Deluigi írta: ↑2022.05.21. 12:51:48
tenyleg nagyon vicces, hogy van 2 jatekos, akiket elvisz a ket leggazdagabb klub
Az a vicces, hogy az elmúlt 6-7 évben leamortizálták a klubot, és ennyire futja. Soler, meg Azpiliqueta, miközben meg vagyunk áldva Busquetsekkel meg Piquékkel. De mivel még mindig szerződést hosszabbítgatunk ilyenekkel, több évre gúzsba kötve magunkat, ezért én ebben sem vagyok biztos, hogy tényleg akkora-e a gond. Vagy csak Laporta is beleőrült a nosztalgiába, és szíve szerint előbb hozná vissza Messit meg Iniestat, mint bárki másokat.
Régen mi is tudtunk Neymarokat, Lajosokat hozni, most esélyünk sincs szóba sem kerülnek.
MBappé már nem feltörekvő játékos, világbajnok pl, amiből tevékenyen kivette a részét, van egy rahedli bl gólja, ahogy Haalandnak is, de talán rá még illik a feltörekvő szó.
Lewaval semmi gond nincs, csak annyi, hogy tűzoltás, mert építeni rá már nem lehet hosszútávon. Átvészelni 1-2 évre rendben lehet. Tudom, mostanában Benzemával lehet példálozni, hogy ő is idősen lett ilyen jó. Igaz, csak annyi különbség, hogy a franciát én mondjuk egy komplettebb játékosnak tartom. És ha lenne egy ilyen szürreális opció, akkor inkább őt hoznám 1-2 évre, mint Lewat. De ez már szubjektív dolog.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."