Nem kötekedni akarok, de ha kialakul egy vita egy topicban akkor arra ott illik válaszolni. Szerintem így logikus. Nem volt annyira OFF a téma, hogy bele kelljen kötni. Elsősorban a Real-ról és a sikereik hátteréről folyt a vita. Szerintem simán elfért volna a Barca vs. Real topicban is.Tim írta:Ennek inkább itt van a helye.herlius írta: Én egyetértek veled. Sajnos teljesen egyértelmű, hogy az utóbbi 2 évben sokat esett a bajnokság színvonala. Az idén pedig ez nagyon szembetűnő. Csak meg kell nézni, hogy az UEFA kupában hogyan szerepeltek a spanyol középcsapatok:( 2 éve még spanyol házidöntő volt, az idén a 8 közé sem került be egyik sem. Én személy szerint a legnagyobb gondnak az erőnlét hiányát tartom. Egyértelmű, hogy technikai képességekben nincs hiány, ebben a spanyolok mindig az élen voltak, viszont fizikálisan szvsz lemaradtak az utóbbi 2 évben. És talán a Real meglepő sorozata is ebből fakad. Bár képességekben nem nyújtanak kiemelkedőt a többiekhez képest, fizikálisan jó szinten vannak, és ez elég ahhoz, hogy 60-70 perc játék után az ellenfél felé nőjenek. De ugyanez mondható el rólunk is. A meccseink 80%-án már a 60.-ik perc tájékán elkezdhetünk gurigázni, cserélgetni, mert az ellenfeleink addigra teljesen kipukkannak.
La Liga / Copa del Rey
Ennek inkább itt van a helye.herlius írta:Én egyetértek veled. Sajnos teljesen egyértelmű, hogy az utóbbi 2 évben sokat esett a bajnokság színvonala. Az idén pedig ez nagyon szembetűnő. Csak meg kell nézni, hogy az UEFA kupában hogyan szerepeltek a spanyol középcsapatok:( 2 éve még spanyol házidöntő volt, az idén a 8 közé sem került be egyik sem. Én személy szerint a legnagyobb gondnak az erőnlét hiányát tartom. Egyértelmű, hogy technikai képességekben nincs hiány, ebben a spanyolok mindig az élen voltak, viszont fizikálisan szvsz lemaradtak az utóbbi 2 évben. És talán a Real meglepő sorozata is ebből fakad. Bár képességekben nem nyújtanak kiemelkedőt a többiekhez képest, fizikálisan jó szinten vannak, és ez elég ahhoz, hogy 60-70 perc játék után az ellenfél felé nőjenek. De ugyanez mondható el rólunk is. A meccseink 80%-án már a 60.-ik perc tájékán elkezdhetünk gurigázni, cserélgetni, mert az ellenfeleink addigra teljesen kipukkannak.mindorokke_barca írta:
Hát mivel ez az én véleményem így számomra ez az igaz. Az utóbbi pár évben eléggé sokat esett a liga színvonala.szerintem.
Az első és 3ik helyezett között ugyanannyi pont van mint az 5ik és 20adik között. 21 pont. Számomra az sokmindent elmond, hogy egy bajnokság 3-ik 4ik helyezettje nem tud zsinórban 3 meccset megnyerni, botladoznak össze-vissza. Odavissza verik egymást szinte bárki meg tud verni bárkit. Ez akár jol is hangzana ha a színvonal magas lenne, de szerintem ettől jelen pillanatban nagyon messze állunk.(mármint általánosan a spanyol liga).
Teljesen értelmetlen a Realt szidni amiatt mert ilyen lélektelen játékkal vannak még mindig a nyomunkban. Nem ők tehetnek arról, hogy egyszerűen képtelenek az ellenfelek végigkoncentrálni 90 percet, hogy ne kapjanak idióta gólokat.
A félreértések elkerülése végett pedig megint megjegyezném, hogy a fenti sorok még mindig a saját önálló véleményem és marhára ne kössön már bele senki. Ha máshogy látjátok, írjátok le, de egy véleményre azt írni, hogy nem igaz....

