Bajnokok Ligája & Európa Liga

Foci a Barçán kívül
MatyiG
Adminisztrátor

2017.04.18. 19:35:14

Messias2 írta:Bayern Munich XI vs. Real Madrid: Neuer; Lahm, Boateng, Hummels, Alaba; Alonso, Vidal, Thiago; Robben, Ribery, Lewandowski.

Real Madrid XI vs. Bayern Munich: Navas; Carvajal, Ramos, Nacho, Marcelo; Casemiro, Kroos, Modric; Isco, Benzema, Ronaldo.
Az komoly, kíváncsi leszek, meddig bírja a Boateng-Hummels kettős. :D
RM-nél 4-3-3 lesz vagy 4-4-2?
Messias2
Director del Fútbol

2017.04.18. 19:31:37

Bayern Munich XI vs. Real Madrid: Neuer; Lahm, Boateng, Hummels, Alaba; Alonso, Vidal, Thiago; Robben, Ribery, Lewandowski.

Real Madrid XI vs. Bayern Munich: Navas; Carvajal, Ramos, Nacho, Marcelo; Casemiro, Kroos, Modric; Isco, Benzema, Ronaldo.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
LG
Az Év fórumozója 2016

2017.04.18. 10:54:49

mobile írta:Feltételezzük hogy a Barcelona hazai pályán fordít a Juve ellen és továbbjut.
Ennék fényében is inkább annak szurkolnátok hogy essen ki a Real, és inkább a Bayernnel játszanátok az elődöntőben, vagy inkább ellenünk? (Feltételezve azt is hogy a Barcelona e párosítás győztesét kapja)
Ha az elődöntőben találkoznánk, inkább a Bayern. Ha döntőben, akkor viszont a Real, hisz a futballtörténelem lenne, hiszen úgy hozta eddig a sors, hogy a két rivális gigász még sosem játszott döntőt. Nagyon szeretném, ha valamikor végre összejönne. A kockázat hatalmas, hiszen az egyik a csapat a mennybe, másik a pokolba jutna a meccs után, de ilyen történelmi döntőért vállalnám még az utóbbi lehetőséget is. De sajnos idén aligha jön össze. :(
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2017.04.18. 10:42:57

mobile írta:Feltételezzük hogy a Barcelona hazai pályán fordít a Juve ellen és továbbjut.
Ennék fényében is inkább annak szurkolnátok hogy essen ki a Real, és inkább a Bayernnel játszanátok az elődöntőben, vagy inkább ellenünk? (Feltételezve azt is hogy a Barcelona e párosítás győztesét kapja)

ezerszer inkább játszanék a bayernnel, mint veletek.
de ez személyes vélemény.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
mobile
Barça C

2017.04.18. 10:37:59

Feltételezzük hogy a Barcelona hazai pályán fordít a Juve ellen és továbbjut.
LG
Az Év fórumozója 2016

2017.04.18. 10:22:28

Mondjuk szerintem szerencsétlen Atma is érdemelne már egy BL címet az elmúlt 6-7 év megkoronázásaképp. Csak ha eljutnak addig, ne a Reallal döntőzzenek, mert az már nagyon unalmas lenne.. :D Főleg ha harmadszor is elbuknák, bár már közelebb jártak a győzelemhez legutóbb
Tényleg megérdemelnék ilyen alapon, de én most már a szerint nézem a dolgokat, hogy ki állíthatja meg a Realt, erre meg nekik van legkevesebb esélyük, tehát essenek ki minél hamarabb.

A Monacora is érdemes odafigyelni. A City elleni visszavágó első félidejében szvsz az egyik legjobb játékot mutatták be idén. Persze egy jó félidő a legjobbak ellen kevés lehet, de egyáltalán nem tartom őket esélytelennek még a végső győzelemre sem. Pl. az Atmánál esélyesebbnek tartom őket.

Ma hajrá Bayern, Leicester!
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2017.04.16. 17:41:48

Elrontották ezt az odavágón, Carlo papa nagyon óvatos volt, persze hiányzott Lewa, de nulla kockázatot vállalt.
Menni kellett volna az elejétől előre, és darálni nekik.

