ozsimiki írta:Tamás!
Én már nem is érvelek,megtették a többiek,tökéletesen. Ha az Ő véleményükre is csak legyintesz,és a mondandójukban nem érzed át a lényeget,akkor nem tudok már mit írni. Van egy nagyon érdekes értékrended,amin nem vagy képes változtatni,azért ilyenek a hsz-eid amilyenek...pedig már nagyon rég más elvárásokat kellene támasztanunk a Nemzeti csapat irányában.
Akik reagáltak a hszeidre,teljesen korrekten,szépen megfogalmazva leírták,h miért nincs igazad,és ezzel egyet is értett mindenki,csak te nem....lehet,h magadban azt hiszed,h pedig neked van igazad,de ez önámítás...szerintem.
Egy a lényeg: SZÉP VOLT FIÚK! SZÉP VOLT MAGYAROK!
HAJRÁ MAGYARORSZÁG!
Miki!
Már ne is haragudj, de érveket nem olvastam. Csak azt, hogy jobban játzottunk, egy picit hajtottunk, meg lelkesek voltunk. Ezek nem érvek, hanem szubjektív megállapítások. Mint ahogy az én véleményem is szubjektív, és nem látom okát amiért meg kellene ezt változtatnom. Egy meccs nem elég. Majd ha kijutottunk egy világversenyre, akkor lehet előrelépésről beszélni - addig nincs miről beszélni. Ez egy kínkeserves, döntetlenszagú győzelem volt. Hogy megérdemelt lenne? Nem hinném. Akkor lehet előrelépésről beszélni, ha a sorozat végén megszerezzük a csoport harmadik helyét - ekkor igen, addig nem. Mert az ötödik hely, az nem előrelépés, hanem csupán egy helyben topogás.
Lionel86!
Az én apám 12 évesen az édesapjával ott volt a 7-1-es magyar-angolon, ő tudja mi a foci, ő látott magyar NAGYCSAPATot. Ő látta futballozni a '62-'66-os VB-csapatot, látta a nagy Haladást játszani, úgyhogy neki is van mihez viszonyítania. És tegnap is csak legyintett egyet, és annyit mondott: "Szánalmas".
És teljes mértékben igaza volt.