quote="herlius"]
Ennek inkább itt van a helye.
Én egyetértek veled. Sajnos teljesen egyértelmű, hogy az utóbbi 2 évben sokat esett a bajnokság színvonala. Az idén pedig ez nagyon szembetűnő. Csak meg kell nézni, hogy az UEFA kupában hogyan szerepeltek a spanyol középcsapatok:( 2 éve még spanyol házidöntő volt, az idén a 8 közé sem került be egyik sem. Én személy szerint a legnagyobb gondnak az erőnlét hiányát tartom. Egyértelmű, hogy technikai képességekben nincs hiány, ebben a spanyolok mindig az élen voltak, viszont fizikálisan szvsz lemaradtak az utóbbi 2 évben. És talán a Real meglepő sorozata is ebből fakad. Bár képességekben nem nyújtanak kiemelkedőt a többiekhez képest, fizikálisan jó szinten vannak, és ez elég ahhoz, hogy 60-70 perc játék után az ellenfél felé nőjenek. De ugyanez mondható el rólunk is. A meccseink 80%-án már a 60.-ik perc tájékán elkezdhetünk gurigázni, cserélgetni, mert az ellenfeleink addigra teljesen kipukkannak.[/quote]mindorokke_barca írta:
Hát mivel ez az én véleményem így számomra ez az igaz. Az utóbbi pár évben eléggé sokat esett a liga színvonala.szerintem.
Az első és 3ik helyezett között ugyanannyi pont van mint az 5ik és 20adik között. 21 pont. Számomra az sokmindent elmond, hogy egy bajnokság 3-ik 4ik helyezettje nem tud zsinórban 3 meccset megnyerni, botladoznak össze-vissza. Odavissza verik egymást szinte bárki meg tud verni bárkit. Ez akár jol is hangzana ha a színvonal magas lenne, de szerintem ettől jelen pillanatban nagyon messze állunk.(mármint általánosan a spanyol liga).
Teljesen értelmetlen a Realt szidni amiatt mert ilyen lélektelen játékkal vannak még mindig a nyomunkban. Nem ők tehetnek arról, hogy egyszerűen képtelenek az ellenfelek végigkoncentrálni 90 percet, hogy ne kapjanak idióta gólokat.
A félreértések elkerülése végett pedig megint megjegyezném, hogy a fenti sorok még mindig a saját önálló véleményem és marhára ne kössön már bele senki. Ha máshogy látjátok, írjátok le, de egy véleményre azt írni, hogy nem igaz....
Ennek inkább itt van a helye.

-
- Entrenador del Barça
- noname
- Llegenda del Barça
Amilyen emelés volt sztem ha ellentétes oldara emeli akkor is eléri Casillas.Egy kisebbfajta széllöket megállította volna azt a labdát.ozsimiki írta:az a legdurvább, hogy ha középre emeli így, akkor talán még gól is,de ez a lökött semmit sem nézett, emelni akarta, erre épp hogy elmegy a laszti casillasig, akit ugye nem nézett ez a szerencsétlen, így pont arra az oldalra "emelte", elképesztő, remélem semmi sem múlik a végén ezen. holnap nyernünk kell,és kicsit elfeljtem ezt a förmedvényt.Balinho írta:Azért most megkérdezném Senyor Casquerot... Amúgy a Getafe akár bőven ki is eshet, akkor külön megkérdezném az esetről... Nagypofájú senkiházi
FORCA BARCAAA!!!
Pepehez jobb ha nem írok semmit, de az okosok ha most nem tiltanak el hosszabb távon, akkor....

A Fifa egy szégyen
-
- Entrenador del Barça
A Spanyol jatekvezetok egyszeruen hulyek!!Az Osasuna-Malaga meccsen osszesen 5 jatekost allitottak ki koztuk Vadoczot is
!Szerintem ezt mar tulzasba viszik bar nem lattam a meccset. 

- ozsimiki
- Adminisztrátor
az a legdurvább, hogy ha középre emeli így, akkor talán még gól is,de ez a lökött semmit sem nézett, emelni akarta, erre épp hogy elmegy a laszti casillasig, akit ugye nem nézett ez a szerencsétlen, így pont arra az oldalra "emelte", elképesztő, remélem semmi sem múlik a végén ezen. holnap nyernünk kell,és kicsit elfeljtem ezt a förmedvényt.Balinho írta:Azért most megkérdezném Senyor Casquerot... Amúgy a Getafe akár bőven ki is eshet, akkor külön megkérdezném az esetről... Nagypofájú senkiházi
FORCA BARCAAA!!!
Pepehez jobb ha nem írok semmit, de az okosok ha most nem tiltanak el hosszabb távon, akkor....

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- torotam
- Jugador d'estrella
Én néztem a meccs egy részét, sajnos a végét láttam. Megint szerencséje volt a Madridnak, ezen meg sem lepődtem. Mikor kihagyta a Getafe a 11-est, márt tudtam, hogy nyer a Madrid. De nyugodt vagyok, mert a mi csapatunk jobb, nem vagyunk nagyképűek, nem rugdossuk a földön fekvő embert, nem ingereljük az ellenfelet. Mi csak kimegyünk a pályára, sokat passzolunk, kombinatívan játszunk, élvezzük a focit. És nyerünk. Nem félek egyáltalán a Madridtól, ilyen játékkal nincs esélyük. Holnap meg kell verni a Sevillát és minden marad a 6 pont, ami nekünk nagyon jó. S ha nem győzünk holnap? Majd megtesszük a Valencia és a Real ellen. A Madridnak sem lesz mindig szerencséje! Meg különben is, mi vagyunk a jobbak! Ennyi 

