Florentino Perez írta:Tudom itt az objektivitás ugyanannyira ismeretlen itt is, mint a másik oldalon, de azért próbálkozom.
http://www.fourfourtwo.hu/hirek/egyeb-e ... volt-video
Most pedig jöhetnek a Bede madridos, meg Perez őt is megvette és ez nem hangulatkeltő hozzászólás, de beleolvastam mit írnak itt az első gólról és eléggé elszomorít, hogy mennyien nem látnak vagy nem akarnak látni az utálattól (ez oda-vissza igaz). Sokan úgy érzem jobban utálják a madridot, mint amennyire szeretik a saját klubjukat.
Henrik a félidei stúdió beszélgetésben említette, hogy a Marca-nak van egy rovata, hol egy 23 évig ténykedő spanyol bíró (nem emlékszem már a nevére) vezet egy rovatot, és a Real meccsek alatt élőben kommentálja a vitás bírói ítéleteket. Na most Marca....tudjuk nagyon jól, hogy a Marca képes a Barca góljainál PhotoShoppal módosítani a képeket, hogy az lesnek látszódjon, tehát azért az objektivitást ők is csak a szótárból ismerik... Mégis ez a bíró azt mondta, hogy egyértelműen les volt, vissza kellett volna fújni.
Az én személyes véleményem az, hogy mivel pontosan CR elől fejelte el a labdát, így mindenképpen játékba kellett avatkozni a védőnek, tulajdonképpen gólhelyzetet kellett megakadályoznia, így számomra teljesen érthetetlen, hogy még ez sem megy át a realos szemüvegen. Mindenképpen teljesült a zavarta a védőt feltétele, mivel CR pont mögötte volt és előle kellett elfejelnie. Ahogy jobban megnézed a videót, CR még picit fel is szökkent, tehát ha nagyon szőrös szívűek akarnánk lenni, akkor mondhatnánk azt is, hogy tett a labda megjátszására irányuló mozdulatot, úgyhogy a passzív les sem teljesen igaz.