Európai játékospiac

Foci a Barçán kívül
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.02.05. 14:42:38

LG
Az Év fórumozója 2016

2025.02.05. 14:34:42

Szerintem Yamal-nak már most érettebb, fegyelmezettebb és letisztultabb a játéka, mint Doku-nak. Lehetséges persze, hogy a belga tudna fejlődni ebben Flick kezei alatt, de eeddig Pepnél ez nem történt meg. Számomra eddig csalódás, anno többet láttam benne, de azóta semmi fejlődést nem látok nála.
Deluigi
Entrenador del Barça

2025.02.05. 12:56:31

SirMeridiane írta:
2025.02.05. 11:50:00
Jonathan Daviddel kapcsolatos hírek miért halkultak el? Ha 1:1 vagyunk, a regisztráció miatt nem tudunk igazolni még mindig? Az új szerződések (Araujo, Gavi, Pedri) sem adhatnak mozgásteret? Nyilván már csak nyár lesz érdekes, minden esetre ez a tél is gyorsan eltelt...
Nyaron jon majd INGYEN.

Szerintem ez volt a legokosabb megoldas, nyilvan ezt kellett volna csinalni mar evek ota, hamarabb 1:1-be kerultunk volna...
Troym
Director del Fútbol

2025.02.05. 12:18:46

SirMeridiane írta:
Jonathan Daviddel kapcsolatos hírek miért halkultak el? Ha 1:1 vagyunk, a regisztráció miatt nem tudunk igazolni még mindig? Az új szerződések (Araujo, Gavi, Pedri) sem adhatnak mozgásteret? Nyilván már csak nyár lesz érdekes, minden esetre ez a tél is gyorsan eltelt...
Túl olcsó, mi azt nem szeretjük.

Terence Hill szavaival: "Ha kicsi a tét..." :D
Sokkal jobb bolt 100 millióért Gyökeres, aki ha nem válik be, akkor bukunk 50 milliót, mint David, akin keresünk annyit.
Amúgy is felesleges ingyen igazolást hozni, ha elengedjük apróért (Kessié), vagy ingyen (Gündogan).
A Real lassan fél kezdőcsapatot épít ingyenes igazolásokból, mi meg nem tudjuk kezelni őket (sem), aki esetleg minket választana, azokat elzavarjuk, kiutáljuk, beáldozzuk.
SirMeridiane
Barça C

tatesz1990
Jugador del Barça

2025.02.05. 09:48:35

Tartja magát a mondás, hogy ne ítélj elhamarkodottan!
Nos a Manchester City januári munkásságát látva, nekem elsőre nem tűnik ez egy jól sikerült átigazolási ablaknak! Mint Guardiola-szimpatizáns, és a magas minőségű, attraktív, támadó foci kedvelője, várom, hogy rám cáfoljanak, és Manchester kék felének csapata mihamarabb visszakerüljön a közvetlen élmezőnybe (a Real Madrid elleni párharcra mindenképpen)!
Hol is kezdjem... Az igazolásaik sem értékben, sem feltétlenül minőségben nem a legideálisabbak! Marmoush kivételével erősen túlárazott játékosokat vettek, akik maximum projekt futbalisták, nem bizonyított, felső kategóriás labdarúgók. Hoztak ugyebár 3 db nagyon fiatal középhátvédet összesen 83 millió €-ért(piaci értékük összesen 27millió €), közülük Juma Bah azonnal kölcsönbe ment. Így van a keretben Gvardiollal együtt 7 középhátvéd (jelenleg Rúben Dias és Aké sérült), egy 18 éves balhátvéd, aki szintén télen érkezett (ő legalább ingyen) és egy 20 éves jobbhátvéd!
A legégetőbb csapatrészbe, a középpályára érkezett Nico González (a maga 18 millió €-s értékével) 60 millió €-ért {ő sem egy Bruno Guimaraes vagy Rodri}. Visszahozták kölcsönből az argentin csodagyerek Echeverrit, aki még mindig csak 18 éves! Darabra megvannak 9-én (csak a legfontosabb elem, Rodri sérült), de ebből már 4-en is 30 év felett járnak, 3-an pedig 23 év vagy az alatt!
Az egyiptomi támadó az egyetlen, amely igazolásban nem találok kivetni valót! Ő Julián Álvárez helyére érkezett, amit eddig nem tudtak az ősz folyamán megoldani!
Összegezve, amit várhattunk Txiki Begiristaintól még nyugdíj előtt, azt részben teljesítette. Kinyitotta a pénztárcát, frissített a kereten, a kérdés már csak az, hogy ez minőségi előrelépést fog-e jelenteni?!
Visca el Barca! =D>
Andrsika
Jugador d'estrella

