Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Ez most már igaz, a családja is nyilatkozott. R.I.P.geridoss írta: ↑2022.04.30. 16:10:56Már nem is tudom leírjam-e megint, de most a hivatalos twitter fiók közölte a halálhírét.
RIP
Nem felülés volt igazából, megnéztem több oldalon is, és nagyon komolyan állították.

Na, akkor így tisztább már a kép.Alcantara írta: ↑2022.03.10. 14:23:12Kicsit off:
Vlagyimir Putyin pártfogoltja volt a 2000-es évektől kezdve.Berezovszkij karolta fel, csak ő rossz lóra tett, Jelcint támogatta, Abra pedig jó érzékkel választott magának patrónust az akkor még FSZB igazgató Putyin személyében.
A vagyona mutatja milyen jó érzékkel döntött. Érdemes elolvasni Litvinyenko megmérgezéséről írt könyvet, szépen felvázolja a hierarchiát orosz földön.
Kicsit off:
Inkább olyan helyről lehetett bevételt szerző érdekeltsége aminek a forrása a háborús rezsimhez köthető.

Elméletileg nem lesz pénzügyi probléma, mert egy svájci milliàrdos bármikor kész átvenni a londoniakat, azért a Chelsea egy nagyon jó brand és a felső tízezer számára egy jelkép, London szîvének a csapatát birtokolni. Sztem nem lesz se pénzügyi probléma se eligazolási hullám. Max az új vezetés elképzelése lehet kérdés.Troym írta: ↑2022.03.02. 21:32:03Na be is jelentette, hogy eladja a Chelseat. Azért szerintem a Chelsea se sokszor felelt meg az FFP-nek eddig, ebből a szempontból jobban meg kell húzniuk a nadrágszíjat. Idén kb 0-n állnak, de tavalyi szezonban -200 millió volt az átigazolási egyenlegük és szerintem a PL egyik legmagasabb bérkerete is ott lehet. Minket ez abban érinthet, hogy talán tényleg elhozható a 2 kiszemelt hátvéd és gondolom nem nagyon fognak versenyezni Dembele megszerzéséért.

https://index.hu/sport/futball/2022/02/ ... sz-haboru/