Cubarsí százados lett!
& counting pic.twitter.com/jzOWHWup4r
— FC Barcelona (@FCBarcelona) December 16, 2025
Nagyon megmondtadMihu írta:Jah...tavaly a gála kezdővel olyan gyönyörűen kaptatok egy 3-ast hogy öröm volt nézni![]()
![]()

kanty írta:a MUnak szerencséje volt.
ilyet ne írjatok, múltkor feldaraboltak majdnem miatta engem.Tocy írta:akik nem állnak hadilábon a szerencsével.
Jah...tavaly a gála kezdővel olyan gyönyörűen kaptatok egy 3-ast hogy öröm volt nézniozsimiki írta:hagyjad, Csabi rendes gyerek,de ennyi év kudarc után angol honban,láthatja máshogy a dolgokatmatador írta: Kezezni... miért, Gerrard nem kezezett Nanival szemben?Érdekesen nézed a meccset, nem mondom.
![]()
Amúgy örülhet a Pool,h nem a gála kezdővel állt ki a Sir, így egy x kifutott tőlük. Kezdőt látva, aláírtam volna előzetesen is,meccset látva is.
hagyjad, Csabi rendes gyerek,de ennyi év kudarc után angol honban,láthatja máshogy a dolgokatmatador írta: Kezezni... miért, Gerrard nem kezezett Nanival szemben?Érdekesen nézed a meccset, nem mondom.

Tökéletesen jogos a döntetlen.Game90 írta:Pool győzelmet érdemelt volna. ManUnited egy valamiben volt jobb ma, az pedig a szabálytalanságok. Ja, és nekik továbbra is szabad kezezni a 16-oson belül.

Ha a MU játszana otthon én is azt mondanám, hogy sima nekik, de az Anfield-en nem lesz egyszerű dolguk. Jó kis meccs lesz.messideco írta:Szerintem a United handyvel veri a Liverpoolt. Annyi különbség van a két klub között, hogy az már sok. Tippem: 0-2

van olyan játékos aki ha ezt csinálja akkor a védőt állítják ki, mert a csatárt nem lehet kiállítaniLG írta:Csak a szokásos Ogre pajtásunktól.Más kérdés, h PL-ben általában a pályán maradhat az ilyenek után.
8-2LG írta:Csak a szokásos Ogre pajtásunktól.Más kérdés, h PL-ben általában a pályán maradhat az ilyenek után.

Rooney papa és család ezzel a kiállítással is sok pénz tett sebre.Game90 írta:Rooney sosem fog megváltozni?Mondjuk a montenegrói is úgy esett össze, mintha meglőtték volna:
http://www.youtube.com/watch?v=7OwS2LpIn14
Vagy Rooney faterja erre is fogadott...![]()
megmondta Fergie, hogy De Geának 2 válogatott meccse lesz, míg a Dánnak 0. Ezért most pihentetni akarta a spanyolt, de liverpoolban már újra a No. 1 lesz a kapuban.sjd írta:Ellopott egy fánkot, és hát az angolok az ilyet nagyon komolyan vesziklui1698 írta: Jah, és jut eszembe De Gea-val mi van? Ilyen hamar sikerült neki elrúgni a pöttyöst az öregnél, vagy csak sérült?![]()
![]()
Viccet félretéve, padra nevezve volt, szóval nem hiszem, hogy sérült lenne
szerk.: amúgy ha jól emlékszem, SAF mondott egy olyat Lindegaardról, hogy nem a padra vette, kezdetni fogja, ha megérdemli