2025.02.04. 23:06:28

Dokut én nagyon adnám( fm-ezve kicsit) még, ha egyet is értek Gránittal, de aztem Flick megoldaná a dolgot, h hogyan találjon neki helyet… egyebként én Raphinját csatárba eltudnám képzelni nekem kicsit néha ilyen Suarezes a mozgása sztem simán letudná hozni..
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2025.02.04. 22:23:30

gránit írta:
2025.02.04. 22:17:18
bence0330 írta:
2025.02.04. 22:12:05
Doku meg majdnem pontosan feleannyi perccel majdnem pontosan feleannyi gólnál és gólpassznál jár, és alighanem ő azon kevesek egyike, vagy talán az egyetlen a világon, aki jobban cselez, mint Yamal.

Akkor ő miért nem jó, ha Yamal igen? Full ugyanaz a szerepkör, gólerősség, statok. Ráadásul Doku mindkét szélen full ugyanazt tudja.
Mert Yamalban sokkal több lenne nem vonalszélsőként. Erre a szerepkörre egyszerűen nincs szükségünk, véleményem szerint. A támadásokat támogatják Koundé-ék a széleken. Yamal meg egy vadállat lehetne összekötőként.
Én értem, tisztelem ezt a véleményed, de szerintem Flick eleve két szélsővel akart volna focizni (lásd az évtized alighanem legbrutálisabb csapata, a BM-je, lásd nyári előszezon, ahol nagy rémületemre Raphát baloldali vonalszélsőként erőltette), csak hát mivel igazából összesen másfél van a keretben, Raphinhát meg nem játszathatja full szélsőként, pláne baloson, ezért követte a Xavis taktikát, nyilván javított verzióban. Amikor eleve két szélsővel akart focizni, nyilván nem mond le legalább az egyikről. Függetlenül a véleményedtől, ami szerintem sem elvetélt dolog, Yamal ezt játssza és kész, ez a gyakorlat. Ergo a cseréje, helyettesítője szintén egy ilyen játékossal lenne korrekt Flick elképzelése szerint. Ráaásul Raphát is tudná (tudta volna) pihentetni így Doku, és akár klasszikus 4-2-3-1-re is tudnánk akkor váltani, amit nyilván eredetileg akart, ezzel is bővülne a repertoár. Meg a brazil és Yamal is könnyebben válthatnák egymást a baloson néha pihenésképp.

Az, hogy szerinted mit kéne játszania Yamalnak, és aszerint nem kéne Doku/valami másik szélső, az egy elég szélsőségesen elméleti fejtegetésnek tűnik nekem. És nem a véleményed kritizálom, attól teljesen függetlenül mondom, lehetne 100%-ig igazad, akkor is. Flick akarata és elképzelése számít. Ha lenne/lett volna egy hasonló profil, akkor feleennyire sem éreztük volna meg Yamal kidőlését. Sajna nem volt. Remélem nyáron leakasztunk valakit, égető a dolog nagyon.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
gránit
Director del Fútbol

2025.02.04. 22:17:18

bence0330 írta:
Doku meg majdnem pontosan feleannyi perccel majdnem pontosan feleannyi gólnál és gólpassznál jár, és alighanem ő azon kevesek egyike, vagy talán az egyetlen a világon, aki jobban cselez, mint Yamal.

Akkor ő miért nem jó, ha Yamal igen? Full ugyanaz a szerepkör, gólerősség, statok. Ráadásul Doku mindkét szélen full ugyanazt tudja.
Mert Yamalban sokkal több lenne nem vonalszélsőként. Erre a szerepkörre egyszerűen nincs szükségünk, véleményem szerint. A támadásokat támogatják Koundé-ék a széleken. Yamal meg egy vadállat lehetne összekötőként.
bence0330

gránit írta:
2025.02.04. 22:09:03
bence0330 írta:
2025.02.04. 22:06:08
Mint Lamine Yamal. Főleg bontogat, néha gólt is lő. Rá sincs szükségünk? Kevésbé gólerős, mint Ferrán Torres. Tavaly meg aztán pláne a 7 gólos szélső fogalma volt.

Pont az ő helyettesítésére kéne egy szélső, aki hasonlót tud.
Fétávon alig túl már 10 gólnál tart, 17 évesen. Ezt egyáltalán nem tartom gólszegénynek, és sokkal több potenciál lenne benne a 10-es poszton.

Akkor ő miért nem jó, ha Yamal igen? Full ugyanaz a szerepkör, gólerősség, statok. Ráadásul Doku mindkét szélen full ugyanazt tudja. Vagy mindkettő jó, vagy egyik sem.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
gránit
Director del Fútbol

2025.02.04. 22:09:03

bence0330 írta:
Mint Lamine Yamal. Főleg bontogat, néha gólt is lő. Rá sincs szükségünk? Kevésbé gólerős, mint Ferrán Torres. Tavaly meg aztán pláne a 7 gólos szélső fogalma volt.

Pont az ő helyettesítésére kéne egy szélső, aki hasonlót tud.
Fétávon alig túl már 10 gólnál tart, 17 évesen. Ezt egyáltalán nem tartom gólszegénynek, és sokkal több potenciál lenne benne a 10-es poszton.
bence0330

gránit írta:
2025.02.04. 22:00:19
Én biztosan nem. :D A mihaszna, gólszegény szélsőkkel lehet engem kikergetni a világból. Örültem, hogy nem jött a nyáron, nincs szükségünk az ilyen típusú játékosokra.
Mint Lamine Yamal. Főleg bontogat, néha gólt is lő. Rá sincs szükségünk? Kevésbé gólerős, mint Ferrán Torres. Tavaly meg aztán pláne a 7 gólos szélső fogalma volt, nyáron akár el is adhattuk volna, mert azok semmire sem jók.

Pont az ő helyettesítésére kéne egy szélső, aki hasonlót tud. Mert ő az egyetlen ilyen profilunk. Persze Rashford pont nem ez lett volna, ő egy potenciális gólvágó. Doku lett volna a Yamal profil.

Így aztán maradhat az a felállás, hogy sorra tolja végig a 90 perceket 17 évesen. Ha kidől, vagy ha Raphinha kidől, nincs helyettesük, kb vége a szezonnak. Megúszhatjuk, lehet mázlink, de ez hazárdírozás.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bence0330 2025.02.04. 22:09:28-kor.
gránit
Director del Fútbol

