Barcaforever írta: ↑2022.02.11. 07:41:26
Az elmúlt években csak Barca meccseket néztem, most ez idén kicsit bővült, mert elkezdtem nézni a Villa meccseket Coutinho miatt, a Milant Kessié miatt és mostmár a Juvét Vlahovic miatt.
A Juventusnál nagyon jól rakták össze a téli átigazolásokat, nyomtam is most 1 szavazást arra, h ki nyeri a bajnokságot. Nagyon sajnálom, hogy nem voltunk versenyben érte, ez a srác spanyolban hülyére lőné a gólokat. Egy tank, mellé gyors 1vs1ben sztem bárkit megver. Keményen beszálltak most a bajnoki címért, szerintem ez a 4-2-3-1 taktika is jobban fog feküdni nekik. 75 millió az ára, uramistenem, bele se megyek egy újabb hasonlítgatásba.
A Milant Kessié miatt már nem kell nézni.

De Leao miatt meg megéri, tőle biztos kap a néző valamit minden meccsen.
Bár szerintem főleg motivációs okok miatt, de Kessiét a Milanon belül is simán előzi Tonali a posztján, és 2.-3. számú vkp Bennacerrel versenyben. Szóval túl fogjuk élni a hiányát, a tavalyi szezonja lehet, hogy csak kiugrás volt, és azt a szintet nem fogja tudni már lehozni, még ha így is elég jó azért.
Én is sajnálom, hogy Vlahovic ide esélytelen volt. De jelen pillanatbn nem volt pénzünk, nyáron szerintem rárepülhettünk volna Haaland helyett.
Szerintem A Juve vele is esélytelen, túl jó az Inter, és túl nagy a hátrány de legalább meglesz a BL, ami eddig nagyon nem volt biztos. Nagy hajrával és Milan-Napoli botlásokkal beérhetnek a 2. helyre, de az szerintem bőven a plafon.
Az Atalantát sajnálni fogom, baromi szimpatikus csapat, de most kivételesen ők maradnak le az 5 nagy közül. Kicsit halványabbak is idén azért.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy