Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Meccs végén büszkék lehettek magukra...Scorpio írta:Kicsit más! Mit szóltok hozzá, hogy sok magyar szurkoló olasz mezben ment ki meccsre?
Én nem tudom megérteni, s nem tud senki meggyőzni arról, hogy ez normális! Ha klub játszana, akkor más a helyzet, de válogatott meccsen!
Ez igazA hozzáállástól függ...Ha megint azt láttam volna, hogy nincs egy passzunk vagy egy lövésünk, akkor valóban mérges lennék. De ha tegnap esetleg kikaptak volna, de azzal a hozzáállással, amit mutattak, tehát csúsztak-másztak, hajtottak stb. akkor nem szólt volna sztem senki egy szót se, a grat akkor is kijárt volna.
Lehet, hogy egy kicsit túloztamAz olaszok nem nagyon szoktak 2 gólnál többel nyerni, még 2-vel is ritkán Általában, ha vezetnek, leállnak.
Igazad van, nem kell elszállni, meg a kelleténél jobban felfújni ezt a győzelmet, de azért jó érzés.
Azért itt nem tartunkDzsudzsáknak az aranylabdát!!!!!!!

Majd kiderül! Remélhetőleg lesz javulás!Raziel írta: Az más volt...ez százszor jobb csapat mint az volt.
Hát nem, de ahhoz, hogy folyamatosan meccseket nyerjünk és végre új értelmet nyerjen a magyar labdarugás, ezeket a férgeket ki kéne iktatni...Raziel írta: az igaz,de nem ők állitják össze a csapatot