HAJRÁ MAGYAROK! Jól teljesítünk! Nem jó a meccs,de helytállunk....
ÍGY TOVÁBB!
Bocsi, hogy leírtam a véleményem ebben a rettentő hosszú 3 sorban. Ez van, én már csak ilyen reménykedő vagyok...varga tamás írta:Ezt már huszonhárommillió-kétszázötvenezeregyszer hallottuk.Zozzy 5 írta:Sajnos az egész meccset nem láttam, de a gólokat igen. Ez kell, így kell simán legyőzni egy ilyen kiscsapatot. Így tovább, ez mostmár több, mint biztató. Itt valami elindult.
MAGYAROK!
Jaah csak éppen tétmeccsen nem láttunk semmit mert hogy Máltát verjük az kötelező!varga tamás írta:Ezt már huszonhárommillió-kétszázötvenezeregyszer hallottuk.Zozzy 5 írta:Sajnos az egész meccset nem láttam, de a gólokat igen. Ez kell, így kell simán legyőzni egy ilyen kiscsapatot. Így tovább, ez mostmár több, mint biztató. Itt valami elindult.
MAGYAROK!
Ezt már huszonhárommillió-kétszázötvenezeregyszer hallottuk.Zozzy 5 írta:Sajnos az egész meccset nem láttam, de a gólokat igen. Ez kell, így kell simán legyőzni egy ilyen kiscsapatot. Így tovább, ez mostmár több, mint biztató. Itt valami elindult.
MAGYAROK!
A szögletes dolog nekem is feltűnt!barca99 írta:Most leírhatnám, hogy elégedett vagyok, de nem teszem, mert nem vagyok....![]()
Mocskosul sok helyzetünk volt, amit kötelességünk kihasználni, mert mondjuk a görögök ellen nem lesz ennyi... viszont ha nyerni akarunk ki kell használni!
A másik, meg hogy 13-14 szögletünk volt, és nem szereztünk belőle gólt, úgy hogy minden magyar magasabb volt a máltai őrzőjétől.![]()
Na nem baj, ez legyen a legnagyobb probléma, következőleg remélem jobb lesz.
Ennek ellenére szép volt fiúk.
Jaja hülyeséget csinált de xtem má megbánta... Jővőre majd ott lexx és bízom benne hogy ő fog majd példát mutatni alázatosan fog játxani a későbbiekben!!!Primitive írta:Hja, innen fúj a szél! Hát, akkor jogos az egész dolog... Nem volt szép tőle!! De, az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy jó formában van, és hasznára lenne a csapatnak, de ennek tudatában, akkor értem, hogy miért nincs a pályán!
Ott hagyta a válogatott edzőtáborát amikor megtudta hogy nem lexx kezdő...Primitive írta:Ja, igen, de mi is volt a vétke?ozsimiki írta:Tőzsér![]()
![]()
nem kis gól...
Huszti azért nem játszik mert év végéig el van tiltva
Ja, igen, de mi is volt a vétke?ozsimiki írta:Tőzsér![]()
![]()
nem kis gól...
Huszti azért nem játszik mert év végéig el van tiltva