ocsike83 írta: ↑2024.03.11. 08:28:54
Kifejezetten szimpatikus csapat a Leverkusen. Tegnap végignéztem a meccsüket.
Kb. 3 játékosukat el is fogadnám a mi kezdőnkbe: Wirtz, Frimpong (ő mondjuk tegnap pont hiányzott), Grimaldo,
A vezetőségnek óriási nagy fekete pont, hogy Grimaldo-t a nyáron nem hozta el ingyen. Eszméletlen mit művel a csávó. Az első gólnál az a gólpassz.
Grimaldo-t én is sajnálom, hogy elherdáltuk, de azért úgy gondolom, hogy az ő és Frimpong teljesítményét Xabi Alonso kimaxolja. Jó játékosok, de ezt az extrát azért a legtöbb helyen nem hoznák. Mondjuk a Barcába szerintem pont nagyon jól hasznosíthatóak az ilyen típusú szélsővédők, akik bejátszák az egész oldalukat, és a támadásokban is aktívan kiveszik a részüket, pl. Alves, Alba korábban, Cancelo mostanában.
Wirtz-ről azt gondolom, ő kevésbé rendszefüggő, igazi klasszis alapanyag, aki bármelyik csapatnak erősítés lehet a jövőben.
9 meccs van hátra és 10 pont az előny, ez azért elég jól néz ki most a B04-nek. Nem mellesleg még mindig veretlenek a szezonban.

Én szurkolok, hogy azok is maradjanak, legalább a bajnokságban, de ilyenkor szinte törvényszerű, hogy elcsúsznak egy banánhéjon. Amúgy még kb. 3 nehezebbnek ígérkező meccsük lesz idegenben? Freiburg, Dortmund, Frankfurt. Esetleg még a Stuttgart lehet veszélyes, de őket otthon fogadják.