Magyar Válogatott

Foci a Barçán kívül
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.09.09. 16:48:32

Ha igy folytatja, akkor biztos nem :!: Vagy mi alapján mondot :?: Azért mert legyőztük Boszniát egy olyan 11-el aminek jogosságát meg lehet kérdőjelezni, ugy h ők meg kihagytak egy rakás ziccert :?: Vagy mert egy bari meccsen legyőztük az olaszokat :?: :roll: Mert ez semmi...
Ádám02
Entrenador del Barça

2007.09.09. 16:04:08

LG írta:Pedig a most a törökök sem azok a fu de jok :? Nem is értem, h kaphattunk ennyire könnyü csoportot. Sajnos nem valoszinü, h mégegyszer ekkora sanszuk legyen :arrow: igaz most sem volt nagy :roll:
Ha így folytatja a magyar válogatott és szerencsések leszünk akár ki is juthattunk a kövi eb-re! :?
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.09.09. 16:02:04

Pedig a most a törökök sem azok a fu de jok :? Nem is értem, h kaphattunk ennyire könnyü csoportot. Sajnos nem valoszinü, h mégegyszer ekkora sanszuk legyen :arrow: igaz most sem volt nagy :roll:
Ádám02
Entrenador del Barça

2007.09.09. 13:15:30

Azért van még mit fejlődnünk és tényleg esélyesebba török csapat irtam is,hogy azokat a helyzeteket amiket kihagyott a bosnyák gyerek azt lehet hogy Altintop berúgja és akkor máris nem ott tartunk! :? :roll: De minden megtörténhet hajrá Magyarok!
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.09.09. 12:39:08

Török-Magyar :arrow: azt nem lehet elvárni a fiúktól,h győzelemmel jöjjenek le a pályáról,azt igen,h küzdjenek az elejétől a végéig...Törökök jóval elöttünk vannak tudásban,tapasztalatban,és ráadásúl otthon játszanak...úgyhogy ha kikapunk mérget veszek,h Tamás leírja...én megmondtam....stb,stb,stb...azt kellene megérteni,h még ott nem tartunk,h mi legyünk az esélyesebbek ellenük,nekem elég lesz,ha küzdünk! És megteszünk mindent a sikerért! (most majd jön az,h igen de ez az alap elvárás,stb,stb,stb...igen az lenne,de sokáig nem láthattad azt sem...szóval előrelépés...)
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.09.09. 11:35:25

Perrero írta:
varga tamás írta:Na, jól van gyerekek!
A véleményem nem változott, nem is fog. A mai meccsről a továbbiakban akkor írok, ha 'személyes támadás' érne. Ma igenis gyengék voltunk, nemcsak az Aranycsapathoz, hanem az olaszok elleni meccshez képest is. A kapura lövések száma pedig nem mérvadó. Abba még a 30 méterrel fölé szálló labdát is beleszámítják.
nálunk falun azokat is helyzetnek hivják... és abbol derül ki h támad 1 csapat avagy nem... uhh ez hülyén hangzik
Nálunk is falon ha 30 méterrel fölé rugja vki, az nagy tapsot kap :oops:
aynas
Capitá del Barça

2007.09.09. 11:15:30

gyerekek most mit okoskodtok. ha én leírtam ,hogy nincs akkor nincs.
most gondolkodtok ezerrel :lol: Priskin már másodosztályban tolja.
Máté a Readingben még nem játszott, ahogy Filkor se bajnokit az Interben.
Nah hyerünk hátha eszetekbe jut még valaki :wink:
Boixos
Llegenda del Barça

