Csak egy összefoglalót láttam, lenne két kérdésem:
1. Hazard hogy játszott?
2. ManCity milyen felállásban nyomta? Mert sok helyen olvastam, hogy Mancini bepróbálkozna egy 3-5-2-vel.
Ill. látom, hogy Torres gólt lőtt. Már párszor leírtam, szerintem 15+ gólos PL szezont fog tolni.
Arsenal most játszott egy felkészülési meccset a Köln ellen 4-0. Podolski dupla, Cazorla már most látszik, hogy nagyon jó lesz ide, Giroud is jó volt, remélem nem lesz belőle Chamakh 2.0., viszont a védelem lehetne jobb is. Nem jelent semmit, de RvP is játszott, sőt, még csk is volt...
Aminek örülök még, hogy a Newcastle-t nem kapkodták szét és a WestHam erősödik, Alou Diarra, Maiga, Diamé, Senal mellett nekik szurkolok még Angliában.
Rodwell-ről nekem annyi maradt meg, hogy nagy tehetségnek volt (/van) kikiáltva, nem is rossz játékos, néhány éve még a ManUnited is leakarta igazolni és tavaly sokat volt sérült. Padra jó lehet.
Adebayor 170k körül keres hetente a City-nél, gondolom a Spurs-nél ennek csak a felét kapná, aztán nem tudnak megegyezni.
Gareth Tello írta:Britton: 93,5%. Allen: 91,2%.
Az ilyen passzolási %-ok azért elég csalókák. Emlékszem, Denilson 93%-kal nyomta, szépen nézett ki ez a stat, de a legtöbb 3 méterre ment oldalra/hátra, előre nem igazán passzolt, hosszabb indítása nem is volt, gyakorlatilag alibizett. De gondolom Joe Allen ennél jobb azért
Gareth Tello írta:
Hoppá, Game, az Arsenal titokos elnökségi tagja.
Sajnos (még) nem