Visca el BARCA!
Azért most megkérdezném Senyor Casquerot... Amúgy a Getafe akár bőven ki is eshet, akkor külön megkérdezném az esetről... Nagypofájú senkiházi
Azt pedig kíváncsian várom mit kap Pepe ezért. Igyekszem objektív maradni amikor azt mondom, hogy lévén hatalmas üzenete lesz a döntésnek, így a szezon végéig hátralévő 6 meccsről minimum el kell tiltani.
Ha ezt nem teszik meg az olyannyira ellentmond a labdarúgás filozófiájával amit, hogy egy 3-4 meccses eltiltással be lehet csukni a boltot... Mindenesetre remélem a Fegyelmi Bizottság f*szt hord a gatyájában és kellő szigorral fog fellépni...
Azt pedig kíváncsian várom mit kap Pepe ezért. Igyekszem objektív maradni amikor azt mondom, hogy lévén hatalmas üzenete lesz a döntésnek, így a szezon végéig hátralévő 6 meccsről minimum el kell tiltani.
Ha ezt nem teszik meg az olyannyira ellentmond a labdarúgás filozófiájával amit, hogy egy 3-4 meccses eltiltással be lehet csukni a boltot... Mindenesetre remélem a Fegyelmi Bizottság f*szt hord a gatyájában és kellő szigorral fog fellépni...
- henry&eto
- Jugador del Barça
hát ez valami förtelem volt!a madrid csapata és a játéka egyáltalán nem volt szimpatikus + pepe...!ne is beszéljünk semmiről!marcelo is kihozta az ellenfél játékosát a sodrából szóval ien azért nem semmi de hát ez a madrid ezért nem szeretem egyáltalán!
---Forza Barca---
A madrid lesz a bajnok. Mindig is a világ legszerencsésebb csapata volt. ez van, sajnos
-
- Director del Fútbol
Arról lemaradtam, sry.Z.Chris írta:gekkodan írta:A Getafe kap egy tizit, Pepe a földön fekvő embert tapossa szét, nem állítják ki.
Kiálitották Pepét!![]()
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
-
- Jugador del Barça
A Getafe megérdemli a kiesést. A madrid pffffffffffffffffff. A Barca meg remélem idegenben alázza meg őket és nincs miről beszélni. Undoritóak...
-
- Director del Fútbol
Madrid
GUSZTUSTALAN!
A Getafe kap egy tizit, Pepe a földön fekvő embert tapossa szét, nem állítják ki.
A Getafe kihagyja a tizit, mert Panyenkázni kell ám ilyenkor
93. percben Higuain beveri a győztes gólt......
Tipikus. Besz@rnék ha ezek lennének bajnokok

GUSZTUSTALAN!
A Getafe kap egy tizit, Pepe a földön fekvő embert tapossa szét, nem állítják ki.
A Getafe kihagyja a tizit, mert Panyenkázni kell ám ilyenkor

93. percben Higuain beveri a győztes gólt......
Tipikus. Besz@rnék ha ezek lennének bajnokok

Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
Yaya Touré - a szikla.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
hú srácok, ritkán vagyok ennyire ideges...az a marha getafei aki így rúgja a 11est.az... bele is bolondulnék,ha idén is behúznák a bajnokságot,de az nem létezhet!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
szégyen gyalázat. sírni tudnék úgy utálom ezt a csapatot. szánalmas... ezzel a játékkal hogy lehetnek a 2. helyen.
UNDORMÁNY!
UNDORMÁNY!

Kell nagyképűsködni Casqueronak...berúgja 2-3 nem 3-2.

Ha a Barca ellen ugyanezt nyújtják, akkor esélye sincs a madridnak...

Ha a Barca ellen ugyanezt nyújtják, akkor esélye sincs a madridnak...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szajko 2009.04.21. 22:52:15-kor.
3:2 a realnak
-
- Jugador del Barça
Ez hihetetlen. Egy népművészeti cserépedény csapat..Fujjjjjjjjjjjj

- Mihu
- Director del Fútbol
Ezt ha akarom se hiszem el...
Szerk: Meg kell őket verni az El Classico-n. Úgy néz ki hogy két döntőt játszunk idén. Egyet a Király kupában, egyet meg a bajnokságban. Ez a kettő elég biztosnak néz ki.

Szerk: Meg kell őket verni az El Classico-n. Úgy néz ki hogy két döntőt játszunk idén. Egyet a Király kupában, egyet meg a bajnokságban. Ez a kettő elég biztosnak néz ki.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mihu 2009.04.21. 22:51:03-kor.