tatesz1990 írta: ↑2022.09.02. 08:14:57
Milyennek találjátok a Top ligák csapatainak kereteit? Kinek az igazolásai tetszenek a legjobban?
Szerintem pl. a Milan nagyon jól erősített, de a Sevilla, Valencia, Arsenal, Man. City, Dortmund és a Soton munkája is tetszett nekem!
A Sevilla mint mindig zseniális volt. Januzaj, Isco ingyen. Telles, Dolberg kölcsön. 4 játékos 0 pénzért akik rengeteget segíthetnek. Viszont veszélyes, hogy Koundé, Diego Carlos egyszerre távozott és nem biztos, hogy Nianzou gyorsan pótolhatja őket. A védelem szerintem idén nem lesz túl erős náluk.
Az Arsenal iszonyat jó, és a kevés igazolásuk nagyon jó és fontos volt. Szinte biztos vagyok hogy BL-be érnek, mert beérik Arteta szisztematikus építkezése. Viszont nem tudom, hogy állnak pénzügyileg, mert én a keret mélyítést hiányolom csak, 1-2 csere még érkezhetett volna. Ha Jesus sérül nagy a gáz és a középpálya is foghíjas, főleg ha Partey bajba kerül.
Én még a Spurst emelném ki, akik nagyon jól igazoltak, ráadásul nagyon Conte kompatibilis játékosokat. Egyedül Richarlison, aki szerintem túlárazott és nem váltja be a reményeket, de amíg ott van Son és Kane, nagyon nincs miért aggódni. A többi igazolás viszont nagyon rendben van és őket is top4-be várom.
Én a PSG és a United esetében megint nem érzem a teljes tudatássogát, nem profiloztak, nem nézték meg, hogy hol mire van szükségünk, különben szerintem nagyon más posztokra érkeztek volna játékosok. Nekem úgy jön le, hogy imegnézték ki aki mozdítható és alapból jó játékos, aztán szerződtették. Főleg a PSG esetében lóg ki a lóláb megint. Hiába volt mondjuk Soler és Ruiz is olcsó, megint két olyan KP-ról van szó akiknek nem erőssége a védekezés, így továbbra sem érzem indokoltnak kreatív játékosokat hozni a támadóhármas mögé. Középső véfőből nagyon szűken állnak, mindezt úgy, hogy az egyik az örülten sérülékeny Ramos. Ez még beüthet nekik...