Barcaman1993 írta: ↑2025.04.04. 13:12:17
PR42 írta: ↑2025.04.04. 12:00:21
...
Akkor minden játékos/csapat, aki nem tudja legyőzni a Real Madridot, meg a Barcelonát az egy lúzercsapat, a világbajnok csapat kezdő játékosa meg egy bohóc. Több kérdésem nincsen. A győztes mentalitású edzők listáját meg várom. MU-nál egy párat tudnának mutatni belőlük. Ha ez ilyen egyszerű lenne.
Továbbra is ott tartunk hogy egyetlen egy érvet sem emeltél arra hogy miért kéne a következő 5 évet is Simeone vezetésével megkezdenie az ATMA-nak.
Nagyon sokat olvastam itt tőled és másoktól arról hogy miért érdemel dicséretet és vállon veregetést de egyetlen érvet sem afelől hogy mit tudna mutatni vagy újítani ahhoz hogy nyerjenek jövőre valamit.
Az hogy kifordítod amit mondok, az nem védi Simeone pályázatát a következő szezonra. Mit fog mondani az elnöknek és a szurkolóknak, jövőre keményebben üvöltözik és több pirosat kap? Nincsenek ütőkártyái a palinak, már rég kijátszotta mindet.
Az hogy valaki egy erős csapatban játszik az miért tenné lehetetlenné hogy önmaga kérdéses mentalitású legyen????? Most komolyan keressek példákat? Victor Valdes és Pique vagy éppen Dani Alvés csapatának szurkoló egyén számára? A bohóc az bohóc. Griezmann pedig az egyik legnagyobb bohóc.
Hogy ki pótolhatná? Ez az igazi kérdés, nem az hogy menni-e kell-e.
gránit írta: ↑2025.04.04. 13:12:51
PR42 írta: ↑2025.04.04. 12:00:21
Simeone nem tud szintet lépni. Plafonon van a csapat.
Szerintem ez nem az ő plafonja, hanem a csapaté. Egyetértek Troymmal, egyedül Oblak lenne az, aki nálunk beférne a kezdőbe, ráadásul a büntetőpárbajokban fogalmatlan, ami többször volt már döntő faktor. Talán még de Paul férne be, Casadó helyére. Őt és Mac Allistert nagyon akartam, hogy leigazoljuk, de Paul annyira nem váltotta be a reményeket klubszinten. Nem elég labdabiztos, sok labdát elad. A válogatottban vannak körülötte kreatív emberek, a klubjában nincsenek. Az Atletiben mindig sok volt a hozzá hasonló vízhordó, de nem volt karmester. Ez szerintem a problémájuk. Vízhordó is kell, sokáig nekünk meg ilyenből nem volt. De csak vízhordókkal nem lehet egy bizonyos szintet meglépni.
Egy dologban biztosan lehet Simeonét kritizálni. Sorloth-ot nagyon mellőzi, pedig ő a legélesebb támadójuk. Az előző mérkőzésen is egyedül ő jelentett veszélyt ránk. Csakhogy amit belőtt, az les volt, ami meg nem volt les, azt meg csúnyán kihagyta, de egyedül az ő játékában volt benne a gólveszély. És állandóan csak csere. Egyébként fasorban nincs a keretük a miénkhez képest, sokkal kevesebb pénzből gazdálkodnak. Elképesztő, mit kihoz ebből Simeone. Ő húzta fel őket, nélküle visszacsúsznának.
Amúgy meg a legtöbbet kereső labdarúgóedző. 25 millió fontot keres évente. Ez még a játékosok között is csúcsfizetés. Az Atleti tudja, mit köszönhet neki, tömik is pénzzel rendesen, hogy megtartsák. Ő meg ennyi pénzzel miért is váltana.
https://telegrafi.com/en/The-list-of-th ... published/
Szerintem ahogy Bence is írja ez így azért ferdítés mert ez maga az edző kérdés.
Önmagadnak mondasz ellent.
Tavaly Sorloth 23 gól egy Villarealból (8. hely tavaly) míg Lewy tavaly 19 gól. Idén meg Sorloth nem játszik. Ez kinek a hibája? Az kinek a hibája hogy tavaly Lewy 19 gól idén meg aranycipő verseny? Mi változott? A játékos csak rosszabb lett mert még idősebb, aztán gól mégis több esik, akkor ilyenkor mi van?
Ferran Torressel vagy Raphinhával mi történt? Most akkor ők Leeds és Valencia szintű játékosok vagy nem? Mi a különbség 2 évvel ezelelőtt és idén között? Az edző.
Oblak sima nem is kérdés.
Alvarez szerintem elit.
De Paul elég jó bizony, talán nem elit de top.
Az összes többi esetén nem tudjuk hogy mit lehet kihozni belőlük. Azt viszont tudjuk hogy Simeone 20 éve bárki van alatta azokból ezt hozza ki. Szoros vereséget és eszméletlenül ritkán egy-egy trófeát. Általában akkor amikor végre odakerül valaki aki vezér alkat és nyertes mentalitású ami átszáll a többiekre mert bizony a többiek ezt a mentalitást az EDZŐTŐL NEM KAPJÁK MEG.
Ne érts félre, az ATMA kerete nem világverő, szerintem is 3. helyet érő keretük van.
Az a baj hogy viszont egy Copa Del Reyt az utóbbi 5-6 évben nyert a Sociedad, a Valencia, a Bilbao és a Betis is.
Tudod ki nem nyert kupát? Az ATMA.
Most akkor számít a keret vagy sem?
Egy Dortmund (pedig ők aztán mekkora lúzerek te jó ég) tudott BL döntőzni tavaly. Ennyit erről.
Simeonéban sok van még, sok 3. hely és vereség.
A fizetéssel megint csak mellettem érveltél, és önmagad ellen. Ha ez a teljesítmény elég, akkor hajrá meg lehet tartani és fizetni neki a legnagyobb pénzt amit edző valaha látott, vagy meg lehet próbálni 19-re lapot húzni és hozni valakit akivel talán nyernek is valamit. Mi lehet a legrosszabb, kevesebb pénzt fizetnek az edzőért akivel kikapnak mindenhol?
Aki mer, az nyer. Aki nem mer, az meg nem nyer. Ez világos.
Még egy utolsó példa, és leszögezem, a jövőről van szó, nem a múltról. Simeone kiváló edző, top.
Egy Real Madrid kivágta Ancellotit a játék valaha volt egyik legjobb edzőjét mert csak BL-t nyertek és bajnokságot nem, valamint nem játszottak elég szépen.
Ezzel a mentaliással nyertek utána még 3 BL-t zsinorban meg azóta is párat.
Ilyen helyeken ez a hááát szoros volt de pont nem jött össze mentalitás ez nem elég. Simeone jó, csak már 10 éve a plafonon van és nem tud se újítani se előrelépni.