Ez innen veszett fejsze nyele, majdnem annyira reménytelen a helyzetük, mint nekünk, sőt.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
zola8787
Director del Fútbol

2017.04.16. 17:29:44

LG írta:Kár, hogy megint elfogytak a bajorok tavaszra. Pedig teljes kerettel még szvsz ebből a helyzetből is lehetne vmi esélyük, de igy... :(
Ez ellen a Real ellen full kerettel sem. Szerencse, küzdés és Ramos. Ez a 3 elem alkotja jelenleg a Real-t.
LG
Az Év fórumozója 2016

2017.04.16. 17:24:22

Kár, hogy megint elfogytak a bajorok tavaszra. Pedig teljes kerettel még szvsz ebből a helyzetből is lehetne vmi esélyük, de igy... :(
Nero.
Llegenda del Barça

2017.04.16. 16:23:53

Ezeket mar az odavago elott is olvatsam.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
etooka9
Capitá del Barça

2017.04.16. 16:09:06

Nero. írta:Hummels es Boateng biztosan kihagyja a visszavagot, Lewandovski meg mindig kerdeses. Martinez eltiltott szoval nincs kozephatvedje a Bayernnek :lol: :lol: :lol:
A német média árgus szemekkel követte a Bayern mai edzését:
++ Boa a TZ szerint mégis nyomott egy egyéni edzést ma így nincs teljesen kizárva a játéka kedden.
++Lewandowski gond nélkül tudta le az edzést, ővele elvileg nem lesz gond.
++Hummels már a homokban futott, emellett néhány labdás gyakorlatot is végzett és biztos, hogy el fog utazni a csapattal Madridba. De játéka több mint kérdéses, csak az utolsó percben dől el.

Ezek elvileg mai hírek.
Kép
Nero.
Llegenda del Barça

2017.04.16. 15:56:43

Hummels es Boateng biztosan kihagyja a visszavagot, Lewandovski meg mindig kerdeses. Martinez eltiltott szoval nincs kozephatvedje a Bayernnek :lol: :lol: :lol:
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
zola8787
Director del Fútbol

2017.04.13. 20:24:54

Feast4
Director del Fútbol

2017.04.13. 19:37:28

markionni írta: Miert milyen jatekot varsz idegenben a Bayern ellen? Mindenki tamad ezerrel es fejetlenul megyunk elore? Szerintem jatekban mindent sikerult kihozni a meccsbol amit lehetett annyi kockazatot vallalva amennyi pont idealis volt.
Most tökéletesen példázod azt miért nem szeretek a Real szurkoló barátaimmal sem a Realról beszélni. Egy szóval nem kötöttem bele a meccsbe. Jól csináltátok ezt kellett. De ne mond már nekem, hogy az hogy az Ossosuna ellen is úgyanilyen semmitmondó játékot kell produkálni. Azért Carlo alatt ez nem így volt, de ha elkezdünk visszafelé haladni az utóbbi évkeben azt látjuk, hogy nagyon ritkán volt így. Capellot pont azért zavarták el annó mert ilyesmi volt a játék képe. Nem vagytok se egy látványos kontra csapat, se egy domináló gépezet, se egy labdazsonglőr orgia, pedig elvileg mindenhez meglenne a fegyvertár. És semmi.

Na mindegy... Ha nem akarod érteni hiába mondom mi az ami zavar. Mi legalább kimondjuk, hogy nálunk vannak gondok, de nálatok is hiába áll a zászló. Amúgy egy barátom kint él Madridba és azt mondja a Real szurkolók kifejezetten irritálónak tartják az egészet, csak úgye jönnek az eredmények ezért lenyelik, de ha beleléptek egy hullámvölgybe valószínű addig tartott a béketűrés.

És hogy ne csak Barca vs Real legyen: azért az engem tegnap meglepett, hogy egy 11-esből tudott csak előnyhöz jutani az Atletico. Nincsennek megszokva azokkal a csapatokkal akik hozzájuk hasonló zártsággal állnak oda.
Kép
JimmyJump
Jugador del Barça

2017.04.13. 19:22:52

Florentino Perez írta:Labda nélkül is lehet nagyon jól irányítani egy meccset. Persze ez furán hangzik, de nekem volt egy nagyon jó edzőm, aki elmagyarázta és így kicsit jobban átlátva, nagyon is igazat adok neki.
Ha kifejted, én szívesen olvasnám, ellentétben a 'komolyan azt hiszed..' jellegű válaszokkal.
Egyébként nem hegyeztem ki a labdabirtoklásra a dolgot, én sem szeretem a meddő passzolgatást. Szimplán a meccseik nagy részén nem látom, hogy ők a jobb csapat a pályán, nem látom hogy irányítják a történéseket, nem látok nagyszerű edzői húzásokat, vagy nagy formában lévő támadókat például. Ettől függetlenül egy nagyon tapasztalt, jó csapat, de a játékuk fényében aránytalannak érzem, hogy 4 éven belül a harmadik bl-címért mennek.
Messias2
Director del Fútbol

