Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
visca el barca írta:és a roma csak suhan továbbhihetetlen h emberhátrányban, 0-0-ról behuztak a meccset
![]()
parolo meg szépen besuhintotta a milannak a győztes golt a 95. percben![]()
http://www.youtube.com/watch?v=FnqTL6qWNCs" target="_blank
Borzongok milyen karriert futhatott volna be, ha nem lenne szerencsétlen az ipse. A lehető legrosszabb időpontokba sérült meg.Már ha van jó időpont.Boixos írta:szép volt aeroplanino!!! szép volt giuseppe rossi!!!
Sosem szerettem az olasz focit, de most kezdem sajnálni, hogy nincs Sportklubunk. Volt szerencsém kocsmában nézni a Roma-Napoli meccset, aminek a minőségétől annyira nem voltam elájulva, mint egy Barca meccstől, de nagyon jó kis meccs volt. És akkor ott a Fio, Juve, a Milan is egyszer talán magára talál. Jó kis bajnokság lesz ez.Boixos írta:szép volt aeroplanino!!! szép volt giuseppe rossi!!!
fio - juve 4-2, úgy, h 0-2re mentek a púposok, onnan fordítottak kb 15 perc alatt montelláék, benne rossi 3 góljával!![]()
5 pont előny.
A bentmaradáshoz 35-40 pont kell, ez a 24 még elég kevés.Boixos írta:[ ha ez így megmarad, akkor nemcsak, h bentmaradunk, hanem lehet, h a pareggio-t is elkerüljük!
garciaról szerintem senkinek sem volt vmi "enciklopédikus" tudása. annyival voltam beljebb, h tudtam, a lillből jön, de azt is csak azért, mert mondták.recrea írta:Nagyjából néztem tegnap a meccset, ki a túró ez a Rudi Gonzalez vagy García...nem is emlékszem a nevére, honnan "kukázták". Majdnem olyan jól irányít, mint Luis Enrique.![]()
....
Szerk: most nézem, eddig egy gólt kaptak