Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez így hatalmas hülyeség, vagyis az lenne, ha igaz lenne... Sok mindent el tudok képzelni már ebben a világban.Tocy írta:Én úgy tudtam, hogy HA MI AKARJUK, akkor visszavehetjük idén 10 milláért, jövőre 15-ért. De ma úgy hallottam, hogy csak abban az esetben van elsőbbségi opciónk, HA A CHELSEA AKARJA eladni.
http://online.livesport.cc/index.phpFtcSikiHun írta:valaki tudna jól működő linket adni? köszi.
http://www.rojadirecta.me/ itt nézd megFtcSikiHun írta:valaki tudna jól működő linket adni? köszi.
Lehet, hogy igaz, remélem nemTocy írta:Én úgy tudtam, hogy HA MI AKARJUK, akkor visszavehetjük idén 10 milláért, jövőre 15-ért. De ma úgy hallottam, hogy csak abban az esetben van elsőbbségi opciónk, HA A CHELSEA AKARJA eladni.
Én is eddig úgy tudom, hogy van.Tocy írta:Ma úgy hallottam, hogy mégsincs rá opciónk...vagy valahogy csak úgy, hogy ha a Chelsea el akarná adni, akkor lenne elsőbbségi opciónk...Sztilo írta:Jók a kezdőcsapatok, de ami számomra fontos amellett, hogy jó meccset várok, hogy kezd Oriol Romeu, figyelek majd rá
Ma úgy hallottam, hogy mégsincs rá opciónk...vagy valahogy csak úgy, hogy ha a Chelsea el akarná adni, akkor lenne elsőbbségi opciónk...Sztilo írta:Jók a kezdőcsapatok, de ami számomra fontos amellett, hogy jó meccset várok, hogy kezd Oriol Romeu, figyelek majd rá
Sajnos sérült.MessiFan írta:Richards sérült? Nem nagyon követem az angol focit, de szerintem Zabaletanál sokkal jobb. Am nem semmi hogy Romeu kezd. Lehet keresek egy steamet.
Richards sérült? Nem nagyon követem az angol focit, de szerintem Zabaletanál sokkal jobb. Am nem semmi hogy Romeu kezd. Lehet keresek egy steamet.S.Agüero írta:A Chelsea: Cech - Bosingwa, Ivanovics, Terry, Cole - Ramires, Romeu, Meireles - Mata, Drogba, Sturridge
Manchester City: Hart - Zabaleta, Kompany, Lescott, Clichy - Y. Touré, Barry - Milner, Silva, Balotelli - Agüero
Döntetlennel előz a Chelsea...messideco írta:Hát én is az X-nek szurkolok teljes erőmmel... Nagyon jó lenne megőrizni a negyedik helyet
1-et csak kapott:D, a Stoke nagyon jó otthol, meg kell szenvedjen az ellenfél a 3 pontért a Stoke otthonában de rendesen...Initom írta:ez a Chris Foy egy idióta.nem kapott meg 4 tizit a spurs,erre még kiállítja Kaboult
Akkor az Everton meccs, amit néztem, biztos csak ismétlés volt.Arsenal - Fulham 1-0