Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Amugy anno Puyol se volt messze a Realtól.Bob_Marley írta:Rohadt sok pénz kaptunk érte, nem volt az rossz hogy elment.
És fantasztikus sikerkorszak következettgg86 írta:Valóban jól jött a pénz, nagyon hasznos igazolásokra tudta elkölteni az akkori vezetőség.Bob_Marley írta:Rohadt sok pénz kaptunk érte, nem volt az rossz hogy elment.
Valóban jól jött a pénz, nagyon hasznos igazolásokra tudta elkölteni az akkori vezetőség.Bob_Marley írta:Rohadt sok pénz kaptunk érte, nem volt az rossz hogy elment.
Tipikus érdekember, szerintem a saját anyját is eladta volna ha abból jól jön ki.Nála jobban kevés focistát utálok(már ha van olyan), így szembeköpni (csapatkapitányként) a saját csapatát amelyik igazán naggyá tette, és megigérni a csapatnak hogy nem igazol el, aztán másnap meg már a riválisnál osztja az igét, és fikázza a Barcát...recrea írta:Figo a mai napig kiveri nálam a biztosítékot, rossz ribanc, nyalja a legnagyobb(képű) klubot, focista meg nálunk lett. Igaz, már az ide igazolása is hasonlóan korrekt volt, mint a madridi.Nero. írta:https://m.youtube.com/watch?v=FVRvmDkX4mA
Azért ez nem volt csúnya. Abban igaza volt CRnek még Madridban igazolása előtt hogy "Ami autómárkában a Ferrari vagy órában a Rolex az futballklubba a Real Madrid." A legnagyobb klub a világon még ha nem is a legjobb.
Amúgy szép gesztus, nagy focisták, Ronaldo pl mindig is a szívem csücske lesz.
Figo a mai napig kiveri nálam a biztosítékot, rossz ribanc, nyalja a legnagyobb(képű) klubot, focista meg nálunk lett. Igaz, már az ide igazolása is hasonlóan korrekt volt, mint a madridi.Nero. írta:https://m.youtube.com/watch?v=FVRvmDkX4mA
Azért ez nem volt csúnya. Abban igaza volt CRnek még Madridban igazolása előtt hogy "Ami autómárkában a Ferrari vagy órában a Rolex az futballklubba a Real Madrid." A legnagyobb klub a világon még ha nem is a legjobb.
Jogos, bár hozzáteszem, hogy idegenben azért lényegesen gyengébben teljesítenek, mint otthon, de mindenképpen elismerésre méltó, hogy igy lesimázzák őket, hisz egy jó kupacsapatról van szó.Bob_Marley írta:Valóban csak ellenünk tudnak focizni, hiszen harmadikok a bajnokságban és csak mi nyertünk a Pizjuanban.
Kínában a föld lakosságának "csak" a 18.5% él.LG írta:Globális szinten biztos, de Kínában él az emberiség harmada, és az odaigazolása után szinte mindent el lehetne adni a nevével, mesés bevételekre tehetne szert. Más kérdés, hogy nincs rászorulva, hiszen igy is őrült pénzeket keres, a hírnevén meg nem ejtene ekkora csorbát plusz pénzért, amit már kis túlzással nem is tudna hova tenni.Szerintem CR marketingértéke drasztikusabban csökkenne
Globális szinten biztos, de Kínában él az emberiség harmada, és az odaigazolása után szinte mindent el lehetne adni a nevével, mesés bevételekre tehetne szert. Más kérdés, hogy nincs rászorulva, hiszen igy is őrült pénzeket keres, a hírnevén meg nem ejtene ekkora csorbát plusz pénzért, amit már kis túlzással nem is tudna hova tenni.Szerintem CR marketingértéke drasztikusabban csökkenne
Mert mivel keresne rajta rosszabbul, ha CR azonnal Kínába szerződnie 300-ért?palesz77 írta:Megszedi magát máson Mendes, lehet Di Mariát le is passzolja a kínaiaknak, szerintem az arany tojást tojó tyúkját a legmagasabb szinten akarja tartani amíg csak tudja, nem dobja el keletre..
Hátigen, Di Mariát is ha elpasszolja 100-ért, majd kap belőle cirka 20-30 milliot " tiszteletdíjként"palesz77 írta:Azért ez a hír.. Pár héttel az után, hogy CR-nek voltak adóügyei, és kicsit romlott az imázs, jön ez a sztori a semmiből, és kiderül, hogy kaphat évi 100 milliót is, akkor se hagyná el a Realt. Nekem kicsit gyanús. Mendes eszméletlen dörzsölt fazon, baromira érti a dolgát, szerintem ez egy valós ajánlat szépített verziója, amivel ismét jó sajtót generál CR-nek.
Megszedi magát máson Mendes, lehet Di Mariát le is passzolja a kínaiaknak, szerintem az arany tojást tojó tyúkját a legmagasabb szinten akarja tartani amíg csak tudja, nem dobja el keletre..recrea írta:A sok hülye között azért van egy okos is, aki húzna a sztorin 30-50 milliót még utoljára, max ezért nem vetem el a dolgot csípőből.
Megszedi magát máson Mendes, lehet Di Mariát le is passzolja a kínaiaknak, szerintem az arany tojást tojó tyúkját a legmagasabb szinten akarja tartani amíg csak tudja, nem dobja el keletre..recrea írta:A sok hülye között azért van egy okos is, aki húzna a sztorin 30-50 milliót még utoljára, max ezért nem vetem el a dolgot csípőből.
A sok hülye között azért van egy okos is, aki húzna a sztorin 30-50 milliót még utoljára, max ezért nem vetem el a dolgot csípőből.visca el barca írta:ott nem lenne annyira középpontban, nem tudna annyit hisztizni meg nyafogni mint a realbanNero. írta:300 milliot fizetnenek Ronaldoert a Kinaiak. Szerintem Perez ennyiert boldogan eladna, de CR evi 600 millio euos fizetesert se menne oda, neki a neve fontosabb.
ott nem lenne annyira középpontban, nem tudna annyit hisztizni meg nyafogni mint a realbanNero. írta:300 milliot fizetnenek Ronaldoert a Kinaiak. Szerintem Perez ennyiert boldogan eladna, de CR evi 600 millio euos fizetesert se menne oda, neki a neve fontosabb.