2022.01.31. 07:57:54
Szeretem és láttam:
Van der Sar - az a nagyság,kb nem tudtam elképzelni,ha megláttam a kapuban,hogy egy ekkora embernek hogyan lehet gólt lőni
Cafu - egyben a teljes jobb oldal. Mindig 2 tüdővel játszott,sosem értettem hogy bírja egész meccsen
Maldini - olasz iskola,kemény mint a kád széle,nem mertem volna közel menni hozzá
Puyol - elit védő és ember. Maldinivel a csapat két olyan vezérei lehetnének,akik mellett a többiek nem mernek 100% alatt teljesíteni
Roberto Carlos - cukorpofa. Bárkit lefutott,bejátszotta a teljes bal oldalt. Ha lő,ne állj elé..
Vieira - azt a drabális állatot.190+ magas,a labda se sír a lábán és pokróc kemény. Számomra a valaha volr legjobb vkp
Zidane - a két ember egyike,akik miatt megszerettem a focit. Elegáns,kiszámíthatatlan,művészi.
Ronaldinho - A valaha született legtehetségesebb focista. Mosolygott a labda a lábán.
Nedved - Egy ilyen csúnya ember egy ilyen országból hogy lehet ekkora játékos. Bírta a strapát és ritka tehetség volt. Ővé a bal oldal Carlos előtt
Bergkamp - Zidane világosabb,támadóbb avatarja. Imádtam a technikáját.
Ronaldo - Nekem a futball maga. Soha senki nem fog meggyőzni arról,hogy volt nála jobb csatár. Dinamika,technika,erő,sebesség,imádtam golyóként is.
utáltam:
Kahn - Vidic,Pique,Materazzi,Ashley Cole - Roy Keane,Simeone,Joey Barton,-Diego Costa,Anelka,Cassano
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára
daffy 2022.01.31. 10:51:51-kor.