Premier League / The FA Cup

Foci a Barçán kívül
Mihu
Director del Fútbol

2011.10.16. 00:00:45

ozsimiki írta:kösz,h teljesen elmagyaráztad, hogy még én is megértsem.

tavaly az tavaly volt,ettől még nem valótlanabb ha azt írom,hogy idén a gála kezdő üthette volna a poolt.

a te vonalodon maradva, jöjjön tőlem is egy példa:

attól,h MI (Barca) megvertük 5-0ra egy támadólag felállt Madridot, még nem fogjuk mindig megverni 5-0ra, lásd szuperkupa meccsek.

a múlt elmúlt, ezért is felesleges azzal érvelned,amikor én a MAI meccsel kapcsban írtam, és AZT LÁTVA (nemcsak nézve),hogy amikor úgy ahogy kellett is valamit tenni, már iramot is váltott a M.U. mindezt jobb kezdővel, elejétől megtehette volna.

csak hogy te is értsd.
Nem egyről beszélünk. De ma már volt egy 1 órás veszekedésem a barátnőmmel, szintén azért mert nem egyről beszéltünk, úgyhogy most nincs kedvem belekezdeni mégegybe. Peace :!:

Okés. Te a "kezdésben" a tavalyi 3-0al érveltél, én az utolsó hszemben leírtam,h nem a múlttal kell törődni, és az nem jelenti azt,hogy mindig az lenne, lesz. +megemlítve a jelenlegi meccset/kezdőt, összeállítást, és a reakciókat egyes szitukra a meccsen. Szerintem egyről beszéltünk. De hagyjuk. Ozsi
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.10.15. 23:45:24

kösz,h teljesen elmagyaráztad, hogy még én is megértsem.

tavaly az tavaly volt,ettől még nem valótlanabb ha azt írom,hogy idén a gála kezdő üthette volna a poolt.

a te vonalodon maradva, jöjjön tőlem is egy példa:

attól,h MI (Barca) megvertük 5-0ra egy támadólag felállt Madridot, még nem fogjuk mindig megverni 5-0ra, lásd szuperkupa meccsek.

a múlt elmúlt, ezért is felesleges azzal érvelned,amikor én a MAI meccsel kapcsban írtam, és AZT LÁTVA (nemcsak nézve),hogy amikor úgy ahogy kellett is valamit tenni, már iramot is váltott a M.U. mindezt jobb kezdővel, elejétől megtehette volna.

csak hogy te is értsd.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Mihu
Director del Fútbol

2011.10.15. 23:22:01

ozsimiki írta:
Mihu! az a különbség,h max ilyen részsikereknek örülhettél tavaly,h kikaptunk 3-0ra,a végén ki lett a bajnok? de tényleg jól odavágtál :lol:
Ezzel csak egy baj van: Abszolút semleges vagyok Angliában :lol: Nem szurkolok senkinek, és nem is utálok senkit. Az ilyen nagy meccseket megnézem, és szurkolok annak, hogy minél több gól essen és látványos meccset lássak. Nekem csak az szúrt szemet, hogy azt írtad hogy a Pool örülhetett annak, hogy nem a gálakezdővel álltatok ki. Ebből ugye az jön le hogy szerinted ha azzal álltatok volna ki, akkor megcsapjátok a Liverpool-t mint az atom. És ez ütötte meg a szememet, hogy ez kicsit arcosnak tűnik azután hogy tavaly a gálakezdővel kaptatok egy sima 3-ast :wink: Kb mintha a realosok azt mondanák az 1-1-es madridi Clasico után, hogy örülhetünk annak hogy nem támadólag álltak fel...(miközben Barcelona-ban támadólag felállva kaptak egy 5-öst :lol: :lol: :lol: ) Jó azért nektek nem volt annyira alárendelt a szerepetek a 3-1 alkalmával, de csak értsd hogy mire gondoltam.
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.10.15. 21:23:21

