azért vannak bajok manchesterben (az unitednél), még akkor is, ha jelenleg csak 3 ponttal lemaradva másodikok.
szerintem egyszerűen gyengébb a manchester kerete, mint aminek kéne lennie.
rengeteg "közepes" szintű játékosuk van, akik meg kiemelkedőbb játékosok, azok vagy nem tudnak konstans vezérek lenni (nani,rooney), vagy pedig már a 30-as éveikben vannak (evra,ferdinand,vidic,carrick )
a kapusposzt külön blama, hiába tehetséges de gea, ha rendre potyázik, lindegaard vagy kuszczak pedig detto nem egy MU kapujába való.
de ami talán a legelkeserítőbb lehet így hirtelen, az a támadók...van egy rooney, azon kívül ott van berbatov, aki sosem teljesítette be azt a zsenialitást, ami benne volt (nem is fogja már), a túlértékelt chicharito, az örökké sérült már "lefőttakávé" owen, a full közepes welbeck, és diouf, akiről nem tudok sokat, de nem hiszem, hogy elit csatár.
nem nagyon vagyok otthon az MU-val kapcsolatban, szóval lehet hülyeségeket írtam, de én így látom...szóval a keret lehetne erősebb, egy jobbhátvéd (van der wiel,srna..) egy középső kp (schweini..) egy irányító (sneijder,pastore..) és egy jó/gólerős támadó (pato,gomez,cavani..) SZVSZ újra a csúcsra repítené őket, és nem kellene EL-ban játszani...