép
Kovbal88
Entrenador del Barça

2016.05.27. 13:35:16

hedora írta:Azt gondolom, ha az Atma nyer akkor az a (foci szégyene), bármennyire is szimpatikus a hozzáállásuk a küzdeni akarásuk, számomra ez nem futball.

Ha a másik oldalt nézem:
Már már azon voltam, kivételt teszek és ink. a Reálnak drukkolok mint az "antifocinak", de hát megint az jól fésült Rinyaldó nyilatkozatok... képes még most is a Barcával foglalkozni, igazi idiotizmus és irigység, no comment..
Szóval annyira unszimpatikus a banda hogy oda jutottam, passzolom a BL döntőt, jól kicseszek magammal és nézem a NÓTA TV-n, Kis Grófo felemelkedését, hazánk zenei zuhatagában:)
Szinte minden szavad fáj!
hedora
Jugador del Barça

2016.05.27. 11:10:25

Nah igen: a sötét oldalon biztosan kontráznak:)
Petr írta:OFF:
hedora írta:képes még most is a Barcával foglalkozni, igazi idiotizmus és irigység, no comment..
Azért a mi kedvenceinket sem kell félteni ebből a szempontból :D.
Petr
Entrenador del Barça

2016.05.27. 10:47:21

OFF:
hedora írta:képes még most is a Barcával foglalkozni, igazi idiotizmus és irigység, no comment..
Azért a mi kedvenceinket sem kell félteni ebből a szempontból :D.
hedora
Jugador del Barça

2016.05.27. 10:35:35

Azt gondolom, ha az Atma nyer akkor az a (foci szégyene), bármennyire is szimpatikus a hozzáállásuk a küzdeni akarásuk, számomra ez nem futball.

Ha a másik oldalt nézem:
mess2009
Director del Fútbol

2016.05.27. 08:17:08

ez a szurkolás dolog - nálam - érzelmi és szinte vegetatív, egyszerűen a Real szóba sem jöhet.
az más kérdés, hogy az esélyeket illetően nálam inkább feléjük hajlik a mérleg nyelve de éppen ezért feltétlenül megnézem és remélek egy matracos visszavágást.
Res
Jugador d'estrella

2016.05.27. 07:41:57

Normandia írta:Bennem olyan kettősség van a döntővel kapcsolatosan, mert nem szeretném, hogy a Real nyerjen, de ezt a célfocit sem nagyon kamelom, amit az ATMA mutat az edzőjükkek egyetemben. Ezért inkább lehet meg sem nézem.:-D
Én sem akartam, de "kénytelen" leszek nézni, mivel olyan helyen leszek, ahol kivetítő is lesz... Majd elmondom, milyen volt. :-))
Mindig nekünk kellene nyerni, ez világos. Mint ahogy az is, hogy a RM idei teljesítménye alapján nem érdemel semmit. Ilyen sorsolást kifogni is csak ők tudnak. Bezzeg mi tavaly az összes bajnokot meg kellett, hogy verjük... Ha megnyernék idén az a serleg papíron "ugyanannyit" érne, mint a mi tavalyi győzelmünk, pedig ég és föld a kettő...
Viszont az AM már évek óta elképesztő teljesítményt nyújt, pedig anyagai lehetőségei korlátozottabbak. Úgy érzem nagyon érik már nekik a spanyol bajnoki után egy BL győzelem is.
Antifoci aláírom, de ha egy gyengébb ellenfél nyerni akar egy erősebbel szemben, akkor ne akarjon ki-ki meccset játszani.
Válasz küldése