argyelan írta:
Nem, de mi végig fölényben játszunk minden meccsen,
ne hasonlítsd már össze a PL és PD kis csapatait egymással. :wink: mert esküszöm lehidalok.
kiscsapatokat még hagyján, de a Benfica,és a Pool sem kiscsapat,

igen a Barca a labdabirtoklási fölényét tudja hozni szinte a B kerettel is,de színvonalban azért bőven meglátszik már a különbség, főleg komolyabb csapatok ellen. Reméljük azért egyszerre ennyi klasszis nem fog hiányozni nálunk.

nah off end.
Kép
argyelan
Barça B

2011.10.15. 21:04:23

Nem, de mi végig fölényben játszunk minden meccsen,
ne hasonlítsd már össze a PL és PD kis csapatait egymással. :wink: mert esküszöm lehidalok.
argyelan
Barça B

2011.10.15. 21:00:51

námbör tú.
.
látom az ego a magasságos eget súrolja
Tocy
Director del Fútbol

2011.10.15. 19:03:10

ozsimiki írta:
Tocy írta:Az Arsenal elleni 8-2 után sokan már BL-győztesként tekintettek erre a MU-ra, pedig továbbra is annyi, amennyi volt eddig is: egy jól szervezett, hajtós csapat néhány klasszissal, akik nem állnak hadilábon a szerencsével. Egy szót sem szólhatnának, ha a BL-ben is 2 forduló után 0 ponttal állnának, és a bajnokságban sem játszanak közel sem olyan jól. Nyilván sok a sérült, ami meg is látszik a csapaton, ezért nem is érdemes erről tovább beszélni, csupán annyit jegyeztem meg, hogy egy, vagy mjuk 5 jó meccs még nem jelent semmit...
Igen, utóbbi meccseken nem parádéznak már annyira,viszont a Barcára sem jellemző,ha teszem azt egy Messi,Xavi,Ini,Pique nélküli kezdővel játszunk.

Mihu! az a különbség,h max ilyen részsikereknek örülhettél tavaly,h kikaptunk 3-0ra,a végén ki lett a bajnok? de tényleg jól odavágtál :lol:
Nem, de mi végig fölényben játszunk minden meccsen, és nagyrészt rajtunk múlik az eredmény. Míg a MU most is örülhet az X-nek, meg a Benfica ellen is, meg...még párszor.
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.10.15. 18:51:32

Tocy írta:Az Arsenal elleni 8-2 után sokan már BL-győztesként tekintettek erre a MU-ra, pedig továbbra is annyi, amennyi volt eddig is: egy jól szervezett, hajtós csapat néhány klasszissal, akik nem állnak hadilábon a szerencsével. Egy szót sem szólhatnának, ha a BL-ben is 2 forduló után 0 ponttal állnának, és a bajnokságban sem játszanak közel sem olyan jól. Nyilván sok a sérült, ami meg is látszik a csapaton, ezért nem is érdemes erről tovább beszélni, csupán annyit jegyeztem meg, hogy egy, vagy mjuk 5 jó meccs még nem jelent semmit...
Igen, utóbbi meccseken nem parádéznak már annyira,viszont a Barcára sem jellemző,ha teszem azt egy Messi,Xavi,Ini,Pique nélküli kezdővel játszunk.

Kép
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.10.15. 18:22:17

messideco írta:Csabi: remélem csak irónia volt :roll:
Holnap Sunderlan. Szerintem most már ideje lenne nyerni...
Szerintem komolyan gondolta.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
messideco
Presidente del Barça

2011.10.15. 17:59:14

Csabi: remélem csak irónia volt :roll:
Holnap Sunderlan. Szerintem most már ideje lenne nyerni...
Kép
"And my heart will leave you never."
PCsabi
aka Game90

2011.10.15. 17:47:43

ManCity közben nagyon simán üti az eddig veretlen AVillát.
ozsimiki írta: hagyjad, Csabi rendes gyerek,de ennyi év kudarc után angol honban,láthatja máshogy a dolgokat :lol:
Kösz a bókot Miki :D A folyamatos kudarcok után már gondolkodtam is azon, hogy új csapatot választok, csak nem tudom, hogy a nagyon szimpatikus MU - MC - Chelsea hármasból melyik legyen a befutó.
matador írta: Tökéletesen jogos a döntetlen.

