Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én is pont elkaptam Sanyi bá értékelését! Nem szoktam azt a műsort nézni Szebeni miatt... Iszonyat idegesítő a tag! Sanyi bát hitelesnek tartom, mert legalább Ő világszínvonalon csinálta azt amit kritizál. Sajnos kijelentette Ő is, hogy ezen a meccsen is mindig a realnak kedveztek a bírók! Ráadásul ez egy sorsdöntő meccs lehetett és így a bírók lehet hogy a ligát döntötték el...hady írta:Sanyi ismét elmondta, hogy véletlenül ismét a margitnak kedveztek.
Pont nem rád gondoltam amúgy tényleg az, de itt vannak páran akik komolyan veszik.visca el barca írta:nem, de ez akkor is vicces.Nero. írta:Van aki komolyan azt gondolja hogy így veszik a bírókat? Szatyrokkal?
nem, de ez akkor is vicces.Nero. írta:Van aki komolyan azt gondolja hogy így veszik a bírókat? Szatyrokkal?
Azt mondjuk én is néztem, hogy miért az Espanyol van ott, jó kérdés.Tobias88 írta:Gusztustalan. Mellesleg a kép korábban készült, legalábbis ott van a Real Espanyol felirat jobb oldalt, azaz korábban is megcsinálták ezt
Eibar, Gijón, Depor, Malaga vendégeként is fognak még játszani. Egyik sem lesz sétagalopp, főleg, mikor az ellenfél kiesőjelölt.Feast4 írta:Amúgy kivél van még komolyabb meccsük amivel pontot lehet bukni.A Tico a Sevilla meg mi?
Otthon fogadnak minket is pl.Feast4 írta:Amúgy kivél van még komolyabb meccsük amivel pontot lehet bukni.A Tico a Sevilla meg mi?
Mennek Bilbaoba meg Vigoba, otthon a Valencia.Feast4 írta:Amúgy kivél van még komolyabb meccsük amivel pontot lehet bukni.A Tico a Sevilla meg mi?
A "fehér balett".TripleH írta: Komolyan mondom behalok rajtatok.![]()
http://www.realmadrid.com/en/news/2017/ ... aded-goals" target="_blank
2017.02.05.-i, azóta add hozzá ebben a 3 hétben születetteket.
Minden másra ott a google.
Komolyan mondom behalok rajtatok.Messias2 írta:Nincs valami statisztika, hogy a Madrid góljainak hány százaléka született beadást követően?
Szerintem simán versenybe szállhatnának A West Brommal ebben a tekintetben.
Kezdek kételkedni.Mert valszeg' nem is azCsak indulatkeltés...de ha rám cáfoltok oké
![]()
Mert valszeg' nem is azS.Agüero írta:Na jó, ez nem lehet igaz.
Meg 14 forduló vissza a java még csak most jön, hova számolgattok?S.Agüero írta:Ha tegnap kikapnak, akkor szerintem az iksz is elég lett volna a Bernabéuban, így viszont tuti, hogy nyernünk kell ott, plusz még hoznunk kell rajtuk egy pontot. Nem lehetetlen küldetés, de nagyon szoros lesz. Mi innen már csak maximum 3-4 pontot veszthetünk.