2025.02.04. 22:00:19

Chino írta:
2025.02.04. 13:47:00
Ennyi erővel középre van Araujo, Cubarsi, Inigo, Koundé, Christensen, EG, De Jong, Casádó.
Te egy embert számítasz többféle posztra. A csapatépítés kapcsán ezt egy módszertani hibának tartom, mert ezen az alapon a végén kihoznánk, hogy negyvenen vagyunk, és csak magunkat áltatnánk a keret mélységét illetően. Én azt a nyolc embert mind a csatár mögötti/melletti posztokra jegyzem, ami kb egy szerepkör, és Yamalt leszámítva, aki leginkább a szélen játszik az egész csapatból, folyamatosan váltják is egymást helyezkedésben elől.
Chino írta:
Lewynél is szépen csillog az a 18 gól, de abból 14-et az első tizenegy meccsén lőtt.
Egyetértek, ezért is hangsúlyozom már egy ideje, hogy kell centert igazolnunk. Sem a szurkolók között, sem a klubvezetésben nem volt egy népszerű elgondolás. Előbbit azért tartom furcsának, mert eközben meg szidják Lewandowskit.
PR42 írta:
2025.02.04. 15:48:24
Chiesa után sírt a kb minden szurkoló... látható hogy gyenge.
Én biztosan nem. :D A mihaszna, gólszegény szélsőkkel lehet engem kikergetni a világból. Örültem, hogy nem jött a nyáron, nincs szükségünk az ilyen típusú játékosokra.
Chino
Llegenda del Barça

gránit írta:
2025.02.03. 22:19:03
Két különböző dologról beszélünk. Hiány van-e a posztokon, és hogy van-e rotáció.

Hiány elől szerintem cserecsatárt leszámítva nincs. A Lewandowski mögötti/melletti posztok roskadásig vannak töltve. Fermín, Torre, Fati (igaz, ő már csak papíron létezik, de ha arról beszélünk, hogy hiány van, akkor az nem nagyon igaz), Ferran, Olmo, Gavi, meg Raphinha és Yamal. Arra a sorra, arra a három posztra van nyolc játékosunk.

Szóval két különböző dologról van szó. Az egyik az, hogy van-e elől elég emberünk. Van. Még egy center kéne Lewandowski rotálására, akár a kezdőbe is. Ez az egyik. A másik meg az, hogy rotálunk-e a meglevő játékosainkkal. A válasz az, hogy nem eléggé, de ez még nem jelenti azt, hogy ne lennének meg a játékosaink. Csak éppen nem használjuk őket.

Koundé, Yamal rotációjának a hiánya ijesztő, de hát nekik is van tartalékuk. Lewandowski most már rotálva van, én már egy kezdőjelöltet, a jövő Barca-centerét is szívesen látnám a csapatban. Az ő posztját leszámítva vannak elől bevehető tartalékembereink (és PV is ott van, csak én már inkább egy igazi nagyágyút szeretnék, aki legkésőbb 2026-ra az elsőszámú gólvágónk lenne). Csak nem nagyon használjuk őket, de vannak.

Klasszikus szélsőre meg a mi játékunkban szerintem nincs is szükség, és Yamalnak is beljebb kellene szerintem játszania. Három 10-es egy center mögött/között brutális tűzerő tud lenni, és Yamalt leszámítva senki nem szélső elől. Nem is kellenek így tartalék szélsők, Yamalnak sem annyira oldalt kellene játszania, véleményem szerint.
Ennyi erővel középre van Araujo, Cubarsi, Inigo, Koundé, Christensen, EG, De Jong, Casádó. Sőt utóbbi nagyon sokat játszott jobbhátvédként is. És ezek még inkább a posztjukon vannak, mint mondjuk Fermin vagy Gavi szélsőként. Frenkie nagyon sokat játszott pl. Koeman és Xavi alatt cb-ként (ahogy az Ajax-ban is).
Lehet, hogy annyi gólt lőttünk a bajnokságban egy ideig. De még most is abból a 12 meccsből élünk. Fáradtak lettek, Yamal többször volt sérült és visszaestünk egy Las Palmas szintre gólok tekintetében. Lewynél is szépen csillog az a 18 gól, de abból 14-et az első tizenegy meccsén lőtt. Az utóbbi 10 meccsen négyszer tudtunk egynél több gólt lőni.
Pont arról van szó, hogy pihenten, egészségesen baromi erős a szekció, de ha túl vannak hajtva fejben és fizikailag, nincs cseréjük nem jönnek a gólok. Igen volt egy szép Valencia, örülünk neki, de jutott rá 10 meccs ahol kínkeservesen paszíroztunk be 1, jó esetben 2 gólt.
Egy Rashford komolyan hozzá tudott volna tenni a rotációhoz, egyik poszton sem lett volna olyan minőségi visszaesés vele, mintha beteszünk Yamal helyett egy fermint vagy a balosra egy Torrest.
Forca Barca!!!!
gránit
Director del Fútbol

2025.02.03. 22:19:03

Két különböző dologról beszélünk. Hiány van-e a posztokon, és hogy van-e rotáció.