A MU döntetlenért ment Liverpoolba, ez tisztán látszott. Remekül védekeztek a gólig (amit nem előzött meg szabálytalanság, Rio hozzá se ért, na mindegy), aztán amikor kellett, megnyomták és egyenlítettek.

Bőven rászolgáltak az egy pontra. Többre nem, de erre igen.

Kezezni... miért, Gerrard nem kezezett Nanival szemben? :lol: Érdekesen nézed a meccset, nem mondom.
Érdekes, nem csak én láttam így a meccset. De ahogy látom, ManUnited-es témában nem érdemes veled vitatkozni...
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.10.15. 17:45:30

Mihu írta:Jah...tavaly a gála kezdővel olyan gyönyörűen kaptatok egy 3-ast hogy öröm volt nézni :lol: :lol: :lol:
Nagyon megmondtad :shock: :mrgreen:
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
shutterisland
Director del Fútbol

2011.10.15. 17:17:54

kanty írta:a MUnak szerencséje volt.
Tocy írta:akik nem állnak hadilábon a szerencsével.
ilyet ne írjatok, múltkor feldaraboltak majdnem miatta engem. :D

amúgy annyira akarok már egy real-mu meccset.
ott kiderülne, ki a námbör tú.
Tocy
Director del Fútbol

2011.10.15. 16:58:25

Az Arsenal elleni 8-2 után sokan már BL-győztesként tekintettek erre a MU-ra, pedig továbbra is annyi, amennyi volt eddig is: egy jól szervezett, hajtós csapat néhány klasszissal, akik nem állnak hadilábon a szerencsével. Egy szót sem szólhatnának, ha a BL-ben is 2 forduló után 0 ponttal állnának, és a bajnokságban sem játszanak közel sem olyan jól. Nyilván sok a sérült, ami meg is látszik a csapaton, ezért nem is érdemes erről tovább beszélni, csupán annyit jegyeztem meg, hogy egy, vagy mjuk 5 jó meccs még nem jelent semmit...
Mihu
Director del Fútbol

2011.10.15. 16:56:42

ozsimiki írta:
matador írta: Kezezni... miért, Gerrard nem kezezett Nanival szemben? :lol: Érdekesen nézed a meccset, nem mondom.
hagyjad, Csabi rendes gyerek,de ennyi év kudarc után angol honban,láthatja máshogy a dolgokat :lol:

Amúgy örülhet a Pool,h nem a gála kezdővel állt ki a Sir, így egy x kifutott tőlük. Kezdőt látva, aláírtam volna előzetesen is,meccset látva is.
Jah...tavaly a gála kezdővel olyan gyönyörűen kaptatok egy 3-ast hogy öröm volt nézni :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mihu 2011.10.15. 17:13:26-kor.
messideco
Presidente del Barça

2011.10.15. 16:22:44

Bár biztos voltam a MU győzelmében, de ez az eredmény tetszik. Nem szakadt el az élboly olyan nagyon. Az Arsenalnak még élnek a bajnoki reményei :P :twisted:
Kép
"And my heart will leave you never."
kanty
Llegenda del Barça

2011.10.15. 16:02:17

Jobb volt a Pool, de a MUnak szerencséje volt. Azt aláírom, h jól, szervezetten védekeztek és találtak egy gólt. De Gea egyre jobb, volt ma is egy-két bravúrja. Bírom srácot.

Gerrard visszatért és gólt szerzett, többek között ettől vezér és egyben klasszis is.

