Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Hát annak talán mind örülnénk csakhogy a döntők tekintetében Higuain a balfékek balféke ...Barca_10 írta:Meg egyet Higuaintol

ezek tipikus dolgok..MatsMessi írta: Amúgy tényleg te írtad egy hónapja, hogy majd Bonucci bemutat egy bakitÉs tényleg...
Amúgy tényleg te írtad egy hónapja, hogy majd Bonucci bemutat egy bakitcsababarca írta:ez nem meglepő. sose kap.TripleH írta:Casemiro megint semmit nem kap, innentől komolytalan.
Nah pont erről beszéltem, hogy a real ellen majd jö9nnek a hibák a védelemben. Chiellini 3 méterre védekezik Ronaldon, Bonucci lyukat rúg, Buffon meg a rövid kapufánál álldogál.
Innen ennek vége.
ez nem meglepő. sose kap.TripleH írta:Casemiro megint semmit nem kap, innentől komolytalan.
Ez a kiégett Black Eyed Peas műsor, valami botrányos volt.palesz77 írta:Most kapcsolódtam be, mi az isten ez a megnyitó???
palesz77 írta:Most kapcsolódtam be, mi az isten ez a megnyitó???
Dybala is visszasegít ebben a felállásban (nem mintha úgy elég lennecsababarca írta:Zidane okos, Iscot játszatja, kamillázhatnak majd Chielliniék. egy faék Balet röhögve szedtek volna le. Majd a 70. perc után jöhet, akkor már könnyebb dolga lesz.Nero. írta:Bale nem kezd,Isco es Varane igen. Pepe meg mindig serult? En inkabb ot tettem volna a francia helyett.
Pepe is alig jászott tavassszal, hidegen betenni butaság lenne.
Buffon – Barzagli, Bonucci, Chiellini – Dani Alves, Pjanic, Khedira, Alex Sandro – Dybala, Mandzukic – Higuaín.
nem látom, hogy az a Pjanic-Khedira belső kp majd felveszi a versenyt a kroos-modric kp-val.
Zidane okos, Iscot játszatja, kamillázhatnak majd Chielliniék. egy faék Balet röhögve szedtek volna le. Majd a 70. perc után jöhet, akkor már könnyebb dolga lesz.Nero. írta:Bale nem kezd,Isco es Varane igen. Pepe meg mindig serult? En inkabb ot tettem volna a francia helyett.