Bajnokok Ligája & Európa Liga
Ha valaki nem hajlandó belátni, hogy Zidane toronymagasan jobb edző, mint LE, az strucc.
Milyen okadek? Komolyan valaki mar az Allianzban torteno gyozelemhez se tud oszinten gratulalni... A Bayernnek ket db kapura meno lovese volt. Egy a fejesgol, meg egy gyengecske loves. Vegyuk le a kiallitasos idoszakot: ez 60 perc alatt is gyenge adat.Feast4 írta:Amúgy ha az égiek egy kicsit is szeretik ezt a sportot a Bayern kiesik a Juventus a következő körben haza vágja a Realt.A Leicester meg a Monaco egymást kapja tovább jutóként és végre lenne egy döntő egy lesajnált csapattal meg egy olyannal aki évek óta építgeti magát erre és a mai szerintem egyre őszintétlenebb foci most nyerne valamit.
Na most a fikciókat félbe hagyva ez iszonyatos.Nem a Realtól sajnálom, hanem ettől a Realtól!Undorító!Annyi korszakos csapat volt.Mi, a Milan, a Pool, és a szomorú de a Galaktikus Madrid, de ez?Egy okádék!A Bayern megcsinálta a hülye hibákat amikkel maga fölé emelte a náluk sokkal gyengébb Realt és most ki is esnek.Hihetetlen...
Miben volt jobb a Bayern? Hazai palyan kellett menniuk az elony szerzesert ahhoz kepest ez 60 percig is igen kevesnek bizonyult aztan a kiallits utan plane elfogytak.
Engem pont hogy a mai Real győzött meg arról hogy még se annyira fogalmatlanok. Sajnálnám ha ők nyernék a BLt, oriasi pofon lenne de el kell ismerni hogy Zidane egy nagyon okos csapatot talált ki reális elvárásokkal a játékosai felé akik hozzák is amit kell. Melós csapat lettek, de amikor kell villantanak valamit a régiből is. Teljesen megölték a Bayern játékát, pedig mindenki tudja hogy a bajorok brutál erősek. Most ne kezdjük el azt hogy Jajj mégse olyan jók, meg hogy majd akkor a Juve. Ők biztos nem kaptak volna ki tegnap 3-0ra. 
A gólörömöknél, edzés felvételeken is látszik hogy Zidane visszahozta a csapategységet ami már nagyon nagyon rég volt és hiányzott a Madridnál.
Ennek ellenére szerintem a Bayern még simán tovább mehet ha a második meccsen lesz a lengyel, de ha tovább is mennek a BL cím még messze van, ahogy a bajnokságra is van esélyünk mert lesz még vereségük vagy két xük.

A gólörömöknél, edzés felvételeken is látszik hogy Zidane visszahozta a csapategységet ami már nagyon nagyon rég volt és hiányzott a Madridnál.
Ennek ellenére szerintem a Bayern még simán tovább mehet ha a második meccsen lesz a lengyel, de ha tovább is mennek a BL cím még messze van, ahogy a bajnokságra is van esélyünk mert lesz még vereségük vagy két xük.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nero. 2017.04.13. 01:32:48-kor.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Amúgy ha az égiek egy kicsit is szeretik ezt a sportot a Bayern kiesik a Juventus a következő körben haza vágja a Realt.A Leicester meg a Monaco egymást kapja tovább jutóként és végre lenne egy döntő egy lesajnált csapattal meg egy olyannal aki évek óta építgeti magát erre és a mai szerintem egyre őszintétlenebb foci most nyerne valamit.
Na most a fikciókat félbe hagyva ez iszonyatos.Nem a Realtól sajnálom, hanem ettől a Realtól!Undorító!Annyi korszakos csapat volt.Mi, a Milan, a Pool, és a szomorú de a Galaktikus Madrid, de ez?Egy okádék!A Bayern megcsinálta a hülye hibákat amikkel maga fölé emelte a náluk sokkal gyengébb Realt és most ki is esnek.Hihetetlen...

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Ésmost jövök én, és itthagyom azt hogy Masche (sajnos) vádlisérüléssel küzködik, így kijavítod 1.0-raS.Agüero írta:Nagyjából minden párharc eldőlt. Nekünk van 10% esélyünk, 20-20 a két német csapatnak és 25 az angoloknak...

