Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
jaja,Mandanda még csak 22 éves,ez a kapusoknál még csecsemőkorvarga tamás írta:Túlzás léenne állítani, hogy megveszekedett Marseille-szurkoló vagyok, de a francia bajnokságban nekik drukkolok. Mindig szimpatikusak voltak, sok jó játékost neveltek ki. A kedvencem, sajna, elég régóta sérült. Cedric Carrasso: nagyon jó kapus. A helyettese, Mandanda is nagy kapus lehet.Bojan Krkic írta:már csak 2 nap és Rennes-Marseille meccs, remélem a Marseille nyer,mostanság jó formában vannak az utolsó 6 meccsüket megnyerték,én Ribéryt hiányolom nagyon,Cissé meg menjen amerre akar,az egész őszi szezonban sikerült 2 gólt rugnia,az árából Niang mellé még 1 jó csatárt is lehetne venni,(pl.:Zigic)......![]()
Van itt még Marseilles?Balika Gauchon kivül
Eléggé nagy Marseilles vagyok!Most tervezem egy Nasri mez megvételét!Már nagyon régóta figyelem...imádom!Van itt még Marseilles?
Egyetértek...a legnagyobb!És,h imádja a közönség....sajnos azonban nehéz dolga lesz Mandanda-val...főleg,h sokan már a válogatottba követelik...!Cedric Carrasso: nagyon jó kapus

Túlzás léenne állítani, hogy megveszekedett Marseille-szurkoló vagyok, de a francia bajnokságban nekik drukkolok. Mindig szimpatikusak voltak, sok jó játékost neveltek ki. A kedvencem, sajna, elég régóta sérült. Cedric Carrasso: nagyon jó kapus. A helyettese, Mandanda is nagy kapus lehet.Bojan Krkic írta:már csak 2 nap és Rennes-Marseille meccs, remélem a Marseille nyer,mostanság jó formában vannak az utolsó 6 meccsüket megnyerték,én Ribéryt hiányolom nagyon,Cissé meg menjen amerre akar,az egész őszi szezonban sikerült 2 gólt rugnia,az árából Niang mellé még 1 jó csatárt is lehetne venni,(pl.:Zigic)......![]()
Van itt még Marseilles?Balika Gauchon kivül

Tényleg, ejnye, pedig már örültem nekik nagyon, de majd jövő héten beelőznek...Game90 írta:Jó az 17.-nek isGrege írta:Marseille ezzel már a 12. helyen![]()
Remélem a BL-re valahogy odaérnek, 'csak' 11 ponttal vannak lemaradvaLens is nyert
Jó az 17.-nek isGrege írta:Marseille ezzel már a 12. helyen
Bezzeg a Poolt megpicsázták, gondolom ugy vannak vele, h látják, h a bajnokság eluzott, probálnak vmit a BLba vilantani. Ami ugye azért faxság eleve, mert ott ugy is kipottyanak mint a szél, és igy meg jövőre 1ik europai kupában sem indulhatnak, sőt lehet örülhetnek, h nem esnek ki, sőt lehet megcsinálják azt a bravirt amit a Celtabarca99 írta:Remélem az OM nem fog kiesni. Lassan PSG szindrómájuk lesz.