miro. írta:En azt mondom oriasi elmeny lenne egy Barca-Real Bl donto.
Én nem szeretném annyira megmondom őszintén, nekem a Clásico az bajnoki, máshol nem olyan feelinges. Lehet azért, mert az első nem La Liga Clásicot kb 5-6 évvel az után láttam, hogy elkezdtem a csapatnak szurkolni - mondjuk az az elődöntő Messi szólója miatt már megérte -, aztán utána jött egy időszak, amikor egymás hegyén hátán jöttek a Barca-Real meccsek, kupában, BL-ben, kupadöntőkben.. Nekem ott egy kicsit akkor el is vesztette a varázsát, azt se tudom abból az időszakból, hogy melyik meccsen mi is volt, úgy egybefolynak. Persze nyilván nem halnék bele, ha találkoznánk a döntőben velük, de én jobban szeretem, ha csak 2-szer játszik a két csapat egymás ellen.
csababarca írta:Amit leírtam, hogy kb ezzel ők semmissé nyilvánítanák a 10 év eredményeit, a 6-2t az 5-0t, a 4-0t, mindent.
Kár megadni erre a lehetőséget is.
Nero. írta:Azt érvnek eltudom fogadni hogy hatalmas égés lenne egy ilyen meccsen bukni (bár már egy BL döntőbe bejutni is oriasi dicsőség) és valóban semmissé tenné mindazt amit Dinho óta adunk nekik, de ugyanez igaz fordítva is.
Ezt a részt viszont nem értem meg. Amiket Csaba te írtál előtte, azt igen, pszichológiailag nagyon rosszul is elsülhet, Madrid részről meg jól. Tartom, hogy a tavalyi év is máshogy alakul, ha kapnak egy komolyabb verést a Clásicon - persze ahhoz nekik gyengébbnek, nekünk meg jobbnak kellett volna lenni -, de ezt nem értem. Vagyis érteni igen, de azt a részét nem, hogy ez miért számít, hogy az ellentábor mit gondol - mert gondolom így értitek, hogy semmissé teheti a múltat a vesztes döntő. Van olyan, aki elismeri az ellenfél érdemeit, a másik fele meg mindig talál valami kifogást, eredményektől függetlenül.. Tőlem már csak az amnézia tudja elvenni ezeknek a Clásicoknak az emlékét, egy vesztes BL döntő se változtatna ezen, az meg pláne nem, hogy mit gondolnak a Real Madrid drukker ismerősök. Azzal is egyetértek, hogy talán tőlük lenne a legfájóbb kikapni a döntőben, mástól hamarabb megemészti az ember, de a múltban elért eredményeinket azért egy döntő se tudja semmissé tenni.. Ennyi erővel a mi mostani korszakunk ütötte a galaktikus éra eredményeit, de ha megkérdezel egy Real drukkert, nem hiszem, hogy egyetértene ezzel..
Mondom, nekem annyi lenne fájóbb mint egy sima döntő esetén, hogy pont ellenük kapunk ki. Persze kinek mi, elfogadom, hogy így látjátok, de nem értem, hogy ez miért befolyásolná nálatok a múltat. De véleményt szívesen olvasok róla, szóval akár PÜ-ben is elmagyarázhatjátok, mert tényleg érdekel.