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
A taktikán van a különbség...Rivaldo11 írta:Fogalmam sincs hogy ez a szürke csapat hogyan tud ilyen erőn felüli meccseket nyomni, de szerintem a visszavágón kijön a tudáskmlönbség, és továbbjut a bayern.
Tudják mibe jók, és azt játszák, kész.
Mi meg sajnos azt játsszuk amit az ellenfél hagy. De akkor is megszenvedünk ha kitámadnak, akkor is ha beállnak, ez van. Új vezetőedző, módosítás a csapatban stb és talán helyben leszünk.
Amúgy 2014-15-ös szezon közepefele feltettem azt a kérdést, hogy nem-e kéne azt megoldani minél hamarabb, hogy Messi kényszeresen hátra megy besegíteni amiért gyengül a KP, hát most sajnos meglett az eredménye és nagyon kijött.
Tessék még a Bayern-t is megverik. Amúgy a Bayern jobban játszott mint mi tegnap, csak éppen Robben már futni se bír, meg elől Müller. A többiek, azért ügyesen játszanak.
Vidal, Tiago még Xabi Alonso is jók. Nekik vannak széleik és ennyi.
Az a durva, ha a Real idén is megnyeri akkor, Zidane 2 ből kettő. A Real meg 4 ből három. hihetetlen számok ezek és annyira nagyon nem jók.
A Bayern még elkaphatja őket, de ahhoz keményebb meccs kell és egy sokgólos meccs most nekik kedvez.
Atletico is valószínűleg tovább megy. Idegenben csak találnak egy gólt arra, hármat nem hiszem, hogy kapnának. És itt az ideje nekik is elkapni a Realt- akarat meg van abban a csapatban.
Juventus szerintem a Real jobb náluk, de Buffon is megérdemelne egy trófeát és azért vannak már ott is klasszisok és Higuan.
Talán jobb is, hogy kiestünk, ez ellen a Real ellen nem menne.
Vidal, Tiago még Xabi Alonso is jók. Nekik vannak széleik és ennyi.
Az a durva, ha a Real idén is megnyeri akkor, Zidane 2 ből kettő. A Real meg 4 ből három. hihetetlen számok ezek és annyira nagyon nem jók.
A Bayern még elkaphatja őket, de ahhoz keményebb meccs kell és egy sokgólos meccs most nekik kedvez.
Atletico is valószínűleg tovább megy. Idegenben csak találnak egy gólt arra, hármat nem hiszem, hogy kapnának. És itt az ideje nekik is elkapni a Realt- akarat meg van abban a csapatban.
Juventus szerintem a Real jobb náluk, de Buffon is megérdemelne egy trófeát és azért vannak már ott is klasszisok és Higuan.
Talán jobb is, hogy kiestünk, ez ellen a Real ellen nem menne.
http://index.hu/sport/futball/2017/04/1 ... _a_bl-ben/" target="_blank
Legendinho írta:
Az EB győztes középpálya isteneGomes
![]()

Én egyébként nem írnám le Bayernt.
11v11-ben szerintem jobbak voltak, ráadásul a visszavágón lesz Lewa. Müller nagyon fogalmatlan volt, kijöttek a hiányosságai.
Én most 70-30-ra adnám a Realnak a továbbjutást.
11v11-ben szerintem jobbak voltak, ráadásul a visszavágón lesz Lewa. Müller nagyon fogalmatlan volt, kijöttek a hiányosságai.
Én most 70-30-ra adnám a Realnak a továbbjutást.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
- Legendinho
- Jugador del Barça
MessiNeymarSuarez írta:
...
Elvégre ki más kapja meg, nincs más akkora márka abban a csapatban.
Szó sem lehet olyanról mint 2013-ban, hogy semmit sem nyert valaki és úgy kapta meg a triplázó Bayernesek.
Az EB győztes középpálya istene

Bartomeu, OUT NOW!
-
- Jugador d'estrella
ez a Müller mekkora egy fogalmatlan. Sztem ha Lewa játszik teljesen más lett volna a meccs. Ez a csávó csak akadálynak volt jó a csapatban...
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
LE helyében feltenném a full B csapatot.Subinho írta: Mindenki azt mondja, győznünk kell Madridban a klasszikuson. Hát most borítékolható, nem fogunk. Én már annak is örülnék ha nem szaladnánk bele egy nagyobb zakóba...
Cilessen-Robi,Matyi,Marlon,Digne-Masch,Gomes,Denis,Alena-Arda,Paco.
Aztán legalább kimagyarázhatjuk,hogy tartalékoltunk.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- Subinho
- Director del Fútbol
Azt kell mondjam, a Bayern örülhet, hogy ennyivel megúszta... A 11-esen kár agyalni, az kamu volt, más helyzetük meg nem volt, ellenben a Realnak. Sima 3-1 lehetett volna minimum.
Mindenki azt mondja, győznünk kell Madridban a klasszikuson. Hát most borítékolható, nem fogunk. Én már annak is örülnék ha nem szaladnánk bele egy nagyobb zakóba...
Mindenki azt mondja, győznünk kell Madridban a klasszikuson. Hát most borítékolható, nem fogunk. Én már annak is örülnék ha nem szaladnánk bele egy nagyobb zakóba...
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
HAHAMessias2 írta:Hát nem tudom. Azért a statisztikái romlottak az elmúlt évekhez képest, és azért ezeknél a szavazásoknál azt is figyelembe veszik.csababarca írta: Élvezd ki az utolsó hónapjaid, amit a focinak szentelsz akkor.
Ha blt nyernek (+bajnoksag) csont nélkül fogja megkapni. Csak figyeld

