Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Na, ez az amit a pozitív mindset ellenére sem tudok elképzelni, hogy nem fogunk gólt kapni.Bob_Marley írta: Mindenesetre én 1:0 Vendéget megtettem.
Könnyek
Ez több mint hatalmas
Én futtatnám a Barcát. Egy Juve után (de még előtte sem) nem fogja bírni tüdővel,míg a Real biztosan Bayern ide vagy oda.LG írta: Most két lehetőséget látok, gyáva taktikával álltok ki, és akkor vmelyik csapat nyer 1-el, vagy x, vagy pedig bátran letámadtok minket, akkor szvsz sima Real siker várható.
Azért pl. a 6-2, 5-0, 4-0-nál már a meccs előtt érezni lehetett, hogy nagy formában vagyunk, de amikor ti nyertetek 4-1-re, még 2007 tavaszán (öregszünk rendesen, már 10 éve volt!daffy írta:Semmit nem számított eddig sem a forma a klasszikuson. Akkor sem értettem,amikor az utóbbi években a barcások madrid alázást vizionáltak és nem lett,úgy most sem értem vereségvárást. Szerintem itt a döntetlentől bármelyik csapat 3 gólos sikeréig bármi lehetséges. Egyedül a kevés gólt nem tudom elképzelni.Leon írta:Utoljára a Nyunnyiós korszakban(12-13) nem vártam ennyire a Klasszikust. Elnézve az idegenbeli katasztrófális formánkat akár történelmi zakót is kinézek, azaz 4-5gólos pofont.
Semmit nem számított eddig sem a forma a klasszikuson. Akkor sem értettem,amikor az utóbbi években a barcások madrid alázást vizionáltak és nem lett,úgy most sem értem vereségvárást. Szerintem itt a döntetlentől bármelyik csapat 3 gólos sikeréig bármi lehetséges. Egyedül a kevés gólt nem tudom elképzelni.Leon írta:Utoljára a Nyunnyiós korszakban(12-13) nem vártam ennyire a Klasszikust. Elnézve az idegenbeli katasztrófális formánkat akár történelmi zakót is kinézek, azaz 4-5gólos pofont.
Hasonlóan látom! Szerintem igy, hogy a Madridnak van előnye, még jobbak is az esélyeink. Mert lehet olyan mentalitásban futnak ki, mint ősszel, tehát elsősorban a vereséget akarják majd elkerülni, ezért visszaállnak védekezni. Akkor lehet esélyük. Ha ránk rontanak, akkor viszont kb. ugyanaz várható, mint a PSG elleni odavágón, vagy a Juve ellen, 2-3-4 góllal megkussoltatnak bennünket.Felesleges sztem azt ecsetelni, ha csúcsformában lennénk..... DE nem vagyunk, így viszont jelenleg az ver meg minket aki akar. Ez a valóság jelenleg. Csúcsforma biztos nem lesz, ilyen rövid idő alatt biztos nem. Így viszont aggasztó a classico. Nagyon is.
Felesleges sztem azt ecsetelni, ha csúcsformában lennénk..... DE nem vagyunk, így viszont jelenleg az ver meg minket aki akar. Ez a valóság jelenleg. Csúcsforma biztos nem lesz, ilyen rövid idő alatt biztos nem. Így viszont aggasztó a classico. Nagyon is.S.Agüero írta:Ez igaz, engem csak az zavar, hogy ha a két csapat csúcsformában van, bőven jobbak vagyunk szerintem.Azért vezetnek, mert jobbak.
Kross akkor kapus?markionni írta:Kozuk sincs Kroos posztjahoz es szerepkorehez.S.Agüero írta:Thiago, Verratti mindenképp a mostani állapotokból. De mondjuk Modric vagy Ini, ha csúcsformában van, akkor őket is elé helyezném. Más kérdés, hogy egyiknek sem igazán konstans már a játéka az utóbbi időben.
Kozuk sincs Kroos posztjahoz es szerepkorehez.S.Agüero írta:Thiago, Verratti mindenképp a mostani állapotokból. De mondjuk Modric vagy Ini, ha csúcsformában van, akkor őket is elé helyezném. Más kérdés, hogy egyiknek sem igazán konstans már a játéka az utóbbi időben.