2017.04.13. 18:44:53

markionni írta:Nezzuk mar neg kerlek a 60. percig a kapuralovesek aranyat. Miben lattad te jobbnak a Bayernt? Semmit nem tudtak kezdeni a labdaval.
:lol: :lol: :lol:
Pardon!? :D
Florentino Perez
Barça C

2017.04.13. 18:41:00

Barcelona, persze megszoktátok, hogy labdabirtoklás, meg hogy így irányítjátok a meccset, de a valóság ennél sokkal összetettebb. Gondolom itt is vannak sokan akik tudják, de látom sokan nem. Attól, hogy nálad van a labda nem jelenti, hogy te irányítod a meccset. Labda nélkül is lehet nagyon jól irányítani egy meccset. Persze ez furán hangzik, de nekem volt egy nagyon jó edzőm, aki elmagyarázta és így kicsit jobban átlátva, nagyon is igazat adok neki. Evvel nem azt mondom, hogy most minden kiscsapat tudatosan ezt csinálja, mert persze, inkább a nálunk legyen a labda, mint az ellenfélnél, de labda nélkül is lehet nagyon is tudatosan focizni és mozogni.
Az hogy kinek mi tetszik és ismer el, az megint más, de azt mondani, Zidane madridjának folyamatosan szerencséje van, mert nem dominál a meccseken, ez nagyon nagy butaság. Sokkal több tudatosság van ebben, mint azt mi kívülállók gondolnánk.
MatyiG
Adminisztrátor

2017.04.13. 18:15:33

Most akkor melyik a dominancia, a labdabirtoklás, vagy a kapura lövés? :)
markionni
Capitá del Barça

2017.04.13. 17:45:07

Ha valaki nem akar dominalni az is egy taktika. Komolyan azt hiszed hogy ennyiba foci hogy beallok dominalni labdat birtokolni es akkor mar jo vagyok? Ez kicsit osszetettebb ennel.
A masodik felidoben egyebkent koze nem volt a meccshez a Bayernnek a kiallitasig se. Nezzuk mar neg kerlek a 60. percig a kapuralovesek aranyat. Miben lattad te jobbnak a Bayernt? Semmit nem tudtak kezdeni a labdaval.
JimmyJump
Jugador del Barça

2017.04.13. 17:10:47

IscoDisco írta:Érdekes, hogy csak ezeket jegyzed/jegyzitek meg. Azt nem, hogy Benzema fejesét bravúrral kapufára pöcizte Neuer még 0-0-nál. Vagy Bale fejesét még szintén 11 a 11 ellen
Ilyen szintű csapatnak természetesen vannak lehetőségei, nekünk is voltak annak ellenére, hogy le lettünk focizva. Ettől függetlenül az összkép nekem az volt, hogy a Bayern veszélyesebben játszik és nüanszok kellettek a 2-0-hoz.
Én azt látom, hogy Zidane óta a Madrid szinte minden rangadón beáll egy türelmes, biztonsági játékra, nem dominálnak, nem igazán akarják kézbe venni az eseményeket, ennek ellenére rendre jól alakulnak a dolgok, ezt érzem egy kicsit már aránytalannak. Nálunk is megvolt sokszor a szerencse, vagy a bírói szimpátia a győztes években, de közben játékban is a mezőny felett voltunk. A tavalyi, vagy az idei Madridot szerintem még a saját szurkolói sem tartják kiemelkedőnek, vagy különösebben emlékezetesnek, eredményekben mégis lassan korszakos lesz a csapat.
markionni
Capitá del Barça

2017.04.13. 16:31:33

Feast4 írta:
markionni írta: Milyen okadek? Komolyan valaki mar az Allianzban torteno gyozelemhez se tud oszinten gratulalni... A Bayernnek ket db kapura meno lovese volt. Egy a fejesgol, meg egy gyengecske loves. Vegyuk le a kiallitasos idoszakot: ez 60 perc alatt is gyenge adat.
Miben volt jobb a Bayern? Hazai palyan kellett menniuk az elony szerzesert ahhoz kepest ez 60 percig is igen kevesnek bizonyult aztan a kiallits utan plane elfogytak.
Egy szóval se kötöttem bele a tegnapi meccsbe.Jobbak voltatok a kiállítás után meg végképp állt a zászló rendben is volt.