Hiány elől szerintem cserecsatárt leszámítva nincs. A Lewandowski mögötti/melletti posztok roskadásig vannak töltve. Fermín, Torre, Fati (igaz, ő már csak papíron létezik, de ha arról beszélünk, hogy hiány van, akkor az nem nagyon igaz), Ferran, Olmo, Gavi, meg Raphinha és Yamal. Arra a sorra, arra a három posztra van nyolc játékosunk.

Szóval két különböző dologról van szó. Az egyik az, hogy van-e elől elég emberünk. Van. Még egy center kéne Lewandowski rotálására, akár a kezdőbe is. Ez az egyik. A másik meg az, hogy rotálunk-e a meglevő játékosainkkal. A válasz az, hogy nem eléggé, de ez még nem jelenti azt, hogy ne lennének meg a játékosaink. Csak éppen nem használjuk őket.

Koundé, Yamal rotációjának a hiánya ijesztő, de hát nekik is van tartalékuk. Lewandowski most már rotálva van, én már egy kezdőjelöltet, a jövő Barca-centerét is szívesen látnám a csapatban. Az ő posztját leszámítva vannak elől bevehető tartalékembereink (és PV is ott van, csak én már inkább egy igazi nagyágyút szeretnék, aki legkésőbb 2026-ra az elsőszámú gólvágónk lenne). Csak nem nagyon használjuk őket, de vannak.

Klasszikus szélsőre meg a mi játékunkban szerintem nincs is szükség, és Yamalnak is beljebb kellene szerintem játszania. Három 10-es egy center mögött/között brutális tűzerő tud lenni, és Yamalt leszámítva senki nem szélső elől. Nem is kellenek így tartalék szélsők, Yamalnak sem annyira oldalt kellene játszania, véleményem szerint.
bence0330

2025.02.03. 18:32:40

Troym írta:
2025.02.03. 18:19:02
Amúgy az a poszt, amit említesz nem véletlen nem használja senki, mert kb 15 éve kihalt a fociból Del Piero, Totti stb nyugdíjba vonulásával. De azon a poszton akik játszottak, igazi vezérek voltak, többségük csk is, ez Felixre semmiképp nem igaz.
Én örülök, hogy nem ide jött.

Ez a szélsőhiány abszolút ugyanolyan légből kapott logika... Mindkét oldalra van több lehetőség, maximum nem élünk vele.
Attól még ez a posztja, és Conceicaonak pont kell egy ilyen, lehet, hogy megtalálják egymás számításait, ha meg nem, hát kölcsön volt. :) Max csere lesz, annak mindenképp hibátlan. Annak ide is hibátlan lenne.

Amit írsz, az az elmélet. A gyakorlat meg az, hogy Yamal és Raphinha minden egyes meccsen kezdők, és alig vannak cserélve. Szerintem is jobb lenne kidobni akár Torrét is oda, mint hogy széthajtsuk őket, de Flick nem teszi. A gyakorlatban az számít, ő mit csinál. Ha neki a két szélsőnkön kívül gyakorlatilag nincs ember, akiben megbízik, akkor nincs szélsőnk. Nincs oda cserénk az edző szemében, ergo nincs oda cserénk. Torres legalább Lewy korrekt cseréje lett, de szélre nem teszi be. Olmóval szerintem kár számolni, mint csapattag kb.