2007.09.09. 10:25:24

Tamás, de ettől, h akármit csinálnak, folyamatosan fikázzuk őket, még nem fog megváltozni a szitu! oké, nyögvenyelős volt, hátul szarok voltunk, DE MEGNYERTÜNK EGY OLYAN MECCSET, AMILYET EDDIG ÁLTALÁBAN EL SZOKTUNK BUKNI! nem kell ünnepelni, nem kell idegbeteg módon vinnyogni és sikoltozni, ahogy léderer a tévében, de az olyan dolgokat, amelyek nyilvánvalóvá KEZDENEK válni, azaz, h nemcsak akarnak a fiatalok, de vmi eredmény is látszódik a meccseken, ezeket nem kell elmismásolni. oké, kisteleki és az egész magyar futballközélet olyan, amilyen, de ezektől függetlenül, csak kialakuhat végre valami!
úgyis kiderül, h jó úton járnak-e, vagy sem, ha sz.r az egész, akkor ráérünk megdobálni őket, de legalább várjuk ki a végét!

egyébként sem kéne puskásékhoz vagy albertékhoz hasonlítani a maiakat, teljesen más már a szitu! együtt szoktunk azon röhögni, amikor a madridiak a képünkbe vágják a 9 eu-kupa győzelmüket, amiből ötöt még kockaalakú labdával focizva nyertek! meg ez a "nagy haladás"...
76-77 óta nézek fradi és általában nb1es meccseket, akkoriban azért nem volt túl sz.ar a brigád, bár túl jó sem. és akkor most mondjam azt, h a haladás akkortájt elért 5. helye már olyan nagy dolog volt szombathelyen, h az a NAGY HALADÁS? mihez képest?
most mit mondjanak azok, akik a vb-döntőket játszani látták a magyarokat?
sztem örüljünk annak, amink van, mert ebből még akármi is lehet.
PUYOL-XAVI-INIESTA
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2007.09.09. 10:16:02

Ráadásul Filkor MÉG a csapat tagja "csak" 8)
Kép
Balika Gaucho
Jugador d'estrella

2007.09.09. 09:44:15

De még meccset nem játszott. Priskin van angolba.
Mes que un Dream Team !

Valdes – Alves, Puyol, Piqué, Abidal – Touré Yaya (Sergi Busquets), Xavi, Iniesta (Bojan) Messi, Eto’o, Henry (Keita) Josep Guardiola
bouba
Capitá del Barça

2007.09.09. 09:33:15

ronaldinho89999 írta:hát te nem vagy épp. angol elsőben is vannak azé. nem tom a nevét de vmelyik magyar is a Readingben jáccik.van még pár
máté van readingben ,nem?
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.09.09. 09:20:25

ozsimiki írta:Tamás!

Én már nem is érvelek,megtették a többiek,tökéletesen. Ha az Ő véleményükre is csak legyintesz,és a mondandójukban nem érzed át a lényeget,akkor nem tudok már mit írni. Van egy nagyon érdekes értékrended,amin nem vagy képes változtatni,azért ilyenek a hsz-eid amilyenek...pedig már nagyon rég más elvárásokat kellene támasztanunk a Nemzeti csapat irányában.
Akik reagáltak a hszeidre,teljesen korrekten,szépen megfogalmazva leírták,h miért nincs igazad,és ezzel egyet is értett mindenki,csak te nem....lehet,h magadban azt hiszed,h pedig neked van igazad,de ez önámítás...szerintem.

Egy a lényeg: SZÉP VOLT FIÚK! SZÉP VOLT MAGYAROK!
HAJRÁ MAGYARORSZÁG!
Miki!
Már ne is haragudj, de érveket nem olvastam. Csak azt, hogy jobban játzottunk, egy picit hajtottunk, meg lelkesek voltunk. Ezek nem érvek, hanem szubjektív megállapítások. Mint ahogy az én véleményem is szubjektív, és nem látom okát amiért meg kellene ezt változtatnom. Egy meccs nem elég. Majd ha kijutottunk egy világversenyre, akkor lehet előrelépésről beszélni - addig nincs miről beszélni. Ez egy kínkeserves, döntetlenszagú győzelem volt. Hogy megérdemelt lenne? Nem hinném. Akkor lehet előrelépésről beszélni, ha a sorozat végén megszerezzük a csoport harmadik helyét - ekkor igen, addig nem. Mert az ötödik hely, az nem előrelépés, hanem csupán egy helyben topogás.
Lionel86!
Az én apám 12 évesen az édesapjával ott volt a 7-1-es magyar-angolon, ő tudja mi a foci, ő látott magyar NAGYCSAPATot. Ő látta futballozni a '62-'66-os VB-csapatot, látta a nagy Haladást játszani, úgyhogy neki is van mihez viszonyítania. És tegnap is csak legyintett egyet, és annyit mondott: "Szánalmas".
És teljes mértékben igaza volt.
Kép
ronaldinho89999
Barça B