Összességében nem volt egy rossz meccs. Az eredménnyel a MU lehet inkább elégedett. Egy ilyen kezdővel ez az eredmény több, mint vállalható.

:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Zolee23
Capitá del Barça

2011.10.15. 15:55:37

A Citynek ezek után mindenképp nyerni kell, bár őket nem féltem.
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.10.15. 15:51:00

matador írta: Kezezni... miért, Gerrard nem kezezett Nanival szemben? :lol: Érdekesen nézed a meccset, nem mondom.
hagyjad, Csabi rendes gyerek,de ennyi év kudarc után angol honban,láthatja máshogy a dolgokat :lol:

Amúgy örülhet a Pool,h nem a gála kezdővel állt ki a Sir, így egy x kifutott tőlük. Kezdőt látva, aláírtam volna előzetesen is,meccset látva is.
Kép
matador
Jugador d'estrella

2011.10.15. 15:43:14

Game90 írta:Pool győzelmet érdemelt volna. ManUnited egy valamiben volt jobb ma, az pedig a szabálytalanságok. Ja, és nekik továbbra is szabad kezezni a 16-oson belül.
Tökéletesen jogos a döntetlen.

A MU döntetlenért ment Liverpoolba, ez tisztán látszott. Remekül védekeztek a gólig (amit nem előzött meg szabálytalanság, Rio hozzá se ért, na mindegy), aztán amikor kellett, megnyomták és egyenlítettek.

Bőven rászolgáltak az egy pontra. Többre nem, de erre igen.

Kezezni... miért, Gerrard nem kezezett Nanival szemben? :lol: Érdekesen nézed a meccset, nem mondom.
PCsabi
aka Game90

2011.10.15. 15:40:58

Pool győzelmet érdemelt volna. ManUnited egy valamiben volt jobb ma, az pedig a szabálytalanságok. Ja, és nekik továbbra is szabad kezezni a 16-oson belül.

Most ManCity - AVilla, hazaiaknál Nasri, Silva és Dzeko csak a padon, Agüero sérült.
kanty
Llegenda del Barça

2011.10.15. 14:38:11

Elég gyenge volt az első félidő.
Hajtás van mindkét oldalon, de sok a pontatlanság, a kapkodás.
Suáreznek volt egy helyzete, de De Gea védett.
A második félidőben biztos, h jön majd Rooney és talán Nani is beáll, a másik oldalon pedig Caroll kaphat lehetőséget.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
matador
Jugador d'estrella

2011.10.15. 13:38:21

Sir Alex Ferguson így magyarázta furcsa kezdőjét a Sky Sportsnak: „Elemeztük a tavaszi mérkőzést, amikor túlságosan kinyíltunk. Phil Jones középpályára küldésével stabilitást ad a csapatnak. Rooneynak rossz hete volt, megrázta eltiltása."
PCsabi
aka Game90

2011.10.15. 13:34:18

Érdekes a ManUnited kezdője, miközben a cserepadon ilyen nevek ülnek: Lindegaard, Nani, Rooney, Hernandez, Anderson, Valencia, Carrick :roll: Lehet, hogy SAF sokat whiskey-zett az éjjel...

Barca meccsig meg is van a programom: Pool - ManUnited, ManCity - AVilla, Chelsea - Everton :)
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.10.15. 13:24:06

Liverpool kezdő:
Reina – Kelly, Carragher, Skrtel, Enrique – Lucas, Adam, Gerrard, Downing – Kuyt, Suarez

Nagy kérdés hogy Gerrard és a többiek között milyen lesz az összhang, szinte teljesen idegen a középpályás sor számára.

Ferguson kezdője érdekes, ok hogy 1-2- kulcsember pihen, de Nani, Rooney, Hernandez egyszerre pihen?! Nagyon óvatos felállást választott, aztán majd kiderül.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Válasz küldése