A gyakorlat kb azt mutatja, hogy Yamal 90-90-90 perc, meg sérül, visszatér, 90-90-90 perc, megsérül, visszatér, 90-90 perc. Ne mondd már, hogy ez normális dolog. Raphinha játéka is kérdéses volt, nyilván kezdő lett végül, de legalább lecserélték. Ha lenne olyan, akiben Flick megbízik, ha lenne tartalék szélsőnk, nem így nézne ki a dolog. Más kérdés, hogy szerintem a szertárost is hamarabb kéne beállítani, mint így szétjáratni egy 17 éves kölyköt, de megintcsak, a gyakorlatban Flick nem így dönt, ergo rettenetesen kéne valaki, akit be tud helyette állítani jó szívvel.

Lőttünk 100 gólt, mert pokoli jó a két kezdőnk, senki nem vitatja. De ha nem pihennek egész évben, abból sérülés/formahanyatlás lesz, mint ahogy eddig is volt már. És Flick rendszerében ez a legbrutálisabb melót igénylő poszt szerintem, vagy talán Baldé-é előzi, nem tudom. Ahogy Raphinha csinálja, úgy pláne brutális, Yamal meg 17, lassan már be lehetne állítani néha kezdőnek egy normális világban. Nem véletlen, hogy szélsőt akartunk venni, az a leggázabb posztunk mélységre, Flick mércéje szerint. Pech, hogy nem volt rá lehetőség.
Troym
Director del Fútbol

2025.02.03. 18:19:02

bence0330 írta:
2025.02.03. 17:51:28
Mondjuk ennyi erővel elhozhattuk volna mi is, bár lehet ez sem fért bele. Óriási hiány lesz a szélső nálunk.
Az van, hogy Felix eredendően second striker, és nem nagyon volt ő olyan edzőnél, akinél ez a poszt egyáltalán létezett. Conceicao támadó 4-4-2-t akar tolni, Leao-Pulisic két szél, középen a frissen vett Gimenez lesz az ék, mögötte/mellette meg Felix. Így van értelme, kölcsönben pláne. Őt meg amúgy egyszerűen tábornoknak hívják, nála nincs lazsa, a múltkor meccs után a pályán majdnem megverte a saját játékosát, aki kérdőre vonta valamiért, aki aztán pár napra rá távozott 18 év után a Milantól. :D :D Az a csávó nem szórakozik. Leao és Felix is futni fog, vagy monoklival végzik.
Egy átlag SeriaA edző mennyi tölt egy kispadon? 10 hónapot?
Amúgy az a poszt, amit említesz nem véletlen nem használja senki, mert kb 15 éve kihalt a fociból Del Piero, Totti stb nyugdíjba vonulásával. De azon a poszton akik játszottak, igazi vezérek voltak, többségük csk is, ez Felixre semmiképp nem igaz.
Én örülök, hogy nem ide jött.

Ez a szélsőhiány abszolút ugyanolyan légből kapott logika, minthogy Araujo nem érti a focinkat, stb. Valaki elkezdi, de nincs mögötte valós érv. Van 3, maximum 4 támadónk egy adott meccsen a pályán, urambocsá, de amelyik kikeveredik szélre, bírjon már egy cselt megcsinálni, esetleg egy beadást megoldani.
Lőttünk 100+ gólt, nehogymár azt gondoljuk, hogy ott vannak gondok elöl. Bármekkora világválogatott összeállhatna, akkor is lenne meccs, ahol 0-1-2-3 helyzetünk és gólunk van.

Yamal posztján játszhat Ferran és Raphinha is, természetes posztjuk, ha nem játszik ott egyik sem, az edző döntése.

Bal oldalra van Raphinha, Ferran, Olmo (mert azt állították oda is jó :D), meccs adott szakaszában Balde, de akár Fati is. Ide is igaz, hogy ha nem játszik ott egyik sem, az az edző döntése.

