Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
De, igenis milliomosok. Mellettem való lépcsőházban lakik/ott Horváth András, a Sopron labdarúgója. A legújabb Audival jár, de emberileg nulla. Tizenévesen együtt fociztam vele a grundon, ma pedig alig akar megismerni.Boixos írta:Fiatalok!
nem kell ezt a sz.ar magyarfocit nézni, vannak annál sokkal hasznosabb és fontosabb dolgok is! például ápoljátok a családi kapcsolataitokat!
sokkal jobban jártok, mint azzal, h ha ezeken a szerencsétlen, ámde azért milliomos fa.szokon idegesítitek magatokat!
[szerk.] bocsánat, nem milliomos,viszont ebből a sz.ar semmiből nagyon kellemesen megélő fa.szokon... stb.
Elég keményvarga tamás írta:Mindenkinek ajánlom az index.hu élő közvetítését a norvég-magyarról. Nagyon Durva!!!
Én kb 4 embert ismerek a norvégok kezdőjébőlRaziel írta:Azért ez nem gyenge kezdő 11,a Pedersen az Morten-Gamst?![]()
Hát, az u21-esek képesek lettek volna gólokkal elpicsázni a lett fiatalokat, ha játszott volna... egy pár minőségi fiatalunk... dehát így...ozsimiki írta:Csak nem megint x re tettél![]()
![]()
![]()
![]()
Ne Addj Isten győzelemre
antiimperialista írta:Ehun-e:
"A magyar válogatott Bogdán Ádám - Kiss Zoltán, Kovács Gábor, Guzmics Richárd, Fodor Marcell - Szakály Péter, Korcsmár Zsolt, Nyári Tibor, Laczkó Zsolt - Hrepka Ádám, Feczesin Róbert összeállításban kezd majd a Szusza Ferenc Stadionban 16. 30-kor kezdődő mérkőzésen."
Forrás: mlsz.hu