Akkor idén sem kapta volna meg. Volt 1-2 jobb meccse, de amúgy meg olyan szinten szenvedett a pályán hogy még nekem is rossz volt nézni, mégis megkapta.
Elvégre ki más kapja meg, nincs más akkora márka abban a csapatban.
Szó sem lehet olyanról mint 2013-ban, hogy semmit sem nyert valaki és úgy kapta meg a triplázó Bayernesek.
Biztos Pep van a padon hogy kikaptak..JAVÁRJUNk, lehet hogy nem pont Pep hibája volt hogy nem nyernek BL-t?
Hát mondjuk ilyen balhere Mülerrel, sok mindenre nem is lehetett számítani. Vett át labdát rendesen? Ha Neuer meg ma nincs ez szerintem 1-5.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Nagyon sajnálom, hogy igazam lett az erőviszonyokat tekintve, örültem volna ha tévedek.
De ma is mindent megmutatott a real, hogy miért nehéz ellenük. Hiába vezetsz, meg kell törni őket amennyire lehet, amire meg volt a sansz ugye.
De eleve jobbak voltak az első félidőben is, a bm nagyon gyengén muzsikált, a realnak meg nem derogált egy bl odavágón idegenben hajtani, és embert fgoni, védekezni, küzdeni, aztán mikor esély adódik focizni. Érdekes.
Teljesen megérdemelt a real sikere, az eredmény a bayernre nézve hízelgő.
De ma is mindent megmutatott a real, hogy miért nehéz ellenük. Hiába vezetsz, meg kell törni őket amennyire lehet, amire meg volt a sansz ugye.
De eleve jobbak voltak az első félidőben is, a bm nagyon gyengén muzsikált, a realnak meg nem derogált egy bl odavágón idegenben hajtani, és embert fgoni, védekezni, küzdeni, aztán mikor esély adódik focizni. Érdekes.
Teljesen megérdemelt a real sikere, az eredmény a bayernre nézve hízelgő.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- Legendinho
- Jugador del Barça
Ma Carlo papa is bőven nyomott egy LE-t... Ezt a Realt simán megvehették volna, ha nem ilyen besz*ri taktikával mennek neki a meccsnek. Nem is tudom mit reméltek, majd összemákolnak egy szögletet, aztán lemozizzák a meccset? Simán be kellett volna darálni a Realt az első félidőben, aztán lehet alibizni. Visszavágón meglövik a góljukat és búcsú, ez helyett hazai pályán mint egy kiesőjelölt úgy finomkodtak meg alibiztek... Egy Heynecks csukott szemmel zsebre tette volna ezt a Realt ma.
Bartomeu, OUT NOW!
Hát nem tudom. Azért a statisztikái romlottak az elmúlt évekhez képest, és azért ezeknél a szavazásoknál azt is figyelembe veszik.csababarca írta: Élvezd ki az utolsó hónapjaid, amit a focinak szentelsz akkor.
Ha blt nyernek (+bajnoksag) csont nélkül fogja megkapni. Csak figyeld
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Gyönyörű lesz ez a Real-Atleti-Juve-Monaco(?) elődöntő...Monacon kívül állófoci lesz kb.
Na ezt csak észrevette, hatalmas lesen volt.
De Ramosra amúgy miért nem áll soha senki?
Na ezt csak észrevette, hatalmas lesen volt.
De Ramosra amúgy miért nem áll soha senki?

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Lucio volt ilyen anno, de még ő se ennyire. Hát bakker Ramos még ha les is volt, de testcsel, megelőzi a védőt. Visszafutva mozogva fejeli el, zárás után fejeli el, vagy csak simán elfejeli. Elképesztően támad minden labdát.

miért? mert "csak" 50%-ban volt a Realnal a labda és 23szor rúgtak kapura amiből 12 kaput talált a Bayern ellen idegenben?MessiNeymarSuarez írta:Azt hiszem hivatalosan is döglött a foci...