Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Nyomát se látom semmiféle csapatátszervezésnek. Azt a focit látom, amivel tavaly sikerült a bajnokságban a nagy előnyt majdnem teljesen leadni. Csoda lenne a BL megnyerése.Res írta: Az szerintem nyilvánvaló volt, hogy a bajnokság ebben az évben rá fog menni a csapatátszervezésre. Emiatt biztos nem fogják kirúgni. Ha sikerülne hozni a BL-t, akkor biztos marad, ellenkező esetben esélyes, hogy távozni fog...
A bajnoki versenyfutás mellé közel sem mindegy, hány rangadó jön be még pluszban a BL-ből. Tavaly éppen akkor játszottunk az Atleticoval, mikor hullámvölgyben voltunk, egy gyengébb csapat ellen túlélhettünk volna, az elődöntőnk környékén pedig már megint kiváló formában voltunk. Ha végig nehéz ellenfelekkel toljuk, akkor nagy az esély, hogy az egyik ellen kifogjunk egy rossz napot, és kiessünk, a formaingadozás elég jellemző a csapatra mostanában.Res írta:Tök mindegy a csoport melyik helyén jutunk tovább. Ha nyerni akarunk minden meccset meg kell nyerni, mindegy ki az ellenfél.
Az szerintem nyilvánvaló volt, hogy a bajnokság ebben az évben rá fog menni a csapatátszervezésre. Emiatt biztos nem fogják kirúgni. Ha sikerülne hozni a BL-t, akkor biztos marad, ellenkező esetben esélyes, hogy távozni fog...S.Agüero írta:Nem, hiszen esélytelenek vagyunk minden fronton vele.Samper írta:LEtúléli ezt a szezont?
https://www.youtube.com/watch?v=FdtKv84TbmcTromort77 írta:Látom nézted a meccset, Schneiderlin, hogy tolta? Látom félidőben le is jött. Milyen pozícióban játszatta a specöl ván?
Szerintem igen. Kit hozzanak helyette? Megint kezdjenek újra mindent? Ilyet már csináltok párszor az elmúlt években.PCsabi írta:Mourinho túléli ezt a szezont?
Biztosan, mert ő egy tökéletes edző, legalább is itt sokak szerint.PCsabi írta:Mourinho túléli ezt a szezont?
Palesz77!palesz77 írta:Nagyon gyenge ez a MU, semmi otlet, nincs egy vezer a palyan, Rooney golja ellenere se. Ibra netto emberhatrany, igy nehez lesz Josenak..
Nem.PCsabi írta:Mourinho túléli ezt a szezont?

Nem sok értelme van tovább folytatnia, de szerintem egy evet minimum marad. Az a baj, hogy itt az igazolásoknal is a nevekre mentek rá ez nem biztos hogy csak az o felelosege.PCsabi írta:Mourinho túléli ezt a szezont?

Legutóbb már olyan híreket olvastam hogy el is adná, ha lenne érte jelentkező.palesz77 írta:Nem tudom mikor tért vissza, de baromi sokáig sérült volt, szerintem azért nem kezd most se. Vagy az már a múlté, és amúgy van jegelve?Feast4 írta:Nem tudom mi baja van az ormennyel.

Nem tudom mikor tért vissza, de baromi sokáig sérült volt, szerintem azért nem kezd most se. Vagy az már a múlté, és amúgy van jegelve?Feast4 írta:Nem tudom mi baja van az ormennyel.
Nem tudom mi baja van az ormennyel.palesz77 írta:MU kezdő: De Gea; Darmian, Rojo, Blind, Shaw; Schneiderlin, Herrera; Rashford, Pogba, Martial; Rooney
Remélem Rashford lesz a 9-es, nem Rooney, de rajta kívül baromi jó kezdő szerintem. Helyete megnéztem volna matát, de azon kívül tetszik. Mkhitaryan is a keretbe már, remlem jön majd a második félidőben ő is.

LG írta:Vagy ha Messi belőtte volna a saját ziccerét a döntőben, nem?Ha ez a balek csak "azt" belőtte volna, Messi most világbajnok és kétségtelenül a világ legjobb játékosa. Csak ezért szurkolok Higuaínnak, hátha 2020-ban megint rajta múlik.
De igazatok van, süssétek el ezt minden kihagyott Higuain helyzetnél.Érdekes, Messi Barcás teljesítményét még senki nem akarta azzal feljavítani, hogy Suarez meg Neymar kihagyja a ziccereket, pedig ők ketten is hibáznak bőségesen, főleg az uruguayi...