"Kaptunk 2 db tiezengyest, az egyik ajándék volt , de szerintem a másik is

hééj, köszönjük szépenMyStiQ írta:Nem utáljuk, csak felidegesít, amikor ilyen baromságot csinál...afelől érdeklődtem, h a saját szurkolói miért utálják?![]()
A három büntetőről meg az a véleményem, hogy a két madridit nem kellett volna befújni, a malagai pedig jogos volt. Ha jól emlékszek, akkor vagy itt, vagy a másik oldalon, de valaki már írta, hogy a bírói tévedések a nagy számok törvénye alapján ugyanúgy érinti majd a csapatokat.
Más: Rég írtam már, gondolom meg is voltatok nélkülem (:D), de kötelességemnek érzem, hogy gratuláljak az elmúlt hetekben nyújtott Barcelona játékához és eredményességéhez...
Ja és mind2-t oda rúgta ahova Arnau ment és az egyiket meg is fogta.danko94 írta:4-ből 2 tizi és mind2 kamu...Rikinho20 írta:de akkor is négy gól, az nem semmi... nem látoma meccset, de egy la liga-ban 4 góólkemény
![]()
Nemtom ahogy a Basel ellen jáccottunk az alapján nem jelenteném ezt ki! De ha bő 2 óra múlva mi vezetjük a táblázatot akkor igennoname írta:Már a barca vs real topikban ezt írtam.Engem nagyon idegesít h a real minden meccsét így nyeri.Akármennyire is rosszul játszik, általábn nyer.Ha nyerünk 2 pontra verjük csak őket, pedig játék alapján mintha nem is egy kategória lenne jelenleg a 2 csapat.
Nem utáljuk, csak felidegesít, amikor ilyen baromságot csinál...afelől érdeklődtem, h a saját szurkolói miért utálják?
Hát ja.szajko írta:Ezt a védelmet Messi egyedül megveri.