Tegnapi meccsel kapcsolatban elég vegyesek az érzéseim. Mintha egy edzőmeccset játszottunk volna, kb. úgy mentek ki a pályára, hogy lötyögjünk egyet, aztán csak lövünk egyet. Viszont az látszik, hogy nem lesz ez rossz.
+ Cazorla
+ védelem (igaz, nem sokat támadott a Sland)
+ Diaby nem sérült meg
- középpályás védekezés
- Giroud kihagyott helyzete
- összeszokatlan támadók
Santi Cazorla vs Sunderland:
http://www.youtube.com/watch?v=FSYUGK_Ky9I
Nagyot játszott az 1. meccsén, nagyon fekszik neki ez a csapat, szerencsére szabadon játszhat, szerintem hatalmas kedvencem lesz
barca99 írta:Barcaman1993 írta:Nem nézem a meccset, de Arshavin anno 4-et lőtt a még erős Poolnak első meccsén... Ettől még nem fog senki sem elájulni a gyerektől.
Senkinek nem kell elájulni tőle. Első bajnoki, 2-0, mind a két gólban meghatározó szerepe volt. Ennyi.
Arshavin nem az 1. meccsén lőtt négyet a 'Pool-nak.
Igazából csak Hazard miatt néztem a meccset, de sem tőle, sem a Chelsea-től nem voltam elájulva, gyorsan lőttek kettőt, aztán kész, most hirtelen csak egy Torres helyzetre és egy Oscar lövésre emlékszem a gólok mellett. Viszont Moses-t szívesen elnézném az Arsenal-ban Walcott helyett.
daffy írta:Game90 írta:
Szerintem ha jön Sahin
sahint a real liverpoolba akarja küldeni. állítólag alonso és mourinho is beszélt vele,hogy ne az arsenalba,hanem a poolba menjen kölcsönbe,mert ott minden csudimudi jó lesz
A BBC újságírója, David Ornstein írta, hogy közel állunk ahhoz, hogy kikölcsönözzük Sahint, és lesz esélyünk a végleges megvételére. Jövő hét elején akár hivatalos is lehet.
A Canal+ szerint megvan a megegyezés Llorente-ért és Sahin hétfőn érkezhet.
Jamie Sanderson @YoungGunsBlog
Nuri Sahin has turned down a move to Liverpool. Talks continued with Arsenal yesterday. Club hopeful it will go through soon.
Personal touch worked for Sahin. Arsène Wenger personally called him. He speaks German. Liverpool left deal to MD Ian Ayre.
Sahin deal will be a season-long loan. Arsenal will have first option to buy if Madrid opt to sell. Club also want a natural DM.
S.Agüero írta:Jó meccs volt Csabi? Biztos jó lehetett...

Se gól, se lap, se semmi.

Inkább menj songpop-ozni...