Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Ezt jól látod, hátul van náluk a probléma. Szerintem a játékosokat is jól értékelted.
Szerintem valami olyasmi választ kapott rá, hogy: "Florentino, tudod, hogy mi szívesen segítünk, 1-1-et szívesen befújatunk bárkivel, de istenek mi sem vagyunk, hogy adjunk nektek 4 tizit egy meccsen? Reálisabb kérésekkel továbbra is bátran fordulhatsz felénk".torotam írta: ↑2025.09.28. 12:58:25Épp az online bankból próbált még gyorsan utalni egyet, mert kellett volna 1-2 tizenegyes, csak épp elfogyott a mobilnete.FcBarcelona1 írta: ↑2025.09.28. 08:07:50Megvan 5:2-nél Perez arca, ahogy telefonál? Biztosan hívta a FIFA illetékeseit, hogy melyik ligába lehetne csatlakozni ebből a korrupt ligából.![]()
Épp az online bankból próbált még gyorsan utalni egyet, mert kellett volna 1-2 tizenegyes, csak épp elfogyott a mobilnete.FcBarcelona1 írta: ↑2025.09.28. 08:07:50Megvan 5:2-nél Perez arca, ahogy telefonál? Biztosan hívta a FIFA illetékeseit, hogy melyik ligába lehetne csatlakozni ebből a korrupt ligából.
Ő elvileg decemberig kiszállt a buliból izomsérüléssel.
Ez a jégkocka dobáló vadember hova lett a védelemből? Eladták?
Csak hát a védelem: Courtois már nem olyan biztos pont, Militao megint megsérült, Carvajal, Carreras és Asencio a mezőny három leggyengébb játékosa volt, Huijsen talán egy hajszállal jobb, de nem jó.
Nálam azért elég kérdésesek ezek a fiatalok. Bellingham visszatérésével Gülernek is jóval kevesebb perce lesz, legfeljebb szélsőként, de az nem igazán a terepe.bence0330 írta: ↑2025.09.27. 17:55:46Jó lenne, de azért fiatal ez a házasság még. Bellingham is most tért vissza, eléggé darabos játékkal, 1-2 igazolásuknak is be kell érnie, Güler és Mastantuono csak jobbak lesznek, meg a szerkezet is erősödni fog. Mondjuk maga a védelem lehet, hogy ennyit tud. Ami érdekes, hogy idén rendre 20-25 percig fociznak csak, valami nem kóser még ott erőnlétileg.
Meg hát lehet úgy is bajnokságot nyerni, ha mind a 4 rangadót bukják, stabilnak tűnnek a kicsik ellen nagyon. De meglátjuk, legyen igazad és törjenek könnyen nyomás alatt.
MNS: eddig végig áradozott róla mindenki, csupa remek teljesítménnyel. Vagy nem elég nagyobb csapatok ellen, vagy megrémítette az oroszlánbarlang.![]()
Szépen tönkre lettek verve
Jó lenne, de azért fiatal ez a házasság még. Bellingham is most tért vissza, eléggé darabos játékkal, 1-2 igazolásuknak is be kell érnie, Güler és Mastantuono csak jobbak lesznek, meg a szerkezet is erősödni fog. Mondjuk maga a védelem lehet, hogy ennyit tud. Ami érdekes, hogy idén rendre 20-25 percig fociznak csak, valami nem kóser még ott erőnlétileg.
Milyet nevetnék ha amúgy ez lenne a reális szintje a gyereknek, a RM meg csak azért vette meg 50m-ért mert ellenünk lehozta élete meccsétbence0330 írta: ↑2025.09.27. 16:31:56Hoppá! Megérdemelten vezet az Atleti. Mondjuk nem tudom, mennyire jó jel ez, szinte mindig vezettek idén, összesen 8 percet töltöttek hátrányban eddig.
Amúgy meg Simeone végre bátran állt hozzá a meccshez, Alvarez és Sorloth is pályán van, meg amúgy is akarnak focizni. Szerintem ez az egyetlen esélye, hogy top csapatot csináljon az Atletiből.
Lehetne köztük már vagy 3 gól. Carrerasból mindenki hülyét csinál egyelőre.