Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bizony, most nincs az a szintű foci egyelőre a hazaiaktól,ami jellemző volt az utóbbi pár fordulóban. Chelsea ha így folytatja, egyenlíteni fog, fel kell pörögni!Bob_Marley írta:Azért vannak lehetőségei a Chelseanek, Torres is lőhetett volna már 2őt!Hihetetlen, hogy egy átkozott pontrúgásból gólt rúg a Manchester....
Megint mit védett De Gea![]()
Swansea - 2 gól, 1 gólpasszsjay írta:Agüero könnyen beilleszkedett, eddig kettőt vágott a Fulhamnek is. Neki milyen a pontos mérlege?
Az Arsenal már évek óta nem mutat eredményeket. Egy ilyen múltú és kaliberű csapatnál a harmadik-negyedik helyeket nem éppen nevezném eredménynek.Mikaos írta:
Az Arsenal stadion szinte mindig tele volt az utóbbi években (a liga 2.legnagyobb százalékban megtöltött stadionja). Az Arsenal nemcsak eredményeket mutat, hanem szórakoztatást is nyújt(ott). Ha a Barcát tekintjük a szép játék kvintesszenciájának (és miért ne tekintenénk annak?), akkor az Arsenal TOP5-ös helyet bérel magának ezen a "listán" évek óta, egyértelműen Wengernek köszönhetően. Nélküle jó eséllyel a "szélen elmegyek, beadom, befejelem"-típusú angol focit látnánk, mint azt látjuk is a PL csapatainak 95%-ánál.
A másik dolog, amiért fontos Wenger szerepe, hogy aprópénzből versenyképes gárdát állít elő már X éve. Talán nem túlzok, ha azt mondom, hogy erre nagyon (de tényleg nagyon) kevesen képesek. Amíg a Chelsea, a két manchesteri csapat, a Pool, a Tottenham évente 100milliókat dobált ki igazolásokra, addig az Arsenalnak ez a lehetősége nem volt meg.
Abban viszont tényleg hibás, hogy most nyáron nem megfelelő ügyleteket bonyolított le - holott jó előre tudhatta, hogy 1-2 kulcsjátékosát el kell adnia. De ezt a hibát minden edző elköveti olykor a karrierje során, ilyen szempontból nem tudok rá "haragudni".
Wenger egy ikon, egy filozófus, egy közgazdász, egy menedzser, stb. - szóval több, mint egy szimpla edző.kanty írta:Érdekes ez a Wenger ügy. Úgy gondolom, h amit felépített az első 6-7 évben az az utolsó 5-6 évben lassan, de biztosan lerombolta. Szerintem neki a jelenlegi helyzet kényelmes, megszokta Londont, megszokta a környezetet.
Volt egy veretlen Arsenal pár évvel ezelőtt most pedig oda jutottak, h a BL is kérdéses. Én megértem, h a stadion sokba került, meg minden, de ebben az egészben Wenger is vastagon benne van. Egyszerűen elkényelmesedett.
Érdekes ez a Wenger ügy. Úgy gondolom, h amit felépített az első 6-7 évben az az utolsó 5-6 évben lassan, de biztosan lerombolta. Szerintem neki a jelenlegi helyzet kényelmes, megszokta Londont, megszokta a környezetet. De ha még valamilyen szinten bizonyítani akarna és eredményeket szeretett volna elérni, akkor már kb. 2 éve lemondott volna és keresett volna egy másik csapatot.Mikaos írta: Várható volt, hogy ez nem mehet így örökké, akármilyen zseniális a Wenger. Ráadásul most két kulcsembert is elveszítettek nyáron, megfelelő pótlás nem történt.
.
Már bocs, de ennek az Arsenalnak hogy lenne esélye a bajnoki címre?! Még a dobogóra se nagyon,sajnos.Game90 írta:Idáig legalább márciusig versenyben voltunk a bajnoki címért, most meg már szeptemberben nincs esélyünk...
nyilván nem, de azért ez a hatalmas ellentét azt hittem, ki fog ülni a játékosokra is...több fórumon is írták, hogy jajj ezt meg kell nézni, és nem tudtam, miért.visca el barca írta:hát sztem rajtad kivul senki nem arra gondolt h a pályán lesz harcshutterisland írta:nézi valaki a milwall meccset ? megéri streamet keresgélni hozzá, vagy ilyesmi ?
csak mert úgy volt beharangozva, hogy brutális harc lesz, bár livescores szerint csak két sárga esett.
hát sztem rajtad kivul senki nem arra gondolt h a pályán lesz harcshutterisland írta:nézi valaki a milwall meccset ? megéri streamet keresgélni hozzá, vagy ilyesmi ?
csak mert úgy volt beharangozva, hogy brutális harc lesz, bár livescores szerint csak két sárga esett.
Hát nem is szerencsés mostanságmessideco írta:Azért nem szerencsétlenezném le... Arshavin szerelése szabályosnak tűnt, a másiknál Yakubu lesen volt...