Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem egyről beszélünk. De ma már volt egy 1 órás veszekedésem a barátnőmmel, szintén azért mert nem egyről beszéltünk, úgyhogy most nincs kedvem belekezdeni mégegybe. Peaceozsimiki írta:kösz,h teljesen elmagyaráztad, hogy még én is megértsem.
tavaly az tavaly volt,ettől még nem valótlanabb ha azt írom,hogy idén a gála kezdő üthette volna a poolt.
a te vonalodon maradva, jöjjön tőlem is egy példa:
attól,h MI (Barca) megvertük 5-0ra egy támadólag felállt Madridot, még nem fogjuk mindig megverni 5-0ra, lásd szuperkupa meccsek.
a múlt elmúlt, ezért is felesleges azzal érvelned,amikor én a MAI meccsel kapcsban írtam, és AZT LÁTVA (nemcsak nézve),hogy amikor úgy ahogy kellett is valamit tenni, már iramot is váltott a M.U. mindezt jobb kezdővel, elejétől megtehette volna.
csak hogy te is értsd.
Ezzel csak egy baj van: Abszolút semleges vagyok Angliábanozsimiki írta:
Mihu! az a különbség,h max ilyen részsikereknek örülhettél tavaly,h kikaptunk 3-0ra,a végén ki lett a bajnok? de tényleg jól odavágtál
kiscsapatokat még hagyján, de a Benfica,és a Pool sem kiscsapat,argyelan írta:ne hasonlítsd már össze a PL és PD kis csapatait egymással.Nem, de mi végig fölényben játszunk minden meccsen,mert esküszöm lehidalok.
ne hasonlítsd már össze a PL és PD kis csapatait egymással.Nem, de mi végig fölényben játszunk minden meccsen,
látom az ego a magasságos eget súroljanámbör tú.
.
Nem, de mi végig fölényben játszunk minden meccsen, és nagyrészt rajtunk múlik az eredmény. Míg a MU most is örülhet az X-nek, meg a Benfica ellen is, meg...még párszor.ozsimiki írta:Igen, utóbbi meccseken nem parádéznak már annyira,viszont a Barcára sem jellemző,ha teszem azt egy Messi,Xavi,Ini,Pique nélküli kezdővel játszunk.Tocy írta:Az Arsenal elleni 8-2 után sokan már BL-győztesként tekintettek erre a MU-ra, pedig továbbra is annyi, amennyi volt eddig is: egy jól szervezett, hajtós csapat néhány klasszissal, akik nem állnak hadilábon a szerencsével. Egy szót sem szólhatnának, ha a BL-ben is 2 forduló után 0 ponttal állnának, és a bajnokságban sem játszanak közel sem olyan jól. Nyilván sok a sérült, ami meg is látszik a csapaton, ezért nem is érdemes erről tovább beszélni, csupán annyit jegyeztem meg, hogy egy, vagy mjuk 5 jó meccs még nem jelent semmit...
Mihu! az a különbség,h max ilyen részsikereknek örülhettél tavaly,h kikaptunk 3-0ra,a végén ki lett a bajnok? de tényleg jól odavágtál
Igen, utóbbi meccseken nem parádéznak már annyira,viszont a Barcára sem jellemző,ha teszem azt egy Messi,Xavi,Ini,Pique nélküli kezdővel játszunk.Tocy írta:Az Arsenal elleni 8-2 után sokan már BL-győztesként tekintettek erre a MU-ra, pedig továbbra is annyi, amennyi volt eddig is: egy jól szervezett, hajtós csapat néhány klasszissal, akik nem állnak hadilábon a szerencsével. Egy szót sem szólhatnának, ha a BL-ben is 2 forduló után 0 ponttal állnának, és a bajnokságban sem játszanak közel sem olyan jól. Nyilván sok a sérült, ami meg is látszik a csapaton, ezért nem is érdemes erről tovább beszélni, csupán annyit jegyeztem meg, hogy egy, vagy mjuk 5 jó meccs még nem jelent semmit...
Szerintem komolyan gondolta.messideco írta:Csabi: remélem csak irónia volt![]()
Holnap Sunderlan. Szerintem most már ideje lenne nyerni...
Kösz a bókot Mikiozsimiki írta: hagyjad, Csabi rendes gyerek,de ennyi év kudarc után angol honban,láthatja máshogy a dolgokat![]()
Érdekes, nem csak én láttam így a meccset. De ahogy látom, ManUnited-es témában nem érdemes veled vitatkozni...matador írta: Tökéletesen jogos a döntetlen.
A MU döntetlenért ment Liverpoolba, ez tisztán látszott. Remekül védekeztek a gólig (amit nem előzött meg szabálytalanság, Rio hozzá se ért, na mindegy), aztán amikor kellett, megnyomták és egyenlítettek.
Bőven rászolgáltak az egy pontra. Többre nem, de erre igen.
Kezezni... miért, Gerrard nem kezezett Nanival szemben?Érdekesen nézed a meccset, nem mondom.
Nagyon megmondtadMihu írta:Jah...tavaly a gála kezdővel olyan gyönyörűen kaptatok egy 3-ast hogy öröm volt nézni![]()
![]()
kanty írta:a MUnak szerencséje volt.
ilyet ne írjatok, múltkor feldaraboltak majdnem miatta engem.Tocy írta:akik nem állnak hadilábon a szerencsével.
Jah...tavaly a gála kezdővel olyan gyönyörűen kaptatok egy 3-ast hogy öröm volt nézniozsimiki írta:hagyjad, Csabi rendes gyerek,de ennyi év kudarc után angol honban,láthatja máshogy a dolgokatmatador írta: Kezezni... miért, Gerrard nem kezezett Nanival szemben?Érdekesen nézed a meccset, nem mondom.
![]()
Amúgy örülhet a Pool,h nem a gála kezdővel állt ki a Sir, így egy x kifutott tőlük. Kezdőt látva, aláírtam volna előzetesen is,meccset látva is.
hagyjad, Csabi rendes gyerek,de ennyi év kudarc után angol honban,láthatja máshogy a dolgokatmatador írta: Kezezni... miért, Gerrard nem kezezett Nanival szemben?Érdekesen nézed a meccset, nem mondom.
Tökéletesen jogos a döntetlen.Game90 írta:Pool győzelmet érdemelt volna. ManUnited egy valamiben volt jobb ma, az pedig a szabálytalanságok. Ja, és nekik továbbra is szabad kezezni a 16-oson belül.