La Liga / Copa del Rey
- mes_que_un_club_
- Jugador del Barça
Ha kicsit jobban koncentrálna a Sevilla, vezethetne már vagy 3-0-ra. Félelmetesen gyenge a Madrid. Szerencsére. 

majd az utolsó 10 perc lesz a döntő, ne kiabáljátok el...
Vezet a Sevilla!!!
Tökéletes!
Tökéletes!
az espanyol megint nyert... még a végén bennmaradnak... mondjuk nem bánom, mert az espanyol kell a ligába, jövőre csúnyán visszakapják, amit idén tettek...
szek: vezet a sevilla!!!! hajrá fehérek!
szek: vezet a sevilla!!!! hajrá fehérek!
Egy csapatot imádok szeretek, az a Barca. 2 csapatnak szurkolok. A Barca-nak, és a real aktuális ellenfelének.
hajrá Sevilla!
hajrá Sevilla!
- Caesarka
- Jugador del Barça
Életemben nem szurkolok így más csapatnak, mint a Barca, de a Sevillának most fogok! Hajrá Andalúzok, verjétek szét a realt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

CSAK A BARÇAAA!!!

Glori glori FC Barcelooona, glori glori FC Barcelooona, glori glori FC Barcelooona and the Catalans go marching on on on!!!

- Forcabarca8
- Capitá del Barça
sztem se mind1, reméljük, h mostmár nem huzzák be mázlisan győzelmet! ha a sors igazságos lenne, akkor a real idén márcsak 4-5 pontot szerezni, mert egy szállal nem jobbak, mint a villareal, sevilla, valencia, nemhogy 20 ponttal!!!
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Ma este szurkolni a Sevillának!
Egyrészt a Ramón Sanchez Pizjuanban finoman szólva sem könnyű nyerni, másrészt valamikor el kell fogyni a mákszemeknek, harmadrészt nem mindegy, hogy + héttel, esetleg + hattal vagy + négy ponttal utazunk Madridba.
Egyrészt a Ramón Sanchez Pizjuanban finoman szólva sem könnyű nyerni, másrészt valamikor el kell fogyni a mákszemeknek, harmadrészt nem mindegy, hogy + héttel, esetleg + hattal vagy + négy ponttal utazunk Madridba.
- torotam
- Jugador d'estrella
gekkodan írta:Az elmúlt 10 évükben is arról voltak híresek, hogy loserek. Évek óta ez megy, hiába van erős keretük, hiába fizetnek vagyonokat játékosokért, hiába van Agüero, volt ott már Vieri is, meg egyéb sztárok, gyakorlatilag képtelenek csapatként és egységesen harcolni.torotam írta:Engem legjobban az Athletico Madrid teljesítménye lep meg. Negatív értelemben természetesen. Idén sem alkotnak maradandót, pedig szinte minden adott hozzá. Nem értem.
Valami morális zsákutca lehet ott, nyilván a vezetés is nyakig benne van, hiszen a keretet is rotálták már eleget, edzők is jöttek-mentek, mégis loserkednek. Nem tudok másra gondolni, mint arra, hogy vezetési problémák miatt képtelenek kialakítani egy ütőképes és tartósan erős csapatot.
Idén is 1x fociztak nagyot, akkor jól el is vertek minket....
Igazad lehet, az ilyenre szokták mondani, hogy "a fejétől büdös a hal..."
Visca el BARCA!
-
- Director del Fútbol
Az elmúlt 10 évükben is arról voltak híresek, hogy loserek. Évek óta ez megy, hiába van erős keretük, hiába fizetnek vagyonokat játékosokért, hiába van Agüero, volt ott már Vieri is, meg egyéb sztárok, gyakorlatilag képtelenek csapatként és egységesen harcolni.torotam írta:Engem legjobban az Athletico Madrid teljesítménye lep meg. Negatív értelemben természetesen. Idén sem alkotnak maradandót, pedig szinte minden adott hozzá. Nem értem.
Valami morális zsákutca lehet ott, nyilván a vezetés is nyakig benne van, hiszen a keretet is rotálták már eleget, edzők is jöttek-mentek, mégis loserkednek. Nem tudok másra gondolni, mint arra, hogy vezetési problémák miatt képtelenek kialakítani egy ütőképes és tartósan erős csapatot.
Idén is 1x fociztak nagyot, akkor jól el is vertek minket....

Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
- faithnomore
- Entrenador del Barça
ez a legjobb felfogás:) vagy vigyük az egész meccset vagy hagyjuk az egészet:) más kérdés hogy annyira azért nem eredményes, én mostanában a malagát csípem, legalábbis ha fogadok rájuk tippmixben akkor szinte mindig nyernek 

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Nagyon bízok benne,hogy megragadnak valahogy az első osztályban.
és már külön szurkolok,h ne legyen xük
és már külön szurkolok,h ne legyen xük

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Hozta már le csapat valaha is x nélkül a szezont? Egészen hihetetlen, ha jobban belegondolunk, főleg ha valaki focizott életében, bármilyen szinten is! Sőt már 32 forduló...mindorokke_barca írta:17. Sporting de Gijón 31meccs 11gy 0d 20v
Ez a hihetetlen mutató.. valamikor 10-15 fordulóval ezelőtt tűnt fel, hogy a fiúk nem tudnak x-elni. Dícséretes a hozzáállásuk.
Ja, így jól hangzik, hogy újoncként jövőre az UEFA-kupában indulnak (vagyis ami helyette lesz), de ha nem erősödnek a nyáron, akkor kevesek lesznek ahhoz, hogy két porondon is helyt álljanak, így meg megint azt lesz, hogy nemzetközi szinten alig érnek valamit a kiscsapatok. Pedig nem is olyan rég, még két spanyol volt a döntőben, ráadásul a Sevillának az Osasunán keresztül vezetett az út a döntőbe. Idén meg a Deport kiejti az Aalborg, a Velanciát a Dynamo Kiev (mentségükre legyen szólva, hogy azért most a Dynamo esélyes a végső győzelemre is)... a legjobb 32 között. A Sevilla meg ugye még a csoportból sem ment tovább.
Aztán lehet, hogy most jön zsinórban 3 vereség, és közük nem lesz az európai szerepléshez, így feleslegesen temetem őket előre.
Azért szurkolok nekik, hogy sikerüljön nekik, és persze a Sportingnak, hogy x nélkül, maradjanak bent az első osztályban. Bár így vagy az Espanyol esik ki (akiket nem csipázok, de mégis csak BCN-i csapat, egy plusz derbi az évben) vagy a Getafe (a Laudrup-csapat szimpátiája még most is tart, bár idén eléggé színtelen-szagtalan, amit művelnek) vagy az Osasuna (a válogatottnak szüksége van egy folyamatosan az első osztályban játszó Vadóczra). A Recréért és a Numanciáért pedig nem nagy kár.

Aztán lehet, hogy most jön zsinórban 3 vereség, és közük nem lesz az európai szerepléshez, így feleslegesen temetem őket előre.

Azért szurkolok nekik, hogy sikerüljön nekik, és persze a Sportingnak, hogy x nélkül, maradjanak bent az első osztályban. Bár így vagy az Espanyol esik ki (akiket nem csipázok, de mégis csak BCN-i csapat, egy plusz derbi az évben) vagy a Getafe (a Laudrup-csapat szimpátiája még most is tart, bár idén eléggé színtelen-szagtalan, amit művelnek) vagy az Osasuna (a válogatottnak szüksége van egy folyamatosan az első osztályban játszó Vadóczra). A Recréért és a Numanciáért pedig nem nagy kár.

Szerintem arra célzott, hogy nyílt focit játszanak, ami meghozza a gyümölcsét. Vagy kiszenvedik a győzelmet, vagy mocskosul kitömik őket
! De nem taktikáznak döntetlenre. Persze mindehhez az is kell, hogy társuljon némi szerencse.
Mellesleg van aki figyelemmel követi pl a Málaga menetelését? európai porondot érő helyen (van éppen annak környékén, mikor hogy) tanyáznak. ÉN szurkolok nekik nagyon, nem kis teljesítmény újonc csapattól! Ilyen hozzáállással, és ilyen teljesítménnyel előrukkoló "óriások" (Atlético, Valencia, Villarreal, Sevilla) mindenképp megérdemlik véleményem szerint.
Szal Forza Málaga
...persze Barca után 

Mellesleg van aki figyelemmel követi pl a Málaga menetelését? európai porondot érő helyen (van éppen annak környékén, mikor hogy) tanyáznak. ÉN szurkolok nekik nagyon, nem kis teljesítmény újonc csapattól! Ilyen hozzáállással, és ilyen teljesítménnyel előrukkoló "óriások" (Atlético, Valencia, Villarreal, Sevilla) mindenképp megérdemlik véleményem szerint.
Szal Forza Málaga

Sajnos úgy fejezik be a szezont, ahogy kezdték.............mindorokke_barca írta:17. Sporting de Gijón 31meccs 11gy 0d 20v
Ez a hihetetlen mutató.. valamikor 10-15 fordulóval ezelőtt tűnt fel, hogy a fiúk nem tudnak x-elni. Dícséretes a hozzáállásuk.
-
- Entrenador del Barça
17. Sporting de Gijón 31meccs 11gy 0d 20v