Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az cink... Jobbulást az argentinnak!visca el barca írta:agüero térdszalagszakadás, 6-7 hónap pihi...
Arshavin nem az 1. meccsén lőtt négyet a 'Pool-nak.barca99 írta:Senkinek nem kell elájulni tőle. Első bajnoki, 2-0, mind a két gólban meghatározó szerepe volt. Ennyi.Barcaman1993 írta:Nem nézem a meccset, de Arshavin anno 4-et lőtt a még erős Poolnak első meccsén... Ettől még nem fog senki sem elájulni a gyerektől.
A BBC újságírója, David Ornstein írta, hogy közel állunk ahhoz, hogy kikölcsönözzük Sahint, és lesz esélyünk a végleges megvételére. Jövő hét elején akár hivatalos is lehet.daffy írta:sahint a real liverpoolba akarja küldeni. állítólag alonso és mourinho is beszélt vele,hogy ne az arsenalba,hanem a poolba menjen kölcsönbe,mert ott minden csudimudi jó leszGame90 írta: Szerintem ha jön Sahin
Inkább menj songpop-ozni...S.Agüero írta:Jó meccs volt Csabi? Biztos jó lehetett...Se gól, se lap, se semmi.
Senkinek nem kell elájulni tőle. Első bajnoki, 2-0, mind a két gólban meghatározó szerepe volt. Ennyi.Barcaman1993 írta:Nem nézem a meccset, de Arshavin anno 4-et lőtt a még erős Poolnak első meccsén... Ettől még nem fog senki sem elájulni a gyerektől.
Nem nézem a meccset, de Arshavin anno 4-et lőtt a még erős Poolnak első meccsén... Ettől még nem fog senki sem elájulni a gyerektől.barca99 írta:Hazard 5 perc alatt csak egy szép lefordulás után gólpasszt adott, illetve kiharcolt egy büntetőt...
Igazából kiemeltem miket értettél máshogy...Initom írta:uhh :Oozsimiki írta:Kicsit se örülök ennek az igazolásnak, de elviselem, és szorítok neki, ahogy tettem azt Alvesnél is a Barca esetében.
szerintem nagyon túlértékelt RvP, akinek volt 1db igazán jó szezonja, egy közepesnél valamivel jobb csapatban, emellett sérülékeny, és egyáltalán nem az a ragadozó fajta, aki eldönti a fontos meccseket, esetleg címeket.
azért ezt nem gondolhattad teljesen komolyan...vagy ha mégis megvétózom.
Vitte a hátán a közel sem középszerű csapatot(Aki a PL ben Bl helyezést ér el NEM lehet középszerű!)
Arról nem tehet hogy sérülékeny,és mivel kevesebbet játszik könnyű rámondani hogy light.
Nem lő gólókat fontos meccseken? Az Arsenalban csak ő lőtt......
ja,ne haragudj,nem jól fogalmaztam. a top4 csak olyan általam megjelölt cél,ami szerintem remek lenne,ha sikerülne elérni. természetesen én sem várom őket 6-nál előrébbBarcaman1993 írta: Sztem a 4 egyáltalán nem realitás. A MU-City duó megütközik a 1-2. helyért, míg a Chelsea-Arsenal duó a 3-4. helyért. ÉS ott van a Spurs-Newcastle-Pool trió az 5-7. helyért. És akárhogy is nézem sztem Pool a leggyengébb 3-juk közül. És akárhogy is számolom az a 7. hely... Ez a csapat ugyanolyan gyenge, mint volt. Tavaly is, idén is egy csomó pénzért neve nincs senkiket hoztak és ennek ez az eredménye...
Sztem a 4 egyáltalán nem realitás. A MU-City duó megütközik a 1-2. helyért, míg a Chelsea-Arsenal duó a 3-4. helyért. ÉS ott van a Spurs-Newcastle-Pool trió az 5-7. helyért. És akárhogy is nézem sztem Pool a leggyengébb 3-juk közül. És akárhogy is számolom az a 7. hely... Ez a csapat ugyanolyan gyenge, mint volt. Tavaly is, idén is egy csomó pénzért neve nincs senkiket hoztak és ennek ez az eredménye...daffy írta:ez a pool meg.. elhiszem,hogy idény eleji forma,meg darálós kis csapat,de aki a 4be akar lenni,annak nincs kifogás.
Fulham-Norwich is 5-0MessiFan91 írta:QPR-Swansea 0-5 az állás
Tavaly is szimpatikus csapat volt ez a Swansea, de most Laudrup-pal talán az első 10-be is beférhet
véletlenül 2000ft-tal megfogadtam a west brom-ot a pool helyett. nem vagyok szomorúMessiFan91 írta:Nagyon jól megy a West Bromnak, a Liverpool meg hát... inkább nem mondok semmit