Bajnokok Ligája & Európa Liga
Uefalóna a kis ... azt. Két piros, 2 méteres lesgól... elképesztő
94:39 6 - 1
Most akkor kérvényeznek madridban újrajátszást?
- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
méterel les és a partjelző vonalban van. Hm...
na, kassai megnyereti a bl-t a reallal.
tavaly is lesgól, most is...
ennyi
most már tényleg kérdezem: lehet kassaizni, ahogy nekünk övrebőztek?
tavaly is lesgól, most is...
ennyi
most már tényleg kérdezem: lehet kassaizni, ahogy nekünk övrebőztek?
- Legendinho
- Jugador del Barça
Ez már komolyan vicc...
120. percben egy Thiago bomba...
Szerk:
Pedig szép lett volna
120. percben egy Thiago bomba...
Szerk:
Pedig szép lett volna

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Legendinho 2017.04.18. 23:05:36-kor.
Bartomeu, OUT NOW!
Csak 1 méter.ALEXDP írta:Nem volt les?
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Méteres les.
Kamu kiállítás.
Uefalona, az.
Kamu kiállítás.
Uefalona, az.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Real Kassai Madrid
Nem volt les?
BL lesghól pipa..
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Tiszta Vasas-Fradi.
Elvesztette a fonalat Kassai.

- csababarca
Kassai miota megadta a tizit a bm-nek elég vakon van.
Csodálom hogy a Casest műesést nem vette be.
Csodálom hogy a Casest műesést nem vette be.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
Case megint megúszta.
komédia
És ott volt a mecslabda a BM előtt.

És ott volt a mecslabda a BM előtt.
Pont ezért. Igy nem lesz akkora előnyük, mintha sima meccs lett volna. (ami az első félidő alapján simán megtörténhetett volna)hdavid írta:Nem értem ezt a hétvégén jól jöhet hogy most hosszabbítás van. Holnap mi is kifutjuk a belunket és reál egy nappal többet pihen.
Nem értem ezt a hétvégén jól jöhet hogy most hosszabbítás van. Holnap mi is kifutjuk a belunket és reál egy nappal többet pihen.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Ezért írtam, hogy lehet kompenzál és úgy van vele, hogy akkor menjen mindkettő.csababarca írta:jah,csak ott dől meg az egész amit írsz, hogy Vidalt kitette pont egy olyanért, ami nem volt sárga.Bob_Marley írta: Azt hogy kifogja szórni a legkisebb esetén is, lehet. Épp írni akartam, hogy jó, hogy nem akar szerepelni és hagyja őket darálni, Vidal és Casemirot is papíron lelehetett volna küldeni, de hagyta a kemény játékot.

Hétvége előtt egy hosszabbítás, jól jöhet. Akármennyire erősek fizikálisan, nem vasemberek.

- csababarca
jah,csak ott dől meg az egész amit írsz, hogy Vidalt kitette pont egy olyanért, ami nem volt sárga.Bob_Marley írta: Azt hogy kifogja szórni a legkisebb esetén is, lehet. Épp írni akartam, hogy jó, hogy nem akar szerepelni és hagyja őket darálni, Vidal és Casemirot is papíron lelehetett volna küldeni, de hagyta a kemény játékot.
én egyet kérek, ne a leggyengébből csináljon a bayern is hőst

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Úgy tűnik. Kb mintha 19-re lapot húzna. Van egy olyan tippem, hogy már az első 15 percben eldől.brownieheaven írta:Megis mi Ancelotti terve, fel oraig huzni az idot 10 emberrel?
Hummels feje már 20 perce füstöl a fájdalomtól, Boatengen is látszik hogy gondok vannak ez kemeny lesz...
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
- brownieheaven
- Jugador d'estrella
Megis mi Ancelotti terve, fel oraig huzni az idot 10 emberrel?
Nem néztem idén BuLi meccset, de állítolag Ancelotti jobb a Bayern élén mint Pep, nekem ez eddig nem nagyon jött le.
öööööö
most akkor mi is kassaizhatunk, ahogy ők évek óta övrebőznek?
most akkor mi is kassaizhatunk, ahogy ők évek óta övrebőznek?

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Ez innentől ennyi volt. Egy pontrúgásból még van esélyük betalálni, de a hosszabbításban legalább 1-et elpakol szerintem a Real.
Már ha Ramos most nem fejeli őket tovább..
Már ha Ramos most nem fejeli őket tovább..