Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ennél már csak az a szomorúbb, hogy minket meg 2-ből 2-szer kipakoltak a BL-ből...hdavid írta:Ez az atma indulhatott a BL-ben? A lőtéri kutya elverné őket ilyen játékkal
Igen, les volt. Nem számít. Case is simán szabálytalankodhat majd szerintem ma is 3-4 sárga lapot érőt.Vakmacska írta:Halkan jegyzem meg, hogy az első beadásnál lesen állt, amit sztem simán le kellett volna fújni
Persze, de felé ment a labda, előle fejelték el, és ment realoshoz. Simán le kellett volna fújniMessiNeymarSuarez írta:Ez újdonság?Vakmacska írta:Halkan jegyzem meg, hogy az első beadásnál lesen állt, amit sztem simán le kellett volna fújni![]()
Mondjuk nem azon múlott, .
Ez újdonság?Vakmacska írta:Halkan jegyzem meg, hogy az első beadásnál lesen állt, amit sztem simán le kellett volna fújni
Hihetetlen hogy ilyen játékkal képes vki BL duplázni..S.Agüero írta:Atya ég, eltöri a labdát és gól.Szokásos gól.
Fene tudja.Két meccsen azért veszélyesek.Ha kijön egy 1-1 akkor 2-1 akkor bármi lehet.Bob_Marley írta:Nagyon kíváncsi vagyok az Atleticora, idegenben kezdeni azért előny. Kulcskérdés lesz, hogy ki tud több labdát szerezni az ellenfél térfelén, mert 70 métert átmenni bármelyik csapaton nem lesz egyszerű. Nem számítok sok gólra, 0-0 is benne van véleményem szerint.
Akarsz fogadni?visca el barca írta:sima 3-0Bob_Marley írta:Nem számítok sok gólra, 0-0 is benne van véleményem szerint.
sima 3-0Bob_Marley írta:Nem számítok sok gólra, 0-0 is benne van véleményem szerint.