Magyar Válogatott
bármennyire is [auto_cenzúra] a válogatott,ha jól emlékszem az erősebb válogatottaktól (pl.: olasz ,angol,brazil,német,svéd) nagyon sok góllal nem kaptunk ki! max a németek ellen 2-5 2001 ből!
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
5-0-ra nyerni fogunk.

in to exile
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Szerintem a foci nem egyenlő a nemzettel. A magarfoci olyan sz.r, hogy ennél sz.rabb már nem is lehetne. Nem érdemlik meg, hogy szurkoljak nekik.el fuero írta:Akármennyire sz.r a magyar foci azt soha nem fogom mondani h kapjunk ki! Az mien magyar aki ezt kívánja a saját nemzetének??!!!
-
- Capitá del Barça
Nem akarok szemét lenni lenni de még akkor is nagyon kikapunk ha az olaszokat nem érdekli a meccs! 

-
- Llegenda del Barça
nem fognak az olaszok megszakadni. akár egy x-re is jók lehetünk ellenük, max annyira teszik oda magukat, h azért meg ne égjenek, egyébként sztem magasról sz.rnak az egészre.
egy esetleges számunkra hízelgő eredmény után meg majd lehet ünnepelni, h milyen jó úton járunk.
egészen a következő tétmeccses zakóig.
egy esetleges számunkra hízelgő eredmény után meg majd lehet ünnepelni, h milyen jó úton járunk.
egészen a következő tétmeccses zakóig.
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Kövezzetek meg, de! Én bízom a világbajnok olaszok magabiztos győzelmébn. Mi mást nem érdemelnénk meg!
- La Pulga
- Atomico
- Kapcsolat:
Én is ott leszek,az új Barcás mezben az idegenbeliben majd nézzétek!Game90 írta:Eredményt nem akarok írni, én abban reménykedek, hogy tisztességesen helytáll a válogatott. Sztem nem lesz teltház a holnap meccsen, amit az RTL közvetít 20:35-től.
Hajrá magyarok!

-
- aka Game90
Eredményt nem akarok írni, én abban reménykedek, hogy tisztességesen helytáll a válogatott. Sztem nem lesz teltház a holnap meccsen, amit az RTL közvetít 20:35-től.
Hajrá magyarok!
Hajrá magyarok!
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
-
- Director del Fútbol
Az ilyen meccseken 1-1 szokott lenni az eredmény, azzal ki is egyeznék
A gólt meg rúgja Hajnal, neki még nincs válogatott gólja, itt az idő, hogy megszerezze az elsőt. Az olaszok meg nem érdekelnek.

- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
1-0 Gera
- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Szerintem 1-3!
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
-
- aka Game90
Mit tippeltek a holnapi meccsre? 

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Holnap meccs! Remélem jó lesz, s nem bánom meg, hogy jegyet kértem!
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
- Ádám02
- Entrenador del Barça
Kb ez lehet a szitu de az egy kicsit oltás volt amikor az ukrán szöv.kapitány azt mondta még nem is hallotta a nevét én a helyében jönnék ide...antiimperialista írta:Az már nem a mi bajunk lesz... Amúgy meg tényleg ukrán, csak magyar állampolgár, úgyhogy teljesen érthető, ha oda vágyik. Csak azt nem értem, akkor miért játszott szinte az összes korosztályos magyar válogatottban... Akkor is mondhatta volna, hogy bocs, de én ukránnak érzem magam, nem akarok nálatok játszani. Vagy akkor még nem tudta, hogy a Serie A-ban fog játszani, és úgy gondolta, akkor megfelel neki ez is?Ádám02 írta:Ha az Ukránokhoz megy nem fog sokat játszani...
-
- Director del Fútbol
Az már nem a mi bajunk lesz... Amúgy meg tényleg ukrán, csak magyar állampolgár, úgyhogy teljesen érthető, ha oda vágyik. Csak azt nem értem, akkor miért játszott szinte az összes korosztályos magyar válogatottban... Akkor is mondhatta volna, hogy bocs, de én ukránnak érzem magam, nem akarok nálatok játszani. Vagy akkor még nem tudta, hogy a Serie A-ban fog játszani, és úgy gondolta, akkor megfelel neki ez is?Ádám02 írta:Ha az Ukránokhoz megy nem fog sokat játszani...
- Ádám02
- Entrenador del Barça
Ha az Ukránokhoz megy nem fog sokat játszani...antiimperialista írta:Koman nem akar magyar válogatott lenni, az ukrán meghívóra vár. Az értelmes kistulokiék meg úgy döntöttek, hogy hagynak neki időt a döntésre, ezért nem hívják meg a válogatottba
-
- Director del Fútbol
Koman nem akar magyar válogatott lenni, az ukrán meghívóra vár. Az értelmes kistulokiék meg úgy döntöttek, hogy hagynak neki időt a döntésre, ezért nem hívják meg a válogatottba
- Lord Dragon
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Széép, ráadásul Hrepkát komáltam már itthon is. Remélem fejlődnek külföldön akkorát, hogy végre legyen egy normális támadósora a válogatottnak.Rajmó írta:Hrepka két góllal kezdett Hollandiában![]()
http://www.origo.hu/sport/magyarfoci/20 ... enben.html
/This time it's personal/