Ami dühítő az az számomra hogy a Real egy latvanytalan döcögő célfocit játszik, aminek az eredményességét nem lehet vitatni de az utóbbi 5 évben is volt ennél jobb Real.Kicsit olyan érzésem van mint az Internél oké övék volt akkor a BL, tényleg nagyon jók voltak, de hányinger volt nézni.

Nem a tegnapi meccs az szépen összeállt megérdemelten jött de általában rohadtul nem hoztok élvezhető játékot.Ez a az ami szerintem okádék, még ha eredményes is.
Miert milyen jatekot varsz idegenben a Bayern ellen? Mindenki tamad ezerrel es fejetlenul megyunk elore? Szerintem jatekban mindent sikerult kihozni a meccsbol amit lehetett annyi kockazatot vallalva amennyi pont idealis volt.
IscoDisco
Barça B

2017.04.13. 16:09:47

JimmyJump írta:Én is úgy láttam, hogy teljes létszámban inkább a Bayern akarata érvényesült, veszélyesebbek voltak, egy félidő 2-0 után pedig egész máshogy alakult volna minden. Aztán viszont jöttek a meccsfordító momentumok, kihagyott büntető, piros, beakadt egy lövés, minden a Madridnak kedvezett, onnantól kezdve csak éltek a lehetőséggel.
Érdekes, hogy csak ezeket jegyzed/jegyzitek meg. Azt nem, hogy Benzema fejesét bravúrral kapufára pöcizte Neuer még 0-0-nál. Vagy Bale fejesét még szintén 11 a 11 ellen. A Bayernnek sem volt semmi keresnivalója a gólon kívül, meg a másik Vidal fejesen. Annyi, hogy az első felesben többet volt náluk a labda. Ez a dominancia? Mert szerintem ez annyiban kimerült, hogy többet passzoltak. A 2. felesre már teljesen máshogy jött ki a Madrid, nem véletlen kapták a sárgákat a Bayernből. Érdekes, hogy mindenki a Bayern-t akarta elkerülni, most hirtelen fomán kívül vannak, meg mégsem olyan erősek. Nem akarok "megtéríteni" senkit de elég érdekesen látjátok.
JimmyJump
Jugador del Barça

2017.04.13. 13:31:56

Én is úgy láttam, hogy teljes létszámban inkább a Bayern akarata érvényesült, veszélyesebbek voltak, egy félidő 2-0 után pedig egész máshogy alakult volna minden. Aztán viszont jöttek a meccsfordító momentumok, kihagyott büntető, piros, beakadt egy lövés, minden a Madridnak kedvezett, onnantól kezdve csak éltek a lehetőséggel. Nehéz erre mit mondani, mert a győzelmek ellenére továbbra sem játszanak jól, nem dominálnak, egész évben nincsenek jó formában a támadóik, főleg Ronaldo, Zidanenak vannak hibái, sok a sérültjük, tehát nem nagyon látni, hogy miben adnak extrát. És főleg nekünk nehéz ez, mert mi a Bl győzelmekkor egyértelműen a legjobbak voltunk a mezőnyben, látványos, domináns meccsekkel, nagy Clasico győzelmekkel, bajnoki címekkel együtt.
Messias2
Director del Fútbol

2017.04.13. 12:22:14

S.Agüero írta: Tegnap a Real azt hozta, amit tud, nyomtak-nyomtak, aztán jöttek a belőtt labdák, a Bayern meg elég gyengén védekezett, meg is lett az eredménye. Sajnos megérdemelték, jobbak voltak, azért a nagyobb meccsekre még össze tudják szedni magukat, ha még a kis meccseken gyengék is.
Teljes létszámban jobb volt a Bayern. Egyáltalán nem voltam elájulva tegnap a Madridtól.

Akárhogyis nézzük, a bíró megint keményen beleszólt a meccsbe. Állítom, nincs az a kamutizi, jobban jár a Bayern. Hihetetlen, hogy Zidane alatt mindig mindenből a Real jön ki jobban.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2017.04.13. 12:20:11

S.Agüero írta:
konkrétan jobb helyzetben vannak mint mi
Ezt meddig számoltad? :mrgreen:

Tegnap a Real azt hozta, amit tud, nyomtak-nyomtak, aztán jöttek a belőtt labdák, a Bayern meg elég gyengén védekezett, meg is lett az eredménye. Sajnos megérdemelték, jobbak voltak, azért a nagyobb meccsekre még össze tudják szedni magukat, ha még a kis meccseken gyengék is.
Szerintem az Atleti-Leicester meccsről volt szó :D
Válasz küldése