Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Én is ettől félek. Valahogyan találnak egy gólt aztán beindulnak. Remélem nem lesz ígyNero. írta:Nyugi, az idei Real sajnos barmit bemakol de teny hogy nagyon kene ez a Valencia gyozelem. Egyébként eleg nagy a forgalom ahhoz kepest hogy a fórum nagy része mar elengedte a bajnoksagot.
Munír ver 1 mesterhármast..visca el barca írta:senki ne feledje, ma 18:45-től a valencia-madrid, lehet imádkozni.idénre már úgyis csak ez maradt nekünk
illetve
Kb. Bár szerintem a döntetlenre sincs túl sok esély, sőt szinte nulla, a Valencia idén pocsék, kikapott kb mindenkitől még hazai pályán is. Kupában pl. 1-4-re a Celta-tól, bajnoki mérlegük, 10 meccsből 5 vereség és csak 3 győzelem. De feldobná az estém, ha borulna a papírforma, de kb az imákon kívül más esélyünk nincsvisca el barca írta:senki ne feledje, ma 18:45-től a valencia-madrid, lehet imádkozni.idénre már úgyis csak ez maradt nekünk
illetve
Ráadásul erőltetett. Másodosztály-szintű futbalista ellen aki civilben postás. Ezt egy Alves vagy egy Alba ellen már nem tudná.BarcafanTomee írta:Csak felesleges flikk-flakk ami nem is vezetett eredményre.
Már koránt sem az. És az atletikus képességeit se tudja már úgy használni.Normandia írta:Pedig ő nagy hatékony.BarcafanTomee írta:Csak felesleges flikk-flakk ami nem is vezetett eredményre.
Pedig ő nagy hatékony.BarcafanTomee írta:Csak felesleges flikk-flakk ami nem is vezetett eredményre.
Az, de el is adta.palesz77 írta:Tudom, hogy nem szeretjük, én se, de CR tegnap villantott egyet a régiből, ez tényleg szép volt.
Nem, de szerintem nincsenek is ilyen ambíciói, ha az egyéni érdekeit nézné, már rég nem lenne Nápolyban. Igazi klubikon, megérdemelne egy komolyabb eredményt a csapatával, a RM kiejtése erre tökéletes lenne. Meg amúgy is nagyon szimpatikus csapat a Napoli, még ha a Real ellen nem is éreznék erős ellenszenvet, hanem semlegesek lennének számomra, akkor is abszolút az olaszok mögé állnék ebben a párharcban.TripleH írta:Eskü akkor tőlem kap 1 szavazatot az aranylasztiraLG írta:Majd Hamsik megtömi őket, én bizakodó vagyok.(Nem mintha sokra menne vele
![]()
![]()
)
Eskü akkor tőlem kap 1 szavazatot az aranylasztiraLG írta:Majd Hamsik megtömi őket, én bizakodó vagyok.
A dühkitöréseiről nem is beszélve.LG írta:A műesései is megtorlatlanok maradnak rendre.Nyiri81 írta:CR lazán elrúgja a labdát sipszó után és semmi.
A műesései is megtorlatlanok maradnak rendre.Nyiri81 írta:CR lazán elrúgja a labdát sipszó után és semmi.