Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Majd csak januártól.ab1daL írta:Furcsa lesz 12esben látni.Amúgy hétvégén már játszhat is akár?
Nyáron 15-ért nem adták oda nekünk, most meg 7-ért megy a Chelsea-be...ab1daL írta:Én is örülök Henry visszatérésének. Közben: Gary CahillChelsea
http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... ol-2110784
Jó igazolásnak tűnik!szajko írta:Henry visszatér az Arsenalhoz 2 hónapra.
Szerintem marokkói. Henry nem tudom mit fog hozni az Arsenalnak, meg megy elvileg Lukas Podolski is.Varatrix írta:Chamakh nem francia? Lehet hogy rosszul tudom én kérdezem.szajko írta:Chamakh se lesz az Afrika kupa miatt. tehát tuti,hogy játszik is.
Örülök Henrynak. Visszacsepésznek valamit abból az Arsenalból ami még számomra szerethető volt. Annak ellenére, hogy Spurs szinpatizánsnak tartom magam.
tudtommal MarokkóiVaratrix írta:Chamakh nem francia? Lehet hogy rosszul tudom én kérdezem.
Chamakh nem francia? Lehet hogy rosszul tudom én kérdezem.szajko írta:Chamakh se lesz az Afrika kupa miatt. tehát tuti,hogy játszik is.
mert amerikába most lett vége a szezonnak és 2 hónap pihi van. aztán kezdődik az új szezon...soadroli írta:Kár, hogy csak kettőre. Akkor miért nem már a szezon végéig?
Akkor nézem majd az Arsenal meccseket is
szerintem játszik is,mint anno Donovan az Evertonban.palesz77 írta:Csak edzésekre, vagy meccset is játszik majd?
Kár, hogy csak kettőre. Akkor miért nem már a szezon végéig?szajko írta:Henry visszatér az Arsenalhoz 2 hónapra.
szégyen,nem szégyen az Euroliga, én jobban örülök,hogy így történt,mintsem hogy még1 döntőt bukjanak,vagy esetleg elődöntőt.zola8787 írta: Ez úgy hangzott, mintha örülnél, hogy kiesett az 1ik kedvenc csapatod, mert a másik úgyis megverné. Nem hiszem, hogy így gondolod valójában, mert ez a Mu-s Európa ligás dolog nagyon gáz. Ferguson nyilatkozatából is leszűrhető, hogy mekkora szégyen ez nekik: "annyit tudok az európa ligáról, hogy csütörtökönként vannak a meccsek".
Ezzel nem akartalak megsérteni, remélem érted.
hááát mert sok a Mu-s,Citys akik nem szeretik a Londoniakat,így a spurst se,ééés elég sok az Arsenalos...nos ezt nem is kell magyaráznom ugye?18Barca99 írta:Na megnéztem a Tottenham meccs összefoglalóját. Szerintem Bale nagyon tehetséges játékos, de ő pont ott jó ahol van. Nem kéne neki szerintem sehova se mennie. Egyébként meg szépen játszott a Tottenham, meg évek óta ott van az elitben nem értem itt mér örvendnek akkor ellenszenvnek a fórumon
Ez úgy hangzott, mintha örülnél, hogy kiesett az 1ik kedvenc csapatod, mert a másik úgyis megverné. Nem hiszem, hogy így gondolod valójában, mert ez a Mu-s Európa ligás dolog nagyon gáz. Ferguson nyilatkozatából is leszűrhető, hogy mekkora szégyen ez nekik: "annyit tudok az európa ligáról, hogy csütörtökönként vannak a meccsek".ozsimiki írta:Bizonylluisllach89 írta:Csak presztízs kérdése, hogy ki mikor esik ki a Bl-ből, idén se fogja megnyerni londoni csapatMikaos írta:és az Európa Ligát is![]()
Mikaos, gyenge kontra, mivel mint lentebb írtam, nem annyira zavar a Bl kiesés, hiszen ahhoz,h megnyerjék a Barcát is valószínű verniük kellene,amit nem is szeretnék,meg nem is tudnának. Szóval jobb most letudni,mint ha megint a legvégén kapnának ki.
Bizonylluisllach89 írta:Csak presztízs kérdése, hogy ki mikor esik ki a Bl-ből, idén se fogja megnyerni londoni csapatMikaos írta:és az Európa Ligát is
Csak presztízs kérdése, hogy ki mikor esik ki a Bl-ből, idén se fogja megnyerni londoni csapatMikaos írta:és az Európa Ligát isozsimiki írta:mert a Manchesteriek megoldják a Premier-t