2025.03.03. 13:40:50
Persz, hogy toxikus a közeg, én ezt az Amorimot se tudom minek vitték oda, miért nem volt jó neki RvN legalább szezon végéig.
Nem tudják, akarják rendbe tenni a keretet, hiába csengenek jól a nevek, egyáltalán nincs kémia, a védelem az ilyen Maguire, Evans féle arcokkal a bohózat határát súrolják.
De a legnagyobb probléma, hogy egy darab vezéregyéniség nincs a csapatban, nincs egy arc, hogy na ő a united, utána megyünk mindannyian.
Mindig van 1-2 arc aki berobban, majd 5-6 meccs után (max) süllyesztő.
Ott egy olyan nagytakarítás kellene a nyáron, hogy a teljes keretet nagyjából szélnek kell ereszteni, esetleg akiknek lehet keresnivalójuk az:
- védelem: Lisandro, és Yoro (ő is csak azért mert még új), többi kuka.
- kp: Mainoo, Ugarte.
- támadók: Diallo, Garnacho, nagy jóindulattal az a Zirkzee.
És akkor ennyi, a többi az semmirekellő, nulla ember, mehetnének isten hírével, de a probléma, hogy max valamelyik másik béna angol venné meg őket túlárazva, vagy arab liga.
Egészen elképesztő, hogy egy épkézláb játékosuk nincs, aki szűk elit.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."