Mindkét oldalra van több lehetőség, maximum nem élünk vele.
bence0330

2025.02.03. 17:51:28

Troym írta:
2025.02.03. 17:12:10
João Félix to AC Milan, here we go! Official bid accepted by Chelsea for straight loan with no buy option.
Salary covered by AC Milan and package in excess of £5m with loan fee.
João now set for AC Milan medical after his green light to the move last night.

Ennek mi értelme volt? Kellett egy portugál balszélső, aki nem a munka hőse? Mintha már lett volna egy nekik... :)
Mondjuk ennyi erővel elhozhattuk volna mi is, bár lehet ez sem fért bele. Óriási hiány lesz a szélső nálunk.
Az van, hogy Felix eredendően second striker, és nem nagyon volt ő olyan edzőnél, akinél ez a poszt egyáltalán létezett. Conceicao támadó 4-4-2-t akar tolni, Leao-Pulisic két szél, középen a frissen vett Gimenez lesz az ék, mögötte/mellette meg Felix. Így van értelme, kölcsönben pláne. Őt meg amúgy egyszerűen tábornoknak hívják, nála nincs lazsa, a múltkor meccs után a pályán majdnem megverte a saját játékosát, aki kérdőre vonta valamiért, aki aztán pár napra rá távozott 18 év után a Milantól. :D :D Az a csávó nem szórakozik. Leao és Felix is futni fog, vagy monoklival végzik.
Alcantara
Director del Fútbol

2025.02.03. 17:40:46

soadroli írta:
2025.02.03. 15:10:45
Nico González to Manchester City, here we go!
New midfielder for Pep Guardiola as Man City will pay same amount as release clause worth €60m with different structure.
Nico, allowed to travel for medical and contract signing soon.
Exclusive story, confirmed.

Barcelona will receive 40% — that is €24M!

Ez azért komoly szintlépés. remélem sikeres lesz, nálunk is látszódott, hogy van benne spiritusz. Szerintem ha ittmarad, lerohadt volna a karrierje a túlzott elvárások miatt. Szépen felépítették a "felhozó ligában".
Troym
Director del Fútbol

2025.02.03. 17:29:25

FcBarcelona1 írta:
2025.02.03. 17:24:41
gondolom Leao helyére.
Hova készül Leao? Rossz érzésem van...tipikus elnökválasztási kampányígéret....
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.02.03. 17:24:41

Troym írta:
João Félix to AC Milan, here we go! Official bid accepted by Chelsea for straight loan with no buy option.

Ennek mi értelme volt? Kellett egy portugál balszélső, aki nem a munka hőse? Mintha már lett volna egy nekik... :)
Elvileg 6 a kölcsön. Ha ennyit fizetnek, szerintem végleg meg akarják szerezni, gondolom Leao helyére.
Conceicao lett az edző. Vagy csatárként akarják játszatni, majd kiderül. Bence majd elmondja hogyan teljesít.
Még ott elvileg Gimenez is tervben van 40 körül.
Közben hivatalos az is.
Szerk: 32+3
Troym
Director del Fútbol

LG
Az Év fórumozója 2016

2025.02.03. 15:26:09

soadroli írta:
New midfielder for Pep Guardiola as Man City will pay same amount as release clause worth €60m with different structure.

Ez szerintem olyan szempontból jó hír, hogy anno, amikor megkötöttük ezt a szerződést, ennyit aligha remélhettünk. A portugál csapatok nagyon tudják hogyan kell jó pénzért eladni játékosokat, minden játékosunkat, akivel nm számolunk, oda kéne eladni hasonló opcióval. :D
bence0330

2025.02.03. 15:25:10

Hát, elherdáltuk, de legalább normális pénzt kapunk érte, 30 felett. Így nem rossz üzlet. Sajnos elküldésekor is látszott, hogy sokat fog érni. Kár ezért a tisztogatásért.

Remélem a Madrid meccsig beilleszkedik. Komoly terhet kapott, a világ legjobb játékosát kell pótolnia egy az egyben.
soadroli
Llegenda del Barça

Kép
Válasz küldése