Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha nem Neuer véd akkor lehet 2:2, nincsen ha.Feast4 írta:Ha azt a tokagyu beveri akkor most nem ez van.
Ha Carlo nem változtat ezen az óvatoskodó felfogáson, akkor simán továbbmentek.ferninho írta:Ahogy várható volt szoros, kiélezett meccs, két stabil csapattal, ahol a momentumok döntenek.
Az a Neuer védés pl nagyon komoly volt az elején.
Ahogy várható volt a Real egy nagy csapat ellen 5 percig se tud dominálni.ferninho írta:Ahogy várható volt szoros, kiélezett meccs, két stabil csapattal, ahol a momentumok döntenek.
Az a Neuer védés pl nagyon komoly volt az elején.
Riberyt én sem hoznám le a helyükben, mert rutinból Carvajalt be is pirosozhatja.TripleH írta:Pont nem hoznám le Ribéry-t, ott aki semmit nem ér az Müller.S.Agüero írta:Comant hoznám Ribéry helyére.
Nem hiszem,hogy a baloson tudna segíteni, én eddig csak a jobbszélen láttam a gyereket.S.Agüero írta:Comant hoznám Ribéry helyére.
Le merem fogadni, hogy második félidőben elmennek egy kontrával/beíveléssel, és meg is van az idegenbeli gól, 1-1.Legendinho írta:Elég keveset mutat ma a Bayern. Konkrétan semit nem mutatnak. Volt 10 percük amire azt mondom, hogy oké, de a többi sehol semmi.
Rég láttam már játszani Thiago-t, de most, hogy látom mit letesz a középpályán... Rafi tanulhatna ezt-azt tőle. Ha a Bayern nem rúg még 1 gólt, szerintem ez Real továbbjutás lesz. Kell nekik a 2-0, idegenben meg egy lőtt gól, különben szerintem kiesnek.
Pont nem hoznám le Ribéry-t, ott aki semmit nem ér az Müller.S.Agüero írta:Comant hoznám Ribéry helyére.
Vagy ha esetleg Ribéry/Robben lövi.Feast4 írta:A hülye barom.Ha ezt nem idegből léc alá akarja el is dőlt.
Nincs, de ő majd a Bernabeuban akaszt megint egy 4-est, mint anno mikor még a Dortmundban játszott.MessiNeymarSuarez írta:Lewa legalább keretbe sincs?TripleH írta:Müller helyett akár Ancelotti is játszhatna, annyira 0.
Lewa legalább keretbe sincs?TripleH írta:Müller helyett akár Ancelotti is játszhatna, annyira 0.