albicelesteX írta:Engem nem érdekel igazából a PL.Nem szeretem az angol futóbolondokat,DE az azért bosszant amit anno csinált a Chelsea most a City,aki egy egyeneset tudott rúgni a labdába leigazolták,utána meg ült a padon kölcsönbe ment majd eltűnt valahova.A másik amit nagyon utálok náluk az az edzőjük.Személy szerint Mancinit nem tartom jó edzőnek,az Internél is akkor tudott valamit alakítani mikor kibombáztak a többiekkel a Calciopoli miatt,itt meg gyakorlatilag összehozták neki a PL legerősebb keretét és ezzel nyert nagy nehezen egy bajnokságot vagyis elbukott neki az MU egyet...
Nem azzal van bajom,hogy nem mindig ugyan azok a csapatok uralják a ligát sőt szerintem is jó dolog,hogy más is odaérhet ettől nem lesz unalmas az egész,azt tartom undorítónak ahogy teszik ezt,sok pénzzel is lehet ésszel gazdálkodni,igazolni.
Van ebbe is igazság, de hozzátenném azt is, h ha vki nagyon rövid idő intervallumon belül akar ütőképes csapatot összerakni, akkor bizony szokott jönni azy össze-vissza igazolgatás, és ez nemcsak az újgazdag csapatokra igaz. Az a Real amikor sikertelen volt, évről-évre sok új embert igazoltak, sokszor nem is annyira logikusan. De Guardiola is mikor ide jött edzőnek hozott jó pár olyan embert, akiket már el felejtettünk. 2004 nyarán is komoly átigazolások voltak nálunk, 98-2004 között meg aztán tényleg boldog-boldogtalan megfordult nálunk. De minden csapatnál vannak időszakok, amikor vmi nem működik, és a helyes utat keresik. Vannak csapatok, akik megengedhetik, h hosszú távon, több éves fejlődésen keresztül építsék fel az elképzeléseiket, de az igazán nagy csapatok, akik minden évben címeket akarnak nyerni, nekik erre pár hónapuk van csak. Nyilván, ha egy csapatnak megvan a gerince, a kisebb, 1-2 igazolással megoldható változásokat sokkal könnyebb véghez vinni, hisz világosan látszik, h milyen stílusú, milyen posztú játékos/játékosok kellenek. Most már a Citynél is úgy látom megvan ez a gerinc, ahogy anno a Chelsea-nél is kialakult. Utóbbinál a mai napig arra a magra építenek, ami 2004 környékén kialakult.
Tevezt én is teljesen elítélem, túl lőtt a célon, ilyennel nem viccelünk. valóban nem egy okos ember.
Igazából itt nincs min vitatkozni, ha Fergie-nek van elég esze, akkor nem csak a pontért hajt, hanem hogy legalább 5-6-al verje a Sunderlandot, mert úgy talán lett volna esélyük, sőt...
5-6 gól is kevés lett volna. 9 gólos hátrányban voltak a forduló előtt, reális esélyük tehát csak egy City botlás esetén lehetett.