2007.09.09. 09:16:51

bouba írta:
La Pulga írta:
aynas írta: és mindent elmond egy fontos tény: angol, spanyol, és olasz első ligában nincs magyar játékos :!:
Filkor?
vagy koman :oops:
hát te nem vagy épp. angol elsőben is vannak azé. nem tom a nevét de vmelyik magyar is a Readingben jáccik.van még pár
ronaldinho
bouba
Capitá del Barça

2007.09.09. 09:14:48

La Pulga írta:
aynas írta: és mindent elmond egy fontos tény: angol, spanyol, és olasz első ligában nincs magyar játékos :!:
Filkor?
vagy koman :oops:
Ádám02
Entrenador del Barça

2007.09.09. 09:12:47

Grat a Magyaroknak!Jól játszottak megvoltak a helyzeteink csak így tovább!Azt hozzá kell sajnos tegyem hogy a törökök az olyan helyzeteket mint a bosnyákok nem biztos hogy kihagyják!De Hajrá!
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.09.09. 09:12:19

Lionel86 írta:
varga tamás írta:Moldva-Törökország 2-2. Ez se nekünk kedvez.
Ez nem jött be mert Máltával nyomták!!!!!!
Ez igaz, ettől még nem lesz nekünk jobb. A törököknek most csak a győzelem lesz elfogadható. És ne felejtsétek: ez lesz az eltiltás utáni első hazai pályán megvívott EB-selejtezőjük. Szóval, fel lehet kötni azt a bizonyost, mert a hangulat halálos lesz.
Kép
PCsabi
aka Game90

2007.09.09. 00:09:23

Grat a fiúknak :!:

Nem volt kedvem visszaolvasni, szóval nem tudom, hogy volt-e már ez:

„Voltak hibáink a védekezésben, ez sajnos még benne van a csapat játékában. De annak örüljünk, hogy győztünk. A magam részéről én sok gólt vártam, a meccs előtt úgy gondoltam, hogy 3-2 lesz a végeredmény. Korrekt meccs volt, akárcsak a tavalyi. De szerintem az összes bosnyák-magyar meccs korrekt lesz.” - Várhidi.

Folytatás:
Sport1, szerda 19:00 Törökország - Magyarország :!:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
La Pulga
Atomico
Kapcsolat:

2007.09.08. 23:52:41

Vito írta:http://www.youtube.com/watch?v=d9U1yVPKyZw

barátságos népséghez látogatnak a fiúk...

[-o<
Ezt már belinkelték.. :roll:
Vito
Llegenda del Barça

2007.09.08. 23:47:00

http://www.youtube.com/watch?v=d9U1yVPKyZw

barátságos népséghez látogatnak a fiúk...

[-o<
HAnonymus
Entrenador del Barça

2007.09.08. 23:28:47

Tamás!
Arra vagyok kiváncsi, hogy ha a bosnyákok nyernek 1-0ra és mi hagyjuk ki azokat a helyzeteket amiket Muslimovic elpuskázott, vajon ugyanilyen makacsul ragaszkodnál-e ahhoz hogy nem igazságos az eredmény?
Meglehetősen nagy összegben lennék hajlandó fogadni arra, hogy a végletekig lehordanád a csatárainkat, azt mondanád hogy az a gól amit a bíró megad, és arra hivatkoznál, évek óta csak abból állunk ki, hogy mi lett volna ha... Ja és persze hozzátennéd hogy a sportban nincs ha.

