Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ja tényleg, azóta játszottunk a Sociedaddal is, elnézést, akkor szerencsére játszhat az Espanyol ellen.S.Agüero írta:Espanyol ellen már játszhat, nem?MessiNeymarSuarez írta:Amúgy Neymarral akkor mi van?
Nem ülnek össze ezen a héten átvitatni hogy nem csökkentik-e?
Azért nem mindegy hogy az Espanyol ellen idegenben vele vagy nélküle játszunk..
Stalkyard írta:Ez a folyamatos rinyálás, meg perezezés meg bezzegezés már szerintem is marha idegesítő. Főleg hogy olyan böszmeségeket irkálnak egyesek folyamatosan hogy a fülem kettéáll. Néha azért le lehet venni kicsit azt a szemellenzőt.
Ramosé nem volt kirívóan durva szabálytalanság, Piquének tapsolt és pofázott, ez is nyilvánvaló, jogos az egy meccs.
Veidt_madridista írta:Erre a kérdésre sajnos nem tudok válaszolni, nem vagyok "bennfentes", én is csak azokról tudok nyilatkozni, amiket újságokban (mármint a spanyol újságok netes felületén) olvasok.
Ez most itt érdekes és kérlek magyarázd el nekem..Veidt_madridista írta:Tényleg nem akarok állandóan tudálékoskodni, de azért nem ültek össze (valójában összeültek, lásd pár sorral később), mert a Barcelona a lehető legkésőbb, péntek délután nyújtotta be a fellebbezést, így normál esetben csak hétfőn kerülhetett volna a sportbíróság elé az ügy. Mivel ebben az esetben a Clásico időpontjában folyamatban lett volna az ügy, a szabályok értelmében Neymar játszhatott volna, viszont ha később a sportbíróság is helyben hagyja az eredeti ítéletet, akkor a Real Madrid feljelenthette volna a Barcelonát (hasonló történt Cherysevvel is). Hogy ne tolódjon hétfőre az ügy, ilyenkor lehetősége van összeülni egy "munkaidőn kívül dolgozó" rendkívüli bizottságnak, ami össze is ült szombaton, de két bizottsági tag nem tudott megjelenni, így nem volt lehetséges a döntéshozatal.Kovbal88 írta:A Neymar dolog is, hogy nem ülnek össze megtárgyalni az ügyet. fura
Egyébként már nem Marta Silva az államügyész egy jó ideje (talán két hónap), hanem vmi Atleti-drukker fickó.
Espanyol ellen már játszhat, nem?MessiNeymarSuarez írta:Amúgy Neymarral akkor mi van?
Nem ülnek össze ezen a héten átvitatni hogy nem csökkentik-e?
Azért nem mindegy hogy az Espanyol ellen idegenben vele vagy nélküle játszunk..
én nem tudom ki és mit mond neked, de ez a mai nap csúcsteljesítménye volt:)Nyiri81 írta:PL és Seria A rajongó haverok mondják nekem ezt mindig mikor a La Liga-ra utalnakhedora írta:Édes istenemezt a kifejezést elteszem magamnak:) "bóhócbajnokságot""
köszönöm"Nyiri81" megint feldobtad a napom!
PL és Seria A rajongó haverok mondják nekem ezt mindig mikor a La Liga-ra utalnakhedora írta:Édes istenemezt a kifejezést elteszem magamnak:) "bóhócbajnokságot""
köszönöm"Nyiri81" megint feldobtad a napom!
Tényleg nem akarok állandóan tudálékoskodni, de azért nem ültek össze (valójában összeültek, lásd pár sorral később), mert a Barcelona a lehető legkésőbb, péntek délután nyújtotta be a fellebbezést, így normál esetben csak hétfőn kerülhetett volna a sportbíróság elé az ügy. Mivel ebben az esetben a Clásico időpontjában folyamatban lett volna az ügy, a szabályok értelmében Neymar játszhatott volna, viszont ha később a sportbíróság is helyben hagyja az eredeti ítéletet, akkor a Real Madrid feljelenthette volna a Barcelonát (hasonló történt Cherysevvel is). Hogy ne tolódjon hétfőre az ügy, ilyenkor lehetősége van összeülni egy "munkaidőn kívül dolgozó" rendkívüli bizottságnak, ami össze is ült szombaton, de két bizottsági tag nem tudott megjelenni, így nem volt lehetséges a döntéshozatal.Kovbal88 írta:A Neymar dolog is, hogy nem ülnek össze megtárgyalni az ügyet. fura
Kérdezzük meg a bóhócbajnokság, bohócbizottságát ?S.Agüero írta:Kérdezd a Bizottságot.
Persze meg még szobrot is kapjon, a tiszta szerelésért. Nagy szégyen ez a Realra nézve, hogy így megveszik a show-t, mert ez bizony az.S.Agüero írta:Várható volt...Csoda, hogy nem törölték el az egy meccset.
Édes istenemNyiri81 írta:Valahogy muszáj megnyeretni a bajnoságot a Real-al mert rohadt égő hogy az elmúlt 10 évben egyszer nyerte meg a "bóhócbajnokságot" a korszakos királyi gárda.MessiNeymarSuarez írta:"A Spanyol Labdarúgó-szövetség Versenybizottsága úgy határozott, hogy Sergio Ramos egymérkőzéses (!) eltiltásban fog részesülni."
Valahogy muszáj megnyeretni a bajnoságot a Real-al mert rohadt égő hogy az elmúlt 10 évben egyszer nyerte meg a "bóhócbajnokságot" a korszakos királyi gárda.MessiNeymarSuarez írta:"A Spanyol Labdarúgó-szövetség Versenybizottsága úgy határozott, hogy Sergio Ramos egymérkőzéses (!) eltiltásban fog részesülni."