Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Sajnos ez egy tű pontos leírása a la liga szinvonalnak. Főleg a szuksegtelenul eroszakos jatek toleralasa az ami nalam kiveri a biztositekot de biroi hiba is van dögivel csapattol fuggetlenul.El Sie7e írta: ↑2025.02.01. 22:59:56nem játszottunk jól de ez kritikán aluli volt a bírótól. elvett egy szabályos gólt, nem állította ki a favágót és egész meccsen burtál mód asszisztált a henteseknek. Nem értem miért nem lehet az elején megfogni az ilyen meccseket. Szeretem ha keményen védekeznek de a kemény nem egyenlő a tahó favágással.
Szerintem, ha néha meg is inog a "hitem", de általánosságban korrekten fújnak, csak annyira bénán, hogy csalásnak tűnhet néha, ha épp valaki javára van túltengés. Nekünk az volt a pechünk, hogy pont a botlós időszakunkban kaptunk kifejezetten sok ehhez hasonló horror döntést a nyakunkba, amikor sajna szükségünk lett volna azokra a tizikre.LG írta: ↑2025.02.01. 22:45:57Az biztos, hogy ma nem lehet megvádolni azzal a bírót, hogy a Realnak fúj.bence0330 írta: ↑2025.02.01. 22:24:30Hogy a fenében nem állították ki az Espanol játékost az Mbappé elleni faultért?A kommentátorok is döbbenten állnak az eset előtt. Hátulról vádlira érkezett talppal, még ha nem is találta telibe, csak elkapta valamennyire.
Förtelmes, amit a Ligában művelnek a bírók.
Közben vezet az Espanol.![]()
Az biztos, hogy ma nem lehet megvádolni azzal a bírót, hogy a Realnak fúj.bence0330 írta: ↑2025.02.01. 22:24:30Hogy a fenében nem állították ki az Espanol játékost az Mbappé elleni faultért?A kommentátorok is döbbenten állnak az eset előtt. Hátulról vádlira érkezett talppal, még ha nem is találta telibe, csak elkapta valamennyire.
Förtelmes, amit a Ligában művelnek a bírók.
Én se szoktam nézni, de ma nagyon komoly amit tol. A Madrid is bénázik (gondolom a 96. percig), de ő megtesz mindent, ami tőle telik.
Azért röhejes, mert mellette meg mondjuk egy Skriniar kölcsönbe ment Törökországba. Állítom nekik is használható lett volna.davi10 írta: ↑2025.02.01. 22:28:59Hát a sajtó szerint megint Perez-nek egy kattanása volt, TAA, aki nemhogy most télen nem jött (minek is hagyná ott féltávnál a PL és BL első helyezettet), de még az is lehet, hogy hosszabbít. Amit azért sem értek, mert így is elég orrnehéz a csapat, nem ártana olyan védőt igazolni, aki védekezni is tud.
Szerintem nem is nagyon gondolkodtak másban, 2 nap alatt nehéz lenne hozni valakit. Bár ha hosszú időre dől ki Rüdiger, akkor lehet ilyen Braithwaite-féle biznisszel tudnak hozni valakit kicsit később is, de Ő a BL-ben ha jól tudom már nem játszhat.