Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nem hiszem hogy Villa hozzánk jönne majd elmegy a Chelsea vagy a Pool-ba ahogy Silva isLeoMessi90 írta:a Sportklub+ on mondták a csávok hogy a Valencia év végéig bitja és csödbe megy Silva--->Juve Villa--->Barca ezt is ők mondták nah és ebbböl mi igaz és mi nem!
Mindegyik oda megy, ahol többet fizetnek érte.LeoMessi90 írta:a Sportklub+ on mondták a csávok hogy a Valencia év végéig bitja és csödbe megy Silva--->Juve Villa--->Barca ezt is ők mondták nah és ebbböl mi igaz és mi nem!
Én nem várok ilyesmire,csupán arra,hogy a bajnokság végén Carles Puyol fogja felemelni a bajnoki kupát mely 2 év után visszakerül méltó helyére,oda,ahol játszák a focit...Oda ahol Leo Messi,a világ legjobb játékosa kergeti a labdát,(Messi-t meg a védők),egy olyan csapathoz,melyhez annyi szép,erény,bátorság és szabadságvágy kötődik!Nem kell,hogy Raul tapsoljon,ne tapsoljon senki év végén,csak Barcelona-ban,de ott mindenki!Kardi írta:Szerintem a folyamatos győzelmeink miatt egy kicsit kétségbe fog esni a real madrid és ezáltal lehet egy kis hullámvölgy megint...összejöhet annyi pont hogy sorfalt keljen állniuk a nagy real madrid szurkolók előtt hazai pályán, ahogy nekünk tavaly megkellet alázkodnunk! Alig várom már ahogy most Raul-al fog kezet minden egyes barca játékos ahogy Ő tapsol minket! Forca Barca
Igen!Subic_10 írta:szerintem kijelenthetjuk h az eredmenyek szerint a legjobban az Athletico Madrid teljesitett ebben a forduloban...s remenykedem benne h harmadik helyen fognak vegezni a La Ligaban...inakbb ok mint a Valencia Sevilla vagy a Villareal!
Már beleborzongok én is, ha csak rágondolok! Én is ezt akarom látni, ahogy ott állnak és néznek mint a szamarak! És ez így is lesz, és ráasául azon a meccsen le is verjük őket mint vak a poharat!lionelmessi19 írta:Mivel a Valencia is volt szíves kikapni az Osasunától, mostmár biztos:
21 pontra a 3. helyezett csapat, 22re a negyedik ésígytovább...
Miki! Most jött el az a pont ahonnan velük nem foglalkozok.Hogy a multkori kérdésedre adott válaszhoz tartsam magam.
A Madrid maradt. A 16 pont előny kell a végére, feltétlen. Sorfalat akarok látni, a saját stadionjukban, a saját szurkolóik előtt. Látni ahogy Gago tapsol, ahogy Robbennek és Heinzének vörös a feje az idegtől.
pontosan ezt modntam két hónapja amikor a madrid bajban volt mgése tudták legyőzni , emberelönyeik voltak olyan meccseket nem nyertek, meg stb... vesztes a mentalitásuk az az igazság.FCBarca88 írta:Most sokan leszídtok majd, de nem zavar és kimondom: ez a valencia, sevilla, villareal trió semmit se ér... lehet ez erős túlzás, de nézzétek csak meg: itt egy gyengébben muzsikáló real madrid, akit most elkaphatnának. Erre? Olyan könnyedén második a madrid, mint a Barcelona első. A szememben már csak akkor nőhet valamit ez a hármas, hogyha majd pontokat rabolnak el r.m.-től, de így se lehetnek büszkék az idei teljesítményükre.
A sors fintora hogy nem szeretem a spanyol focit, de Barcelona szerelemese vagyok.és ez utóbbi a lényeg.
Így már értem a gondolatodmindorokke_barca írta: Nem is volt ilyen teljesen, csak alapjaiban, az elképzelés. Az ő játékuk abszolút nézhető volt, de ez már a játékosok érdeme. taktikailag Ramos ugyanezt játszatta velük.. Amúgy bennem igencsak az van, hogy 1-0nál rettenetesen ki tudták használni azt amikor az ellenfél kitámadott, a jelengeli Madridból ez is hiányzik.
ISTEN ments hogy én nézzem a meccsüket!!mindorokke_barca írta:Zsinórban nyertek 7 meccset. akárhogy is veszem, ezt nem nevezném szánalmasnak. Nem játszanak szépen, 1 gólos meccseik vannak de ez a taktika része, ez Ramos stílusa... ezt láthattuk tőle a Sevillában is, így verték végig fél Európát. Célfoci, ennyi. A jelenlegi Madrid vezetői,edzője és a játékosainak kb 70%-a nem méltó a csapathoz, ez tény, de ez nem szánalmas, csak egy állapot. Ha felidegesítenek miért nézed a meccsüket? 12 pont hátrányban nem mind1, hogy mit csinálnak amíg mi nyerjük a meccseket?!
Nem is volt ilyen teljesen, csak alapjaiban, az elképzelés. Az ő játékuk abszolút nézhető volt, de ez már a játékosok érdeme. taktikailag Ramos ugyanezt játszatta velük.. Amúgy bennem igencsak az van, hogy 1-0nál rettenetesen ki tudták használni azt amikor az ellenfél kitámadott, a jelengeli Madridból ez is hiányzik.lehet rossz a memóriám,de én nem így emlékszem a Sevilla akkori játékára...
Hogy mi?mindorokke_barca írta:Zsinórban nyertek 7 meccset. akárhogy is veszem, ezt nem nevezném szánalmasnak. Nem játszanak szépen, 1 gólos meccseik vannak de ez a taktika része, ez Ramos stílusa... ezt láthattuk tőle a Sevillában is, így verték végig fél Európát. Célfoci, ennyi. A jelenlegi Madrid vezetői,edzője és a játékosainak kb 70%-a nem méltó a csapathoz, ez tény, de ez nem szánalmas, csak egy állapot. Ha felidegesítenek miért nézed a meccsüket? 12 pont hátrányban nem mind1, hogy mit csinálnak amíg mi nyerjük a meccseket?!