Tedd a szívedre a kezed, ezt tennéd? Komolyan kiváncsi vagyok.
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.09.08. 22:24:01

Tamás!

Én már nem is érvelek,megtették a többiek,tökéletesen. Ha az Ő véleményükre is csak legyintesz,és a mondandójukban nem érzed át a lényeget,akkor nem tudok már mit írni. Van egy nagyon érdekes értékrended,amin nem vagy képes változtatni,azért ilyenek a hsz-eid amilyenek...pedig már nagyon rég más elvárásokat kellene támasztanunk a Nemzeti csapat irányában.
Akik reagáltak a hszeidre,teljesen korrekten,szépen megfogalmazva leírták,h miért nincs igazad,és ezzel egyet is értett mindenki,csak te nem....lehet,h magadban azt hiszed,h pedig neked van igazad,de ez önámítás...szerintem.

Egy a lényeg: SZÉP VOLT FIÚK! SZÉP VOLT MAGYAROK!
HAJRÁ MAGYARORSZÁG!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Gauchomester
Entrenador del Barça

2007.09.08. 22:12:14

Hej, most értem haza meccsről, na persze nem egyből hazafelé vettem az irányt, hát hagulat volt, végre volt, végre sokan voltunk, végre látszott az embereken, hogy van egy kis egyetértés közöttük, s a játékosok között...Én mindig optimista vagyok, ezért azt mondom, később még ez a fiatal válogatott sikereket is elérhet (mondjuk kijuthat egy tornára :P )
La Pulga
Atomico
Kapcsolat:

2007.09.08. 22:10:01

Filkor?
Lionel86
Jugador d'estrella

2007.09.08. 22:00:00

Sziasztok!!! Nekem tetszett ez a magyar csapat, nem voltak rosszak a fiúk! Kint voltam a meccsen és nekem az jött le hogy minden ember aki kint volt a meccsen nem vágyott sokra csak egy ici pici sikerre, ami akár egy gólos is lehet és az nem érdekel senkit hogy hogyan! Ha ki is kaptunk volna az sem lett volna gáz, ha látom a csapaton hogy meg halnak a pályán, nos ma szerintem kitették a szívüket!
Tamás!!
Talán azért mert emlékszel az ilyen olyan rossz eredményekre talán azért nem kéne ilyen pesszimistának lenned és örülni minden magyar kis sikerélménynek és meg becsülni minden apró örömöt, mert a mai labdarúgásunkba ez is sokat érhet!!!Faterom is kint volt velem és ő már nem mai gyerek, tehát látott focit ( Vidi uefA KUPA döntő, kettős rangadók a népstadionba, a válogatottról nem is beszélve) és ő is úgy szurkolt,örült mint ezelőtt 20-25 évvel mert már ő is egy apró piciny sikerre vágyik ami valljuk be mostanában nem nagyon van, tehát Tamás a mai magyar foci helyzetét tekintve becsüljünk meg minden apró sikert ami adatik, és nem mindig a hibát keresni!
A hibákra is kitérhetünk Pl nekem vaskó, vanczák, tőzsér játéka abszólút nem jött be egyszóval nem voltak valami jók, de ők is hajtottak!!!Csatárunk meg abszolút nincs, tehát a hibák vannak, de ha ilyen eredményeket hoznak akkor nem érdekel csak siker legyen!!
És ha a Törököknél egy x-et elérünk akkor most mondom a PUSKÁS stadiont kezdhetik is átépíteni mert akkor tuti lesznek vagy 40 ezren, köztük én is!
Hajrá magyarok szép volt fiúk!!!
Válasz küldése