Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha a MU játszana otthon én is azt mondanám, hogy sima nekik, de az Anfield-en nem lesz egyszerű dolguk. Jó kis meccs lesz.messideco írta:Szerintem a United handyvel veri a Liverpoolt. Annyi különbség van a két klub között, hogy az már sok. Tippem: 0-2
van olyan játékos aki ha ezt csinálja akkor a védőt állítják ki, mert a csatárt nem lehet kiállítaniLG írta:Csak a szokásos Ogre pajtásunktól.Más kérdés, h PL-ben általában a pályán maradhat az ilyenek után.
8-2LG írta:Csak a szokásos Ogre pajtásunktól.Más kérdés, h PL-ben általában a pályán maradhat az ilyenek után.
Rooney papa és család ezzel a kiállítással is sok pénz tett sebre.Game90 írta:Rooney sosem fog megváltozni?Mondjuk a montenegrói is úgy esett össze, mintha meglőtték volna:
http://www.youtube.com/watch?v=7OwS2LpIn14
Vagy Rooney faterja erre is fogadott...![]()
megmondta Fergie, hogy De Geának 2 válogatott meccse lesz, míg a Dánnak 0. Ezért most pihentetni akarta a spanyolt, de liverpoolban már újra a No. 1 lesz a kapuban.sjd írta:Ellopott egy fánkot, és hát az angolok az ilyet nagyon komolyan vesziklui1698 írta: Jah, és jut eszembe De Gea-val mi van? Ilyen hamar sikerült neki elrúgni a pöttyöst az öregnél, vagy csak sérült?![]()
![]()
Viccet félretéve, padra nevezve volt, szóval nem hiszem, hogy sérült lenne
szerk.: amúgy ha jól emlékszem, SAF mondott egy olyat Lindegaardról, hogy nem a padra vette, kezdetni fogja, ha megérdemli
Tisztelem a ManUnited-et és SAF-ot is, néhány játékost kedvelek is onnan, de ez a máksorozat sohasem fog megszűnni Smile Majdnem minden csapat teli gatyával játszik ellenük, minden labda eléjük pattan, megpattanó lövések, ellenfél játékosai hatalmas helyzeteket hibáznak, az öngólokról már nem is beszélve. Egy ideig még elviseli az ember ezeket, de egy idő után már baromira idegesítő...
Ő is pont most lövi élete gólját. Mondjuk Szczesny benne volt.Firefox írta:WALKEEEERRRRR!!!!!!
20 perc után mehetne zuhanyozniZolee23 írta:Ping Pong-ot beküldhetnék, frenetikus az ember.
ezt nem hiszem elsoadroli írta:Na mivan Ramsey1-1
Én itt nézem:soadroli írta:Kár hogy a magyar Digisport nem megy